eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

sevgililer gününe özel bir saat almıştı, çok severek kullanrırım
bir de pırlanta yüzük ve kendi yaptığı ev şelkinde bir abajur :)

bana en güzel hediye bana emanet ettigi Aski, bana verdigi Hayati, bundan sonraki yasayacagi anlarin, saatlerin, saniyelerin HEPSI.....Seni Seviyorum Askim

çok güzel ya akıllıymış yani hem hediye olsun hemde benimle görüşsün demiş bravo güle güle kullan hayatım

Benim sevgilimin aldığı her hediye düşünülmüş ve güzeldir ki hangisini sayayım..
Bilgisayara ihtiyacım vardı laptop aldı..
Boynum tutuldu ortopedik yastık aldı..
Beni üzen bütün sorunları kaldırdı önümden..
O benim yanımda ya.. hediyeyi neyleyim.

aşkımda hep aynı ayakkabıyı giyiyorum diye, içinden almış herhaldeayakkabı almış geldi aşkım al dedi her kıyafetinin altına gider siyahtı çünkü:))) ama ben diğerini renkli sevdiğim için giyiyordum:))

Aşkım servisle okula giderken oturacağım yere bir demet gül bırakmış ayy nasıl şaşırmıştım nasıl mutlu olmuştum anlatamam.:asigim:
Birde yine pazar sabahı pikniğe gidecektik arabanın önünde beni çiçekle beklemiş yine çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum sabahın körüydü.:1hug:

çıkmsys başlayalı 3 ay olmuştuki bana alyans almıştı hemide altın :asigim:
hala aynı alyansı takıyoruz

evlendik ilk sevgililer günümüzde yatak odamızı güllerle donatıp kocaman bir oyuncak ayı almıştı,
birde kırmızı kalpli yastık...:asigim:
ama bu romantiklik zamanla kayboldu....:mymeka:
geçen yıl artık onu rahat bırakayım diye laptop aldı düşünün yani...:çok üzgünüm:

ona ayıcık diyorum diye (kastamonulu da) sevdigimden diyorum yanlış anlamasın kastamonulular:)
askere gitmeden önce bana kocaman bi oyuncak ayıcık almıştı "ben yokken buna sarılırsın" demişti
:asigim:

Ya benimkisinde özel gün fobisi vardır bu pintiliğinden değilde unutkanlığında ilk başlarda bir odun olduğunu düşünüyordum ama daha sonra kendi doğum gününü bile unuttu ay çok gülmüştümsırnaşık şeysırnaşık şey bana devamlı dev oyuncaklar alır en son koca bir tavşan getirmişti

Her anneler gününde bana sarı gül alır, "sen bana sarı bir gül verdin" diyerek

benim de en çok mutlu olduğum hediye gitar tutkumdan esnilenp bana aldığı gitar olmuştu hemde hiç bir özel günümz deyilken yani bayram deyil seyran deyi..l ama şimdi çok pişman kulaklar iptal ve gitarı her çalışımda,onun yüzündeki kurtarın beni ifadesi ama yinede beni mutlu ettiğini gördüğünden bişey diyemiyor zavallım..:icecream::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…