esinizin yaninda küfür ettiyseniz

Allah bagislasin sizin kizinizi da
Insaallah derman olur bana.. bir de annemin sagligi cok bozuldu bu sene basindan beri hic destek olamadim insaallah sag salim atlatirsa pazartesi gününü sanirim cok bir sikintim kalmayacak
Çok teşekkürler, cumlemizinkini inşallah.
Annenizede acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Eşiniz musaitse bence hemen konuşmalisiniz. Zaman akıp gidiyor bi ani bile üzgün küs gecrmemek gerek
Aynen sürekli küfür eden biri olsanız umursamazdi bile.ve bence kesinlikle küfür ağzınızı alistirmayin yoksa o da eder. Ben bu konuda nişanlımla uğramıştım biraz son zamanlar küfür etmeye başlamıştı sorunlarımız vardı oysa birbirimize salak dahi demezdik. O etse de ben etmedim o sorunlu zamanlarda ama neyseki halloldu Allah tan hatasının farkına vardı ve arkadaş ortamında dahi arkadaşlarına bile etmiyor artık çünkü erkeklerin bolluğu ortamda çalışırdı ağzı alisirdi bıraktı neyse ki Allah a şükür
Bu arada nişanlımı diyorum aslında eski eşim ayrılıp barıştık tekrar evlilik arefesindeki ondan nişanlımı diyorum

Son düzenleme:

Yo yooo asla ben de haz etmem küfürden simdi uyandirsam bile onu oyle agir ki uykusu hatirlamaz bile
Demek ki hemen herkesin basindan bir olay geciyor böyle

Yo yooo asla ben de haz etmem küfürden simdi uyandirsam bile onu oyle agir ki uykusu hatirlamaz bile
Demek ki hemen herkesin basindan bir olay geciyor böyle
Küfür malesef etmeyen yok gibi.hele çok yakınından örnek biriyim birbirlerine küfür ede ede öyle normal gelmeye başlamis ki..
Benim nişanlım da ağzımdan hiç küfür duymadi ama içimden bazen sinirlerince çok ediyorum o kadar da olsun artık . Uyuyorsa uyandırmayin bence de sinirleriniçler uykudan uyandirilirken genelde insanlar

Son düzenleme:

Onemli olan disa yansıtmamak demek ki
simdi uyandirsam barışıriz aslinda ama hatirlamaz ki sabaha
hatta bu sekilse doğum günü icin ne hediye istediğini ogrenmistim uykusu cok agir

Cok gecmis olsun allah annenize acil sifalar versin.
Hem yasadiklarinizdan,hem annenizin hastaligindan hemde yasanan olumsuzluklara karsi direncinizin dusmesi cok normal sonucta bir insansiniz ayricada hamilelik sendromu denilen bir donemdesiniz bence kendinizde fazla hata aramyin ,esinize bu durumunuzu anlatmalisiniz ,esiniz haksiz olsa bile malesfki erkeklere argo kelimeler kullanan kadinlar itici geliyor aslinda banada oyle geliyor .
Ayrica bu kadar stres sizin bebeginizide etkiler ,esinizle konusup size destek olmasini ,bunun gecice bir surec oldugunu anlatmalisiniz

Rabbim evladinizi saglikli,sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin

Onemli olan disa yansıtmamak demek ki
simdi uyandirsam barışıriz aslinda ama hatirlamaz ki sabaha
hatta bu sekilse doğum günü icin ne hediye istediğini ogrenmistim uykusu cok agir
Aynen içieden edince çok rahatliyorum ben tavsiye ederim
Çok büyük bi avantajmis valla ne güzel
Benim ki küçücük bi tikirtida uyanirdi biz çok zor bir araya gelebilmistik aile istemedi önceleri şimdi ise yine uzaklarda o yüzden şu an sizin yerinizde olabilmeyi çok isterdim .geçmiş olsun aileniz için insallh

Allah sizden razi olsun cok cok tesekkur ederim hem anlayisiniza hem de iyi dileklerinize. Gercekten bazen yumurtanın rengine bile birsey derken bulabiliyorum kendimi sonra gülüyorum ne dedim ben ya diye yani hakikaten hamilelikten ve bu streslerden sanirim.
Ben de kufur olayini hic sevmem.hatta bu yüzden esimin tepkisine kirildim ve utandim aslinda. Keske tepki vermeseydi o an zaten pişman olmustum:26:

