esinizin yaninda küfür ettiyseniz

Annemi germedim ki her firsatta minnettarligimi anneme dile getirdim ben. Sadece bir yerde cok sinirlendim o kadina ve anneme onu yansittim. Annemin hazirlattigi daha dogrusu hazirlatmak istedigi de bu degildi sorun da orada kadin kendi kafasindan aldigi kumasla kendi kafasina gore dikmisti benim de sinirlenip laf ettigim nokta da buydu.

Hamileligi hastalik gibi degil bir donem gibi yansittim. Son zamanlarim oldugunu artik her manada gerildigimi ve fizy9lojik olarak da yorucu oldugunu anlatmaya calistim. Zaten hamile psikolojisinden anlayan ya da gebelik gecirenler ne demek istedigimi anladilar bence.
Siz ya dediginiz gibi anlayisli birisi degilsiniz ya da hamile olmadiniz hic. Anneme belki hic soylememem gerekirdi ama anneme zaten begenmedigimi degil kadinin aldigi kumasi dile getirdim nitekim annem de aynisindan dert yandi. Yani ben her daim anneme minnettarligimi aldigi şeylerin sukrunu ve tesekkurunu yansittigim icin vicdanen rahatim.
Allah razi olsun insaallah kolayca atlatir. Sizden uzak olsun insaallah...

Oyle de guzel devirip yatiyorlar ki aklin hayalin durur ya... gece rahatsizlandim ruhu duymadi yaninda ölsem uyanmayacak yani. Anlamadim ben bu denli buyuk bir hata mi ettim nedir yani.

Aslinda ben de dedigim laftan dolayi utandim. O kotu soz cikmamaliydi agzimdan keske tepki verip beni daha cok utandirmasaydi. Liseli asiklar degiliz hayat da lay lay lom degil insanin agzindan cikiyo.
Annemin diktirdigi seye gelince ya aslinda ben yuz kere tesekkur ettim ama paketi acinca ben anne bu nasil bir kumas dedim gayet normal sekilde annem de kadinin kumas bulamadigini kafasina gore bir renk ve kumas aldigini istediginin bu olmadigini hayta aldigi kumasi yetiremedigi icin yedegini baska kumastan yapacsgini söyledi ben de ona sinirlendim hem dünya paraya yap hem istediği gibi olmasin. Yoksa ben annemin aldığı her seye kiymet veren biriyim asla bir dunya malina annemi bunaltmam...

Ya canım sana kıyamam ya.Allah yardımcın olsun.eşin eminim anlayacaktır hata yaptığını.Ama bence sen de üstüne gitme adamın.Allah anneciğine de acil şifa versin.Çok şükür ciddi bir hastalığı yokmuş.Öyle detayda aptal saptal ayrıntılara da takılıp moralini bozma.Nevresimmiş filan.Boşver,ruh halinden daha mı kıymetli sanki.

Cok tesekkur ederim canim annem iyi olsun insaallah sizden uzak olsun...
uzsem de kendimi uzdugumle kaliyorum haklisin aslinda..

küfür erkek için bile çok çirkinken kadın için daha çirkin ve itici,haklısın eşin aşırı tepki vermiş ama belki de başka bir sıkıntısı vardı bu da patlama noktası olmuş gibi

ayrıca annen beğenmediği nevresimi neden aldı ki.istediği kadar diktirmiş olsun,bu benim istediğim kumaş değil,istediğimi yaptığınız zaman alırım deseydi keşke

kötü elektrik vermiş olucam ama hamilelik ne ki dıyorum asıl bebek gelince allak bullak oluyor insan,sinirlerim o kdr bozulmuştu ki ilk doğum yaptığımda tırnaklarımı çıkarnış saldıracak adam arıyordum.. allah yardımcımız olsun ama kadınlar için heralde en zor dönem cidden lohusalık. bütün kredinizi şimdi kullanmayın bence sakin olmaya çalışın..

benim eşim de küfüre çok takılır hatta çoookkkk takılır. gerçi hakkını yemeyeyim kendi de inanılmaz naziktir ve benı kırmamak için her lafı bin özenle seçer. geçenlerde kızım çok mızmızlanıp sürekli baba baba diye onu isteyınce ben de banyo yapabilsin diye ortamdan uzaklaştırmaya çalışıodum kızım da banyoya gırmek ıstıyordu filan "hay senin babana dedim" . küfür bile olmayan bu söze bildiğiniz kızdı ki kolay kızan bir adam değildir. yani bazı insanlar böyle ona göre nabza göre şerbet vermekten başka çare yok. gerçi kendisi o kdr özenli davranırken aynı şekilde karşılık beklemesi kadar doğal bişe yok eşimi anlıyorum ama bazen ben bile bunalıyorum

ohhhhhh küfür etmişsin rahatlamışsın sağlık sıhhat olsun.ne yani dövünmene ne gerek var .kocanda bunalmıştır hamilelik zor süreç oda bunalmış olabilir.uzatma git sarıl bişiy yap küs geçirme günlerini .bende çok küfür ederim sinirlenince eşimde hiç hoşlanmaz erkeklere cidden itici geliyo.ben başkasından duyunca bana bile öyle geliyo yani iyi bişiy değil ama uzatma oda insan öpüşün barışın güzel günler bunlar

