Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Bizim evliliğimizdeki en büyük problem bu. Ne o bensiz ne ben onsuz ailelerimize gitmiyoruz. Sizde de bu durum problem yaşatıyormu? Örneğin biz pazar gününü ailelere ayırıyoruz ben bazen onunkilere gitmek istemiyorum çok üzülüyor küsüyor bana ... Bu arada ikimizde çalışıyoruz ve çok yoruluyoruz

Bir pazar onlara bir pazar sizinkilere gidin. Gittiginizde cok sorun cikiyorsa en iyisi ayri ayri gitmek. Herkes kendi ailesine gitsin olsun bitsin. Tabi kayinvaliden doldurur o zaman oglunu. Puf! Ne zor is!

Bir pazar onlara bir pazar sizinkilere gidin. Gittiginizde cok sorun cikiyorsa en iyisi ayri ayri gitmek. Herkes kendi ailesine gitsin olsun bitsin. Tabi kayinvaliden doldurur o zaman oglunu. Puf! Ne zor is!
Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı:(

Gitmek istemediginiz zaman butun isleriniz pazara birakin. Hayatim baksana butun is duruyor aksama kadar anca bitiririm ben bu temizligi. Hadi sen git bu defa bensiz bende rahat rahat temizlik yapayim, haftaici yapamiyorum biliyorsun de.

Eşiniz haklı tavır almakta.

Unutmayın ki yarın sizde kayınvalide olacaksınız.Ve gelininiz de size gelmek istemese ne düşünürsünüz.Ayrıca insan ektiğini biçer.O zaman geldiğinde ben istemem ve sorun çıkarmam hiç demeyin.Öyle bir bozulursunuz ki bunu kelimelerle anlatamazsınız.

Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı:KK43:
En güzeli ayrı şehirlerde olmak. Kulağım çok rahat ne benim ne eşimin ailesi yanımızda ben eşimin ailesiyle en başından resmi bir samimiyet içindeyim. Eşim de öyle.

Gitmek istemediginiz zaman butun isleriniz pazara birakin. Hayatim baksana butun is duruyor aksama kadar anca bitiririm ben bu temizligi. Hadi sen git bu defa bensiz bende rahat rahat temizlik yapayim, haftaici yapamiyorum biliyorsun de.
Yok kadın alıyorum düzenli olarak bilir yanı numara yapmak istemiyorum bu konuda...
Ayrıca cumartesi biz evi beraber toparlıyoruz inanmaz yani
Eşiniz haklı tavır almakta.

Unutmayın ki yarın sizde kayınvalide olacaksınız.Ve gelininiz de size gelmek istemese ne düşünürsünüz.Ayrıca insan ektiğini biçer.O zaman geldiğinde ben istemem ve sorun çıkarmam hiç demeyin.Öyle bir bozulursunuz ki bunu kelimelerle anlatamazsınız.

Tabiiki zaten gitmemin en büyük sebebi bu ama inanın bazen gitmek istemiyorum:((

Ailelerle ayni şehirde olmanin dezavantajlarindan birisi de bu iste. Bizim ailelerinin başka sehirdeler biz ancak ayda bir gidiyoruz ve o zamanda adaletli bir şekilde eşimin ailesinde ne kadar kaliyorsak benim ailemde de o kadar kaliyoruz.bu dengeyi en bastan kurduk. İnşallah hep boyle devam ederiz.

Biz de fazla resmiyiz. ..bir araya gelinine çok sorun olmuyor aslında ama yine de henüz nedenini tam anlayamadigim bir şekilde uzagiz işte. .ama ben tam tersi hiç olmadı çocuklarım için biraz vick vick olalım istiyorum ama babannemizin pek çocuklarla işi yok aylarca görmese özledim gelin ya da geleyim demez...ama işte bende çocuklar için üzülüyorum uzak büyüyorlar. ..puuuf ben de ayrı bir manyağım herkes gorusmemek için elinden geleni yapar ben görüşmek icin:KK70:

gitmemek icin bahane yaratabilirsin tabi esin yerse:KK53:

BizdEde oyle yalniz basimiza ziyaret yapmiyoruz herhangi bigunumuzude ailelere ayirmiyoruz canimiz nezaman isterse gidip goruyoryz kimin ailesine cok gidildi vs muhabetide olmaz zaten iki aileylede cok hasir nesir degiliz arada bi gudiyoruz

Ilk 6 ay neredeyse hergün gidioduk bigün gitmesek surat asıyorlardı oturduk mu kocamda kalkmak bilmiosa akşam 6 da mı gittik gece 2 de zorla kaldırıodum
Yeter dedim yeter!
9 aydır ayda 1 enfazla 2 kere gidioruz
Pazar günümüdr kimseye harcamam haftaiçi gidin

İki tarafada haftada 1 kez beraber gidiyoruz eşimin annesine yakınız o bazen tek başımada çağırır beni eşim işteyken ama hiç gitmedim gitmemde

Çalışıyorsaniz illa ki her pazar aile ziyareti şartmi ben anlamıyorum ne zaman uygunsam gidiyorum her pazarimi ayirmak bi zaman sonra gorev gibi gelip canım istemez olurdu arada gidilince özlemiş oluyorda insan konuşacak konu oluyor

Ilk 6 ay neredeyse hergün gidioduk bigün gitmesek surat asıyorlardı oturduk mu kocamda kalkmak bilmiosa akşam 6 da mı gittik gece 2 de zorla kaldırıodum
Yeter dedim yeter!
9 aydır ayda 1 enfazla 2 kere gidioruz
Pazar günümüdr kimseye harcamam haftaiçi gidin
Evleri maslesef uzak ailesine hafta içide 8 den evvel gelemiyor:((

Çalışıyorsaniz illa ki her pazar aile ziyareti şartmi ben anlamıyorum ne zaman uygunsam gidiyorum her pazarimi ayirmak bi zaman sonra gorev gibi gelip canım istemez olurdu arada gidilince özlemiş oluyorda insan konuşacak konu oluyor

Aynen öyle saçmalıyoe işte bazen herşeye karışmaya çalısıyor ben ilişkimizi baştan resmi yapmadım hata bende..

Evet baştan bi düzen oturtmak lazım bu konularda. Benim annemde kayınvalidemde yakın oturuyo. Eşim bensiz ben eşimsiz gideriz. Canım istemezse ben gelmiyorum diyebiliyorum. Çalışmadığım halde kimse kusura bakmasın hafta sonumu eşim ve çocuklarımla geçiririm.

Hic plan yapmiyoruz gidelim diye , Ne zaman canim isterse gidiyorum.
Genelikle carsida disarda bulusuyoruz yemek yiyoruz esimin annesiyle o gezmeyi sevdigi icin , bizide cagirir calismadigimiz gub gideriz. Annemlerede esim calistigi gunler gidiyorum. Izinli oldugu gunlerde gideriz.

Tabiiki zaten gitmemin en büyük sebebi bu ama inanın bazen gitmek istemiyorum:KK43:([/QUOTE]

Olsun yinede git.Çalışan bayanlar dışarda elin adamının-ki bu patron\ müdür oluyor-nazını çekiyor ya da sabrediyorsa eşinin ailesine karşı da yapmalı bunu.Keşke bu hayatta her şeyi istediğimiz için yapsak.Bazen istemediğimiz şeyleri de yapmak zorunda kalıyoruz.Hayat , dik kafalılığı kaldırmıyor maalesef

Back
X