[ı]kendine çakma bir face adresi açmış poker oynuyor. Oyunun sesi içeriye kadar geliyor. Gazete okuyor. Hele sabah uykusundan yarım saat feragat edip erkenden kalkıyor sırf tuvalette bilgisayarla vakit geçirmek için. Sabah uyanır uyanmaz sen tuvalete girecek misin diye soruyor o anda tuvaletim olmuyor yok diyorum sonra çık tuvalete gireceğim diyorum sonra bana kızıyor tuvalette bir rahat yok diyor kaç kere sabahın köründe tuvalete girmek için pijamalarla annemin evine gittim.
[ı]
yok artık ...
Bu kadarda değil
işi olmadığı halde hem saatlerce kalkmıyor hem size müsaede etmiyor.
Hem sabahın köründede pokermi oynuyor[/ı]
gazı vermezsen bi daha hayatta yapmaz zaten :))) ben çoook beğenmişim gibi yapıyorum o bi iş yaptığı zaman, aman yarabbim yaaa böyle bulaşık makinası boşaltma ben görmedim muhteşemsin kocacım çok etkilendim hadi gel yatalım
Yatağı ısrarla kapatmamasından, evi havalandırmamasından da nefret ediyorum :)
Ayda yılda birgün temizlik yapıp bi de benim yaptığım temizliğe laf etmesine de gıcık oluyorum ama veriyorum gazı veriyorum gazı :))) Kakılmış gibi temizlio heryeri hahahahha
Benim eşim pek temizlik yapmaz kırk yılda bir. Bir de bana temizlik yemek benim görevim değil ben erkeğim havalarına giriyor.
offf klasik türk erkeği deseneneymiş onun görevi, yoksa para kazanmak mı.. hep aynı hikaye kızıııım yemeyin artık :44:
Benim eşim pek temizlik yapmaz kırk yılda bir. Bir de bana temizlik yemek benim görevim değil ben erkeğim havalarına giriyor.
Ya ben onu 1-2 kere denedim. Kendimi fena hissediyorum ya. Bizimde, tuvalette bir sürü dergi, 1-2 kitap vardır. Ben de okumasını, oturmasını severim Hatta ve hatta, hiç bişi yoksa yapacak. Kendi kendime konuşurum. İşte o bana böyle derse bende böyle derim car car car. Hatta diyelim cafeye gittim, sıkıldım arkadaş ortamında.Wcye gider otururum baya bi. Bazı insanlar öyledir , bende öyleyim vallaAmaaaa bunun için uykumdan filan feragat etmem yani.. Rahat olduğum durumlarda oturuyorum ben Amaa babam! Aman allahım ya... Sabahları aynı anda çıkcağımız zaman, resmen wc savaşı veriyoruz! ADam sürekli tuvalette ya, uyuz ediyo beni... Ben de dedim ki" BABA , SENİNLE YAŞANAN EVDE İKİ TUVALET OLMALI YA!" .. Ama bişey diyim, gerçekten 2 tuvalet iyi olur yani böyle insanlarla. Bizim var gerçi, ama kiler yaptık :/ Napsak boşaltsak mı orayı?
Sabahın köründe gözümü yeni açmışım soruyor tuvalete girecek misin diyor. İnan kaç kere apartmanda pijamalarla anneme gittim.
Yerim senin havanı moduna gir şeker sen de :)
Çünkü ben küçük emrah moduna girip acındırıyorum kendimi :) "herşeye yetişemediğim için, bana yardımcı ol ki ben de seninle kaliteli zaman gecireyim diyorum :)"
Herzaman yapmıyor ama arada bir de olsa ilaç gibi geliyor bana, hoş dağıttıklarını toplasalar yeter dimi?
şimdi değil ama birazdan gircem de sende.
oturma bu kadar saat deyince ne diyor.
asıl merak ettiğim tuvalet içi annene gitmene nasıl razı geliyor
Canım dağıtmasın yeter temizlik yapsın demiyorum bardağını alıp mutfağa koymaktan aciz. Bir kere kıyafetlerini de hiç asmaz öyle ortalarda gezinir ben de bir kere isyan bayrağını açtım toplamıyorum dedim yatak odasında kıyafetleri yığın oldu adam yine umursamadı.
tuvalette nasıl zaman geçirmeyi sever insanlar anlamam.. ben hemen en hızlısından işimi görür kaçarım ordaneşim de oyalanmaz pek.. ama böyle insanlar var geçrekten, tuvalette kitap bitirmiş bir kuzenim var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?