eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

askimin bana aldigi demiyeyimde verdigi en güzel hediye tuanam oldu
tabii önce allahimin izniyle ama sonrada esimin katkilariyla made by esim sonucda :) hayatimda aldigim en güzel hediyem kizimdir benim
ama onun disinda her hediyesi cok özel ve güzeldir cünkü sunus tarzi harikadir esimin cok romantikdir saolsun ve herseyin en güzelini en özelini sunar banada:asigim:

allahim herkezin gönlüne göre versin insallah

canım bana çok şirin bi eldiven aldı kışın ellerim üşümesin diye,bi günde patik getirmiş sen çok hasta oluyosun ayaklarını üşütme diye,ve en çok beyendiğimde ikimizin baş harflerinin bir bütün olduğu kolyem:asigim:

ilk tanıştığımız gün gittiğimiz kafede,laf arasında Beşiktaşın nostaljik formalarından almak istediğimi söylemişim, hatırlamıyorum bile...
ikinci buluşmada hediye paketinden forma, ensevdiğim çikolata ve jelibonlarla birlikte çıktığında hayatımda ilk defa sevincimden ağlamıştım:asigim::asigim:

ya hep manevi değeri olan şeyleri yazıyorum ama bunlar beni daha çok mutlu ediyo ...sevgilim özel günleri falan hiç atlamaz ama manevi değeri olan bir şeyi daha yazayım :)

benim canım acaip frambuazlı pasta istiyodu dedim aşkıma tamam alırım dedi neyse bu olaydan bır kac gun sonra babamla cok fecı bır sekılde tartıstık ogunude hıc unutamam tartısmanında otesınde bırgundu olayı anlattım ertesı gun askım telefon ettı pasta aldım askım eve yakın bır yerde bulustuk buyuk siyah paketın ıcınde hıc bırsey gorunmuyo sonra eve gelıp actım ve bır buket gül vardı o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldumkı anlatamam ve aldıgı ılk güldü :)

KENDİSİ BENİM İÇİN EN GÜZEL HEDİYE diye klasik bir söz kullanmayı tercih ediyorum :hooray:

maddiyatı yüksek olan seylerı pek sevmem. alır ama cok da önemlı değil. ama benım ıcın sahılden denız kabukları toplaması (bugun oldugu gıbı) benı cok mutlu ettı. bi keresındede yolda yürürken yerde ugurböcegı bulup kutunun ıcıne koymuştu. akşşam hedıye aldım dıye getırdı onda bıle cok mutlu olmuştum... canım kocam benım ondan gelen hersey benı mutlu edıyor:asigim:

Doğum günümde yüzük almıştı:asigim::asigim:
Çok harikaydııııı. Hiç beklemediğim şeydikafamçokkarıştı

Hakket yüzüğüm nerdeydi nan:1shok:
Akşam gidip dolabımda bi yokluyum bakalım

cöp adamdan oyuncak almıstı bayılmıstım ................
pırlanta kolye
yüzük
parfüm
ama hep özel günlerde
yani almak zorundaymıs da alıyomus gibi
hep çiçek isterim ama hiç almaz

hiimmm bi ara çok istedıgım bi tlf vardı ama param yetmedıgı için alamamıstım.. gözümde kalmıstı halıyle.. 1.300 gibiydi fiyati
aşkım bıgun geldı yanıma gozlerını kapat dedi nedne dedım yaa kapat dedi.. kapattım beklıyorum heyecanlandım tabee... aç dedi açtım.. owww istedigim tlf karsımda duruyor...
dedım bana ınat kendıne mı aldın onu.. birazcık kızdı bana orda..
sana aldım dedi.. çoookk se4vındımm çoookkkk...
:asigim: :asigim:

:)))) beni ilk gördüğünde, adak adamış, bu kız benim olursa kurban keseceğim diye... Çünkü çok imkansız bir ilişkiydi bizimkisi. Söyleyince çok şaşırmıştım çünkü kurbanla adakla pek işi olmayan bir insandır. Beni dualarına katmış meğersem, çok duygulanmıştım.

valla biz ne aldıysak birlikte aldık:)) yüzüklerimizide birlikte aldık doğum günü hediyelerimizide:)) ama benim aşkım vitrinlerde yemek takımlarına tencerelere filan bakıyo aşkımada alcam bunlardan yemke yapcak bana dimi dio sonrada öpüo alnımdan en güzel hediye valla o benim için demesi yeter kuzumuun

walla yerden bir yaprak alıp verse o bile çok anlamlı benim için:asigim: ama en çok beğendiğim doğumgünümde aldığı kolye minicik taşlardan oluşan bir adam ve adamın elinde minicik bir tektaş yüzük vardı zemuszemus 2 yıldır takıyorum hiç çıkarmadımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…