Valla ben sonuna kadar sizi haklı buldum.Nefret ediyorum şu erkeklerin kadın dediğin zarif,narin,kırılgan olacak anlayışından.Birçok yurdum delikanlısı kadının sümüğünün akmaması,öksürüp hapşurmaması,cinsel arzularının olmaması ve hatta ve hatta pembe dışkılamasını bekliyor kendisi tüm bu faaliyetleri erkek adam yapar diyerek yaptığı halde,kadın da insandır o da yeri gelir sinirlenir küfreder demiyor.Benim bir erkek tanıdığım bana kızların insan içinde burunlarını silmemeleri gerektiğini söylemişti neymiş hiç yakışıyor muymuş?Bir kız arkadaşıma da sevgilisi sitem etmişti neymiş dışarı çıktıklarında neden yemeğin ortasında lavaboya gidiyormuş,o gerçekten ne amaçla gittiğini biliyormuş-tuvalet için- ve bu onu soğutuyormuş,kadına yakışmıyormuş,evde yapsaymış ya.Bence sizin hiçbir suçunuz yok sinirlenmişsiniz,her şey üst üste gelmiş,bir de hamilelik stresi,hormonlar derken küfür ederek deşarj olmuşsunuz ve bir kerelik bir şeymiş bunda abartılacak bir şey yok hele ki eşiniz kendisi erkek olduğu için küfür etmeyi kendine reva görüyorsa

Son düzenleme:

ahahah bıraksaymış yollara kadar sarksaymış sümükler

ayrıca içinde tutsun tekrar öğütsün s.çmasın ay küfrettim olmadı tüh

Aynen oyle ya herkes aynisini diyor aslinda su birikmler dun patladi neyse ki tatliya baglandi sonunda. Minnos gelse belki daha mi guzel olur

Ya iste bizden de surekli bu tarz tavirlar gormeyince biden sasirip tepki veriyorlar sanirim ben bunda buldum aciklamayi. Neyse ki esimle konustuk Özür diledi. Yukardaki yorumlarda da dedikleri gibi belki bu olumsuzluklar onu da cok etkilemisti.

Annem de kadina acidi sanirim yani soylemis ben bundan istemedim diye kadin da pembe baska kumas bulamadim demis nasil pembe kumas bulamadıysa o da ayri bir mesele. Annem geri yolla gotureyim baska diksin dedi ama tabiki hem annemi yormak istemedim hem de o kadinla daha fazla muhatap olsun istemedim yollamiyorum emek var annem tarafindan sagolsun yollamis.
aslinda ben kufuru savunmuyorum ben de sevmem cok kaba gelir bana da ama yani agzimdan kacinca ben utandim isin asli o utandigim sey yuzume vurulunca boyle daha da yerin dibine girdim sanirim tepkim biraz da bunaydi ama mesele uzamadi sukur ki konustuk hallettik

Insanlar kufur edip icindekileri akitip rahatliyor sanirim ama ben daha cok gerildim
Cok sukur ki baristik telefonda konustuk gerci ama olsun baristik ya onemli olan o dimi
Ben hic sevmem kuslugu kimisi gunlerce uzatir. Bir gun bile kus kalamam ben dayanamam yani.

Seni kırmak istemem ama her olumsuz tavrın hamileliğe bağlanmasını da saçma buluyorum.Nice hamile insanlar var ve hem sorunlu hamilelik geçrip hem de nice dertle uğraşan hamileler var.Hepsi mi böyle davranıyor.Küfretmeyen insan hiçbir koşulda etmez.Eşinizin yanında küfretmeni geçtim annene etmişsin.Altı üstü bir nevresim.Kullanışlı veya değil,olmuş veya olmamış.Annen özenmil diktirmiş ve beğenmiş ki sana göndermiş.Sen onun evladını taşımıyorsun ikinizin evladını taşıyorsun.İnsan hamileyken gerilmemeye dikkat etmek zorunda.Bak ZORUNDA diyorum.Hep kendi haklı görmüşsün farkında mısın.Sana napıyorsun diye soran insana ters ters davranıyorsun sonra da şefkat bekliyorsun.
Herkes kendince tekbaşına.Kendine uğraşlar bulabilrsin.Yalnız olmanın suçlusu ne eşin ne başkası.Daha ılımlı daha yumuşak olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…