gercekten ılgınc esınızde kabızlık mı var
ay çok fena ya tuvalette 1 saat ne demekçok şükür eşimin hiç tuhaf huyları yok. Allah sabır versin canım
Eşimin yüzünden Beşiktaş aşkı ve maçları varken hiç kimseye randevu veremiyorum,ne misafir gelir eve ne de biz birisine,bi yere gidebiliriz,Kuzenimin düğününde bile o maçı izleyip te gelmişti beni sinir etmişti.Hasta Beşiktaş'lıdır kendisi,hatta düğün yemeğimizde 2 sene önce(Bjk şampiyon olmuştu) şampiyonluk maçı vardı dev ekranlı bi yer ayarlamıştı hem arkadaşlarla eğlendik hem de Bjk maçı izlenmişti.Allahtan şampiyon olmuştu da günümüz zehir olmamıştı.Hee bi de yenilince surat asma,gergin olma huyu da ayrıca sinir eder beni...
Ama yine de o benim canımın içi...
Ben eşimin bilgisayarla tuvalete girip bir saat çıkmamasına sinir oluyorum.
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar tuvalete nesacefe ile giriyordu bu alışkanlığının günah olduğunu söyleyip izin vermedim bir süre sonra bıraktı. Laptop almadan önce tuvalete yığınla dergi gazete koyuyordu. Laptopu alınca bu alışkanlığı bıraktı şimdi kucağında bilgisayar inanın abartmıyorum bir saat tuvalette oturuyor. Ablam gelmişti bir ay kaldı ablamın yanında bile yaptı. Kadıncağız şok olmuştu. Hatta artık ben bile yapıyorum eşim bana basur olursun diyor sen olmadıysan ben hiç olmam dedim
Sizin de eşinizin veya sevgilinizin böyle tuhaf davranışları var mı?
Acaba eşiniz wc de o kadar saat bilgisayarda ne yapıyor? Geçmişine baktınız mı bilgisayarda?
bende tuvalette dergi falan okuyorum.okuyacak bişey yoksa şampuan arkası falan okuyorum.bir nevi konsantrasyon olayı yani
Tuvalet alışkanlığı bizde de mevcut; iddia kuponları, laptop, cep telefonu (mimli olduğu için onu pek taşıyamıyor artık)
Dolu küllükle yanıbaşında sabahlaması,
Tv karşısında uyumak istemesi,
Bardağını makinaya koymaktan aciz olması :), bir gün evde olmasam tezgahın üstüne bardaklarla adını yazması :)
Kıyafetlerini yerine asmaması,
off off saysam burdan köye yol olur da aklıma gelen bunlar :)
bende tuvalette dergi falan okuyorum.okuyacak bişey yoksa şampuan arkası falan okuyorum.bir nevi konsantrasyon olayı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?