annenizin rahatsızlıklarından bahsetmişsiniz hasta olan annenizi başı sonu bir nevresim için neden gerdim diye düşünseniz daha anlamlı olacak bence ...Yani anlık bir küfür çıkar ağızdan orası çok anormal değil ama hasta annenin bebeğiniz için hazırlattıgı nevresimi beğenmediğinizi dile getirmeniz çok yersiz bana gore
hamileligi hastalik gibi lanse eden,her durumu hamilelige baglayan kadinlari anliyamiyorum..
her iki cumlenizden biri ( oldu yani ettim ne yapayim) e o zaman esinizde iticisin demis olmus yani ne yapsin degil mi?
annem bana dusunupte bir sey diktirecek,alacak begenmesem bile asla soyleyip kalbini kirmam. Terzi dikememis olabilir,belki annenizde farkindaydi,bilemezsiniz.
hem annenize uzuluyorsunuz hem bir bez parcasi icin laf ediyorsunuz.
esiniz alttan alabilirdi,ama habire soylenmelerinizden bikmis adam belli ki.
umarim annenizin saglik durumu en kisa zamanda duzelir.. Allahim sifalar versin..
Valla hamile kadin hakli da olsa haksiz da olsa,trip de yapsa esi cekecek. O kadar... Hele bir de son donemleri.. Karninda kac kilo sey tasiyosun, hormonlar tavan yapmis. Onun bebegini tasiyosun.. Cekecek arkadas.. Sen 9 ay cile cek, dogum ayri dert, dogumdan sonra vucudunun kendine gelmesi aylar alicak..Eee beyfendi napiyor..Babalik kolay mi? Cekecek tabii ki..Oyle totoyu devirip yatmak yok...
Daha neler, bir dolu sey ust uste gelecek sizde zaten hamilelikle ugrasirken kirk yilda bir agzinizdan kufur kacacak, telefonlar firlatilacak, iticisin denecek, hatta sonra alttan bile alinmayacak... Kusura bakmayin iyi alttan almissiniz, ben bazen kizinca ederim kufur, ha dogru yanlis bana kalmis ama esiniz ve siz bunu normal zamanda hosgormuyor ve kullanmiyorsunuz, 40 yilda bir kazara soylenince de hosgormek bu kadar mi zor?!!! Bence esiniz sacmalamis, biraz hosgoruden ya da telefonu kapadiktan sonra ilimli bir ikazdan hicbir sey kaybetmezdi, siz hatanizi anlardiniz ustune de kusura bakma derdiniz konu kapanirdi ama bu durumda konu daha da uzamis, sanki onun sahsina etmis gibi...
Neyse fevri bir tepkiymis, gecmis bitmis sikmayin caninizi...
Fakat sunu soylemeden gecemeyecegim, annenizin hazirlattigi nevresimin kotu oldugunu annenize soyleyip keske kadini bosu bosuna uzmeseydiniz, tesekkur edip hal caresine bakardiniz, bosu bosuna kadina stres yasatmissiniz gibi geldi bana...
Unutmayin siz sikinti yasiyorsaniz herkes yasiyor biraz daha genel dusunebilmek lazim bir seyleri...
Ya canım sana kıyamam ya.Allah yardımcın olsun.eşin eminim anlayacaktır hata yaptığını.Ama bence sen de üstüne gitme adamın.Allah anneciğine de acil şifa versin.Çok şükür ciddi bir hastalığı yokmuş.Öyle detayda aptal saptal ayrıntılara da takılıp moralini bozma.Nevresimmiş filan.Boşver,ruh halinden daha mı kıymetli sanki.
Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
Valla ben sonuna kadar sizi haklı buldum.Nefret ediyorum şu erkeklerin kadın dediğin zarif,narin,kırılgan olacak anlayışından.Birçok yurdum delikanlısı kadının sümüğünün akmaması,öksürüp hapşurmaması,cinsel arzularının olmaması ve hatta ve hatta pembe dışkılamasını bekliyor kendisi tüm bu faaliyetleri erkek adam yapar diyerek yaptığı halde,kadın da insandır o da yeri gelir sinirlenir küfreder demiyor.Benim bir erkek tanıdığım bana kızların insan içinde burunlarını silmemeleri gerektiğini söylemişti neymiş hiç yakışıyor muymuş?Bir kız arkadaşıma da sevgilisi sitem etmişti neymiş dışarı çıktıklarında neden yemeğin ortasında lavaboya gidiyormuş,o gerçekten ne amaçla gittiğini biliyormuş-tuvalet için- ve bu onu soğutuyormuş,kadına yakışmıyormuş,evde yapsaymış ya.Bence sizin hiçbir suçunuz yok sinirlenmişsiniz,her şey üst üste gelmiş,bir de hamilelik stresi,hormonlar derken küfür ederek deşarj olmuşsunuz ve bir kerelik bir şeymiş bunda abartılacak bir şey yok hele ki eşiniz kendisi erkek olduğu için küfür etmeyi kendine reva görüyorsa
ahahah bıraksaymış yollara kadar sarksaymış sümükler
ayrıca içinde tutsun tekrar öğütsün s.çmasın ay küfrettim olmadı tüh
kötü elektrik vermiş olucam ama hamilelik ne ki dıyorum asıl bebek gelince allak bullak oluyor insan,sinirlerim o kdr bozulmuştu ki ilk doğum yaptığımda tırnaklarımı çıkarnış saldıracak adam arıyordum.. allah yardımcımız olsun ama kadınlar için heralde en zor dönem cidden lohusalık. bütün kredinizi şimdi kullanmayın bence sakin olmaya çalışın..
benim eşim de küfüre çok takılır hatta çoookkkk takılır. gerçi hakkını yemeyeyim kendi de inanılmaz naziktir ve benı kırmamak için her lafı bin özenle seçer. geçenlerde kızım çok mızmızlanıp sürekli baba baba diye onu isteyınce ben de banyo yapabilsin diye ortamdan uzaklaştırmaya çalışıodum kızım da banyoya gırmek ıstıyordu filan "hay senin babana dedim" . küfür bile olmayan bu söze bildiğiniz kızdı ki kolay kızan bir adam değildir. yani bazı insanlar böyle ona göre nabza göre şerbet vermekten başka çare yok. gerçi kendisi o kdr özenli davranırken aynı şekilde karşılık beklemesi kadar doğal bişe yok eşimi anlıyorum ama bazen ben bile bunalıyorum
küfür erkek için bile çok çirkinken kadın için daha çirkin ve itici,haklısın eşin aşırı tepki vermiş ama belki de başka bir sıkıntısı vardı bu da patlama noktası olmuş gibi
ayrıca annen beğenmediği nevresimi neden aldı ki.istediği kadar diktirmiş olsun,bu benim istediğim kumaş değil,istediğimi yaptığınız zaman alırım deseydi keşke
ohhhhhh küfür etmişsin rahatlamışsın sağlık sıhhat olsun.ne yani dövünmene ne gerek var .kocanda bunalmıştır hamilelik zor süreç oda bunalmış olabilir.uzatma git sarıl bişiy yap küs geçirme günlerini .bende çok küfür ederim sinirlenince eşimde hiç hoşlanmaz erkeklere cidden itici geliyo.ben başkasından duyunca bana bile öyle geliyo yani iyi bişiy değil ama uzatma oda insan öpüşün barışın güzel günler bunlar
Aslinda cok neseli biriyimdir ama su son olaylar geceleri uyuyamamam sancilarim hamileliğin son demlerinde olmam annemin durumuna üzülmem vs. Hepsi ust uste geldi cok bunaldim. Bir de ben burada yabanci sayilirim sabahtan aksamin 7 bucuguna kadar evde tekim yani ciddi manada cileden cikiyorum bazen duvarlar uzerime geliyor. Hepsi cok ust uste geldi ama hatali ben de olsam onun icin buradayim onun evladini tasiyorum bu kadar mi zor yanima gelmek bir kere yatak odasına gelsi napiyosun dedi ters ters uzaniyorum agrim var dedim burda uzanamiyor musun dedi ayni terslikte koltykta rahat edemiyorum dedim ve gayet sakin bir sekilde konustum pofladi gitti yanimdan.
rahatlatıyosa edebilirsin ne varmış bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?