- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en çok yaptığım bi hatadan sonra bana güzelce aciklama yapmasini, ardindan kafamin tepesinden saclarimdan kokuku bi öpücük alıp lutfen biraz daha dikkat, ben her daim yanında olmayabilirim deyip,ve birdaha asla o hatami ortaya cikarmadiginda anlıyorum:-D o saclarimdan optugunde beynimden ayak parmaklarima kadar sevgisi, saygisi ve bana verdigi guveni hissediyorum:-D
Ben en çok yaptığım bi hatadan sonra bana güzelce aciklama yapmasini, ardindan kafamin tepesinden saclarimdan kokuku bi öpücük alıp lutfen biraz daha dikkat, ben her daim yanında olmayabilirim deyip,ve birdaha asla o hatami ortaya cikarmadiginda anlıyorum:-D o saclarimdan optugunde beynimden ayak parmaklarima kadar sevgisi, saygisi ve bana verdigi guveni hissediyorum:-D
Eşiniz yada nişanlınızın sizi sevdiğini hangi hareketlerinden yada sözlerinden anlarsınız, sevgisinden nasıl emin olusunuz ?
Ne güzel anlatmissin ya :)
Valla bayildim
Ben her daim yanında olmayabilirim demesi ne kadr şefkat dolu..maşallah..Rabbim muhabbetinizi arttırsın inş..