Eşinizin veya sevgilinizin bazı huyları sizi sinir ediyor mu?

Bak deprem falan olur tuvalette kalırsın diyorum tınlamıyor bile bizim bir komşumuz tuvaletteyken deprem olmuş adam donunu çekmeden dışarı fırlamış

Ben de düşünmüşümdür onu hep ya, depreme tuvalette yakalanmayı =D üstümü başımı mı toplayayım, bir yere mi sığınayım =D Ya gebercem, ya da yaşarsam çıplak yakalanıp rezil olcam

Evet canım aileden gelen bir şey. Annesi eşime hiç iş yaptırmaz hep öyle büyümüş aynı şeyi de benden bekliyor. Bir kere ailece bize yemeğe geldiler. Eşim sofrayı toplamama yardım ediyordu annesi hemen oğlum sen otur Dranas yapar diye oturtmuştu.

O zaman benim de çalışmamam lazım diyorum çalışma sadece ev işleriyle ilgilen diyor

peki sana çalışırken kazandığın paran kadar para verebilecek mi? bide emeklilik sağlayabilecek mi? En önemlisi özgüvenini yitirmemeni sağlayabilecek mi?? bir kadın kesinlikle çalışmalı ve kendi parasını kazanmalıdır, eşler arasında herhangi bir maddi mevzu geçtiğinde ezik kalmak kadar gurur kırıcı birşey yok.. sağlıklı olduğumuz sürece çalışalım kızlar..

Ben 27 yaşımdayım ama altı yıllık sigortam iki buçuk yıldır da devlet memuruyum. Asla eşim çık işten dese bile çıkmam.

Ben 27 yaşımdayım ama altı yıllık sigortam iki buçuk yıldır da devlet memuruyum. Asla eşim çık işten dese bile çıkmam.

evet en güzeli canım, eve temizliğe gelecek yardımcının veya bebek bakıcısının parasını ancak çıkartıyor olsam bile yine de çalışırım diyorum hep ben de :) konudan saptırdım yaa kusura bakmayın

Bak deprem falan olur tuvalette kalırsın diyorum tınlamıyor bile bizim bir komşumuz tuvaletteyken deprem olmuş adam donunu çekmeden dışarı fırlamış

hahahahaha koptum dranas ya hahahahahha o bile ders olmadıysa o alışkanlıktan zor kurtulur paşamız

Onlar da bize gıcık oluyo mudur acaba :)

hehehe bazen onu gıcık etmek için sölediği lafları tekrar ederim,karşılık olarak
nasıl sinir olduğunu yüzünden anlıyabiliyorum

Ben de bazen her söylediğine "hı hı evet" diyorum 6-7 kere tekrarlıyorum :

Ben de bazen her söylediğine "hı hı evet" diyorum 6-7 kere tekrarlıyorum :

senin yaptığını nişanlım bana yapıyo ayy çok sinir bozucu bişey o ya tam bişey anlatıyorum mesela onun kızdığı bi konudur bu dinleme işine gelmez hıhı evet hııı der çok sinir bozucu gerçekten..

arkadaşlar benimde kocam çok dağınıktır yaaaaa
tahmin dahi edemezsiniz 2 yıl olmak üzere eminim 3 tane tişörtünü bükmemiştir.çok tembel hiç yardım etmez bana bende çalışıyorum..onun mesaiyisi biraz fazla diye her işi bana bırakıyor..çok kızıyorum bazen...üzülüyorum ama ne fayda değiştiremedim..haftasonları ve haftaiçi hep ben kahvaltı hazırlarım padişahın kahvaltısını..neyseki 2 haftadır yumurtayı ona yaptırıyorum sen güzel yapıyorsun diyorum oda sahi sanıyor...yok yok gerçekten güzel yapıyor...
herkesin huyu bir çeşit benimkide tembel..

Ben eve yardımcı almak istiyorum izin vermiyor. Üstelik bunu karşılayacak maddi gücümüz var ama neymiş eve yabancı bir kadın giremezmiş namahrem denilen bir şey varmış yatak odamıza kadar girmesi abesmiş

Son düzenleme:

Yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor işte. Ne kadar zorlarsan zorla yapmıyorlar içlerinden gelmeyince. Üzme hic kendini; üzsen de üzmesen de sonuç değişmiycek nasılsa. En iyisi ver gazı yapsın iki yumurta

Ay allahım ne diyim ki ben senin kocana :) Napıcak ki herkesin var mahremi töbe töbe

Yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor işte. Ne kadar zorlarsan zorla yapmıyorlar içlerinden gelmeyince. Üzme hic kendini; üzsen de üzmesen de sonuç değişmiycek nasılsa. En iyisi ver gazı yapsın iki yumurta

Öyle de canım yaptığı bir şeye benzemiyor ki süpürüyor mesela koltukların altı toz içinde kalıyor yine ben uğraşıyorum. Söylüyorum düzgün yap diyorum beyefendi sanki şehzade ben yapmak zorunda değilim canım yardım etmek isterse yardım ederim diyor yoksa bunlar senin görevin diyor.

Ay allahım ne diyim ki ben senin kocana :) Napıcak ki herkesin var mahremi töbe töbe

Çekmecede benim şahsi eşyalarımı görecek ben sevmem öyle şeyleri diyor. Sanki elin kadını bunun şahsi eşylarını merak ediyor. Dört yıldır evliyim doğum yapacağım sırada bile evime yardımcı alamadım annem gelip temizledi evimi.

Aslında düzgün yap falan demesen de teşvik etsen onu. Düşünsene onun yüzeysel yaptığı bir şey bile senin işini kolaylaştırır. Yaptığı sey bir seye benzemese bile "aaa harika olmuş ellerine sağlık" falan desen gururu okşanır. Böyle böyle alışır belki.

Çünkü benim eşim de yapmıyordu, harikaydı mükemmeldi, benden iyisindi derken cuma günü eve bi gittim yemin ederim mis gibi olmuştu heryer :) Yemeğim de hazırdı salatayı yapıyordu D

Senin salataların süper yaa nasıl yapıyorsun bana da öğret diyorum :) Vermem sırrımı diyor hep o yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…