eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

bana çok hediye aldı ama doğum günümde aldı uğur böcekli pastaya bayılmıştım çok gülmüştüm aşkım gülme bnm adımda ugur pasta ugur böcekli ugurlu bir senen olsun demişti :asigim:

benim eşimde bana klasik hediyeler alıyor arada ama ben özellikle onun benim için uğraşıp, vakit harcayarak yaptığı hediyeleri çok seviyorum. Kendisi elektronik mühendisi, ben bir konuda sıkıntı çektiğimde hemen çalışmaya başlıyor ve bazen 1-2 ay haftasonları uğraşıp işimi kolaylaştıracak elektronik devreler yapıyor. Bazen öyle şeyler yapıyor ki sadece bana özel kimsede bir eşi de yok.En çok da bunları seviyorum.

o kadar cok hediye aldıkji hepsi cok güzeldi 2bucuk senedir odamda yer kalmadı elimi attıgım yerde onun hediyeleri. O kadarda düşüncelidir yani özel gün falan beklemz tatil gitse alır bi yerde görse alır benı hediyeye doyururu kuzuzucumm.
Ayrım yapamıyorum yani:)

Canım kocacım benim heran hediye alıp süpriz yapmayı öyle severkiiii

iLk hediyem tektaş yüzüktüü
sonra kolye almıştı zarif ama çok şık..
Kelepçe almışşş istediğimi biliyordu ama öyle başına kakmamıştım sadece kuyumcuda beğenmiştim okadar
Kocaman birde ayıcıkkk okadar büyükkiii:)
Evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor 1Nisan..
İlk evliik yıl dönümümüz bakalım neler olcak :)

aşkımın askerden bana gonderdıgı kocaman ayıcık we çok gusel bır çicek benım için cok onemlı we degerlı

peluş bir kedicik...çok seviyorum onu yatağımın üstünde duruyor...bir de menekşe almıştı,şu an çiçek açıyor bir sürü tomurcuğu var öyle güzel ki...en önemlileri bunlar...:asigim:

bana da peluş bir oyuncak aldı o kadar şeker ki,
hem de sevgililer gününde benim ona hediye almadığımı düşünerek almıştı
o yüzden daha da kıymetli,

bir de cafeden aldığımız masa süsü :)) (sorarak almıştık ama)
çiçekleri de her daim muhteşem oluyor hihoyyyt
maddesel bir şey almadı ama, takı toka vs ..

özellikle saksı çiçeği olmalı ki;kalıcı olsun..ellerimle sulayayım onu,çiçek açsın,yeşersin,büyüsün...ahh ahh:asigim:

özellikle saksı çiçeği olmalı ki;kalıcı olsun..ellerimle sulayayım onu,çiçek açsın,yeşersin,büyüsün...ahh ahh:asigim:

evet haklı olabilirsin, bır daha saksı cıcegı görunce al bana dıyeyım olmazsa,
fakat onun getırdıgı cıceklerı bır görsen yasıyormu ölü mı anlayamazsın sahene sahene a.s.
umarım daha nıcelerını nasıp eder allahım hepimize.

ben özellikle menekşe hastasıyım,çok farklı bir çiçek hassas,nazik...
doğru,sonuçta diğerleri de kurutulabilir ve kalıcı olur,öyle de çok güzel..
umarım...
a.s.

benim aşkımında aldığı şeylerin hepsini beğenirim ama bır gun ınanılmaz mutlu etmıstı .

askımla bır sure konustuk o sure zarfında cekmecesınde sıgara gordugumu ve uzuldugumu soylemıstım sırf bunun ıcın o anda sıgarayı bırakmıstı neyse daha sonra ben cok dusundum bazı sebebplerden dolayı olmayacagına karar verdım ve ayrıldık (cok zordu ama malesef oldu)daha sonra kader yenıden yollarımzı bırlestırdı ve devam ettık ona resmen yalvardım sıgarayı bırakma konusunda ama benı hıcbır sekılde umursamadı bu konuda cok kırdı ve hep sen o sansı kaybettın artık senın ıcın sıgarayı bırakmam bırakırsam kendım ıcın bırakırım dedı cok agladım cok uzuldum vs sevgılıler gunune 2- 3 ay kala bana sana bır hedıyem var hayatım boyunca belkı bunun gıı bır hedıye veremem dedı hergun abarta abarta anlattı cookkkkkkkkkkkk merak ettım ve cok cın goz olmama ragmen hıcbır sekılde anlamadım hedıyemı bırgun once verdı ve tam 00.00 da acmamı ıstedı saat almıstı ve yanında ufak sıyah bır kutu vardı uzerınde kurdelasıda vardı hedıyem bu ıste dıye actım ve goz yaslarına boguldumç kutunun ıcınde kırılmıs bır sıgara ve not vardı ;sevgilim sana aylardır abartarak anlattıgım hedıyem bugun 00.00 dan itibaren senin için sigarayı bırakıcak olmamdı umarım mutlu olmussundur seni çok seviyorum .. yazıyodu .o kadar mutlu ldum o kadar mutlu oldum kı anlatamam gercekten verebılecegı en guzel hedıyelerden bırıydı benım ıcın (bıraz uzun oldu kıslar kusura bakmayın)

ayakkabı alır boyuna en sevdigim hediyeleri hihoyyyt.. bide cok istedigim "fotograf makinesi" sürekli fotograf cekmeye götürüyo beni en sevdiklerim ve seveceklerim bunlar..:1rolleyes:. ve genelde birlikte vakit gecirebilecegimiz yada benim ihtiyac duyabilecegim seyler.... =) .. ..

kocaman yusyuvarlak pofuduk bir civciv (peluş gerçek diil :)
bana civcivim derdi :)))

biz eşimle 2 sene çıktık 2 sene nişanlı kaldık.bu 4 sene içerisinde ona hiç çiçek aldıramamıştım.benden önce hiç bir kız ark.na almamış.bir tek sana alıcam ama şimdi değil şimdi değil derdi hep.evlendik...benim çok korktuğum ve sayem de zorlu geçen ilk gecemizin sabahın da ben uyanmadan bana gül alıp gelmişti ve ben hiç beklemiyodum.yıllar geçse de o aldığı gülün yerini başka hiç hediye tutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…