Aman ya ben almayayim sonra yanlışlikla agzimdan kacar eder ikinci kere ne der bu sefer bilmiyorum
Uzaklik ne olursa olsun cok zor...
Evet ben aleyhime kullaniyorum bazen bunu

Aman ya ben almayayim sonra yanlışlikla agzimdan kacar eder ikinci kere ne der bu sefer bilmiyorum
Uzaklik ne olursa olsun cok zor...
Evet ben aleyhime kullaniyorum bazen bunu
Aynen çok zor ama aşkı sevgiyi de daha güçlü kılıyor Off efkarlandim yine ben susum en iyisi
Eminim yarına hiç bi sıkıntıniz kalmicak hatta bebeğinizin kucağınıza aldığınızda bu sıkıntılarınız anında geçecek . Allah anali babalı büyütsün insallah

Son düzenleme:
annenizin rahatsızlıklarından bahsetmişsiniz hasta olan annenizi başı sonu bir nevresim için neden gerdim diye düşünseniz daha anlamlı olacak bence ...Yani anlık bir küfür çıkar ağızdan orası çok anormal değil ama hasta annenin bebeğiniz için hazırlattıgı nevresimi beğenmediğinizi dile getirmeniz çok yersiz bana gore

hamileligi hastalik gibi lanse eden,her durumu hamilelige baglayan kadinlari anliyamiyorum..

her iki cumlenizden biri ( oldu yani ettim ne yapayim) e o zaman esinizde iticisin demis olmus yani ne yapsin degil mi?

annem bana dusunupte bir sey diktirecek,alacak begenmesem bile asla soyleyip kalbini kirmam. Terzi dikememis olabilir,belki annenizde farkindaydi,bilemezsiniz.
hem annenize uzuluyorsunuz hem bir bez parcasi icin laf ediyorsunuz.

esiniz alttan alabilirdi,ama habire soylenmelerinizden bikmis adam belli ki.
umarim annenizin saglik durumu en kisa zamanda duzelir.. Allahim sifalar versin..

Valla hamile kadin hakli da olsa haksiz da olsa,trip de yapsa esi cekecek. O kadar... Hele bir de son donemleri.. Karninda kac kilo sey tasiyosun, hormonlar tavan yapmis. Onun bebegini tasiyosun.. Cekecek arkadas.. Sen 9 ay cile cek, dogum ayri dert, dogumdan sonra vucudunun kendine gelmesi aylar alicak..Eee beyfendi napiyor..Babalik kolay mi? Cekecek tabii ki..Oyle totoyu devirip yatmak yok...

Daha neler, bir dolu sey ust uste gelecek sizde zaten hamilelikle ugrasirken kirk yilda bir agzinizdan kufur kacacak, telefonlar firlatilacak, iticisin denecek, hatta sonra alttan bile alinmayacak... Kusura bakmayin iyi alttan almissiniz, ben bazen kizinca ederim kufur, ha dogru yanlis bana kalmis ama esiniz ve siz bunu normal zamanda hosgormuyor ve kullanmiyorsunuz, 40 yilda bir kazara soylenince de hosgormek bu kadar mi zor?!!! Bence esiniz sacmalamis, biraz hosgoruden ya da telefonu kapadiktan sonra ilimli bir ikazdan hicbir sey kaybetmezdi, siz hatanizi anlardiniz ustune de kusura bakma derdiniz konu kapanirdi ama bu durumda konu daha da uzamis, sanki onun sahsina etmis gibi...
Neyse fevri bir tepkiymis, gecmis bitmis sikmayin caninizi...
Fakat sunu soylemeden gecemeyecegim, annenizin hazirlattigi nevresimin kotu oldugunu annenize soyleyip keske kadini bosu bosuna uzmeseydiniz, tesekkur edip hal caresine bakardiniz, bosu bosuna kadina stres yasatmissiniz gibi geldi bana...
Unutmayin siz sikinti yasiyorsaniz herkes yasiyor biraz daha genel dusunebilmek lazim bir seyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…