- 19 Kasım 2013
- 18.859
- 34.058
- 798
Çok teşekkürler, cumlemizinkini inşallah.Allah bagislasin sizin kizinizi da
Insaallah derman olur bana.. bir de annemin sagligi cok bozuldu bu sene basindan beri hic destek olamadim insaallah sag salim atlatirsa pazartesi gününü sanirim cok bir sikintim kalmayacak
Çok teşekkürler, cumlemizinkini inşallah.
Annenizede acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Eşiniz musaitse bence hemen konuşmalisiniz. Zaman akıp gidiyor bi ani bile üzgün küs gecrmemek gerekEvet aslinda asiri buyutulecek bir konu degildir belki ama onun o tepkisine cok sasirdim ondan buyuttum sanirim... baska birisine yorum yazarken aklima geldi aslinda dedigin sey surekli kufur eden agzi bozuk biri olsaydim duyarsizlasirdi tepki vermezdi belki de... bu acidan bakmamistim... sabah bir adim bekleyeceğim atmazsa öğlen telefon ederim ancak cunku ben de biraz alttan almasini bekliyorum bir de telefonda daha guzel konusuyorum
Eşiniz musaitse bence hemen konuşmalisiniz. Zaman akıp gidiyor bi ani bile üzgün küs gecrmemek gerek
Aynen sürekli küfür eden biri olsanız umursamazdi bile.ve bence kesinlikle küfür ağzınızı alistirmayin yoksa o da eder. Ben bu konuda nişanlımla uğramıştım biraz son zamanlar küfür etmeye başlamıştı sorunlarımız vardı oysa birbirimize salak dahi demezdik. O etse de ben etmedim o sorunlu zamanlarda ama neyseki halloldu Allah tan hatasının farkına vardı ve arkadaş ortamında dahi arkadaşlarına bile etmiyor artık çünkü erkeklerin bolluğu ortamda çalışırdı ağzı alisirdi bıraktı neyse ki Allah a şükür
Bu arada nişanlımı diyorum aslında eski eşim atılıp barıştı tekrar evlilik arefesindeki ondan nişanlımı diyorum
Küfür malesef etmeyen yok gibi.hele çok yakınından örnek biriyim birbirlerine küfür ede ede öyle normal gelmeye başlamis ki..Yo yooo asla ben de haz etmem küfürden simdi uyandirsam bile onu oyle agir ki uykusu hatirlamaz bile
Demek ki hemen herkesin basindan bir olay geciyor böyle
Çünkü erkektir küfür eder,her şeyi yapma hakkı vardır :S Ne garip ve bencilce bi davranış,sadece eşinize özel bi durum değildir bu eminim
Küfür malesef etmeyen yok gibi.hele çok yakınından örnek biriyim birbirlerine küfür ede ede öyle normal gelmeye başlamis ki..
Benim nişanlım da ağzımdan hiç küfür duymadi ama içimden bazen sinirlerince çok ediyorum o kadar da olsun artık .Uyuyorsa uyandırmayin bence de sinirlerine okurlar uyandirilirken genelde insanlar
keske erkekler hemen yanimiza gelip gönlümüzü alabilse
Ohoo o çoktan unuttu bile :) Yarına hiç bişi hatırlamayacak :)
onuncu ruyasini görüyor
Aynen içieden edince çok rahatliyorum ben tavsiye ederimOnemli olan disa yansıtmamak demek ki
simdi uyandirsam barışıriz aslinda ama hatirlamaz ki sabaha
hatta bu sekilse doğum günü icin ne hediye istediğini ogrenmistim uykusu cok agir
Cok gecmis olsun allah annenize acil sifalar versin.
Hem yasadiklarinizdan,hem annenizin hastaligindan hemde yasanan olumsuzluklara karsi direncinizin dusmesi cok normal sonucta bir insansiniz ayricada hamilelik sendromu denilen bir donemdesiniz bence kendinizde fazla hata aramyin ,esinize bu durumunuzu anlatmalisiniz ,esiniz haksiz olsa bile malesfki erkeklere argo kelimeler kullanan kadinlar itici geliyor aslinda banada oyle geliyor .
Ayrica bu kadar stres sizin bebeginizide etkiler ,esinizle konusup size destek olmasini ,bunun gecice bir surec oldugunu anlatmalisiniz
Rabbim evladinizi saglikli,sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin
Aynen içieden edince çok rahatliyorum ben tavsiye ederim
Çok büyük bi avantajmis valla ne güzel
Benim ki küçücük bi tikirtida uyanirdibiz çok zor bir araya gelebilmistik aile istemedi önceleri şimdi ise yine uzaklarda o yüzden şu an sizin yerinizde olabilmeyi çok isterdim .geçmiş olsun aileniz için insallh
işte kıskandığım ve olmasını istediğim tek özellikleride bu hemen unutuvermek, balık hafızasına sahipler
Aynen çok zor ama aşkı sevgiyi de daha güçlü kılıyor Off efkarlandim yine ben susum en iyisiAman ya ben almayayim sonra yanlışlikla agzimdan kacar eder ikinci kere ne der bu sefer bilmiyorum
Uzaklik ne olursa olsun cok zor...
Evet ben aleyhime kullaniyorum bazen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?