Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

Biz kaynanamlara cok gitmiyoruz. Annemlere de cok gitmiyoruz. Zaten eşim gece ancak bir yerlere gidebilir. Kafama estiginde çıkıp gidiyorum annemlere, kaynanamlara. Ama kayinpederimin yaninda rahat edemedigim icin pek gitmiyorum son zamanlarda. Kayinpederim de diyor ki ' biri seni mi üzdü ki gelmiyorsun. Eger biri bi sey yapmissa demisse bana söyle ben hemen alirim ifadelerini ' diye. Oysa hic alakası yok. Biz rahat edemiyoruz. Yaşlı insanlar sonuçta, tek gidiyorum ve cok sıkılıyorum. O yüzden çok gitmemekte care buldum. Annemler de uzakta zaten ama onlara da arada gidiyorum. Yani öyle belli bir gün yok gitmek için. Zaten zorunlu seyleri hic sevmem....

Kajmery34 Kajmery34 ben hic gitmiyorum ne zaman niyetlensem hep bir bahane uretiyorlar evlerinde karun hazinesi var galiba :)

her pazar gidiliyorsa o işte sorun var bir pazarı muhakkak kendinize ayırmalısınız..makbulü bir pazar kaynana bir pazar anne bir pazar eşin ve sen..yoksa makbulken çıkan tartışmalarla maktül olursun Allah muhafaza...
Yok aslında kayınvalidem çok iyi biri arada dengesizlikleri oluyor ama herkeste oluyor. Ama her haftada görev gibi gitmek çok sıkcıı. Bi kaç kez gitmedim eşim bana tavır aldı:KK43:

En son bayramda gitmistim surekli bir diger gelinle kiyaslama surekli bir olay oldugu icin gitmiyorum gidince iki paket sigara bitiriyorum o kadar geriyorlar beni bende evlenmeden once oyle degildimde sonradan oldum hic cevap vermeyen turlerdenim biriktirip eve gelince kocaya patliyorum oyuzden oraya hitmem yasak Allahima sukur kocam bu konuda anlayisli,kendi hic gitmez benim zorumla gider annesine laf asla soyletmez ama gitmez neden bilmem enteresan bir kocam var benim:KK53::KK53::KK53:

İyide onların hakkını korurken seni ezdiriyor
Bıktım artık 3.şaıslar yüzünden mutsuz olmaktan diye isyan etmiyormusunuz hiç
Arada olan olaylar karşılığında söyliyceğimizi söylüyoruz ve eşim benim çok mutlu bi hayat yaşamadığımı biliyo zaten

her pazar gidiliyorsa o işte sorun var bir pazarı muhakkak kendinize ayırmalısınız..makbulü bir pazar kaynana bir pazar anne bir pazar eşin ve sen..yoksa makbulken çıkan tartışmalarla maktül olursun Allah muhafaza...
Zaten olan hep bana oluyor kocamla tartışmamak için hep susuyorum:KK43: aslında keşke baştan tepkimi verseydim hoş hala veremiyorum:KK43:(

En son bayramda gitmistim surekli bir diger gelinle kiyaslama surekli bir olay oldugu icin gitmiyorum gidince iki paket sigara bitiriyorum o kadar geriyorlar beni bende evlenmeden once oyle degildimde sonradan oldum hic cevap vermeyen turlerdenim biriktirip eve gelince kocaya patliyorum oyuzden oraya hitmem yasak Allahima sukur kocam bu konuda anlayisli,kendi hic gitmez benim zorumla gider annesine laf asla soyletmez ama gitmez neden bilmem enteresan bir kocam var benim:KK53::KK53::KK53:

Zaten anneye laf ettirmesinler ben ona asla bişey demem...
Ama seninkide ilginçmiş demekki cidden gidilmeyecek bir aileymiş..
Birde şu kıyaslama işi tam bir basitlik

Kajmery34 Kajmery34 ben hic gitmiyorum ne zaman niyetlensem hep bir bahane uretiyorlar evlerinde karun hazinesi var galiba :)

Aaaa çok ilginç size açık açık gelmeyin mi diyorlar...

Arada olan olaylar karşılığında söyliyceğimizi söylüyoruz ve eşim benim çok mutlu bi hayat yaşamadığımı biliyo zaten

biliyor ama çok bişey yapmıyor
size küfreden bir adamın evini niye gidiyorsunuz anlamıyorm
ben paşalar gibi karşılandığım halde gitmek istemiyorum..

Evet kaynanan misafir sevmiyor gelme kufur ediyor arkandan bayramda gittim ev kalabalik sen simdi git sonra gelirsin diye yolladilar
Ay canım bunlar nasıl insanlar boş ver sen hiç gitme daha iyi senin içinde onlar içinde

3 aydır kayınvalidemler memleketteydi hastalandı ve istanbula geldi kendi ewlerinde kalıyorlar kv ve kp.
yanlarında da görümcemle onun eşikalıyorlar..
Her akşam iş çıkışı önce kendi evime gidiyorum işlerimi hallediyorum ordan da kv.lere geçiyoruz.
Kendi aileme pek fazla gidemiyoruz çalıştığımız için şimdi de bu hastalık durumları derken epey zor oldu :/
kv hasta olmasa hergün gitmem. hasta olduğu için hergün gidiyoruz. yoksa haftada 1 kere uğrardım.

her günümüz annemlerde geçiyo..
oğluma annem bakıyo ben akşam işten çıkınca direk annemlere gidiyorum,eşimde aynı şekilde işten çıkıp oraya geliyo...
yemeğimizi birlikte yiyoruz annemlerle...
onun ailesine yılda bikaç kere fln o da çocuğu görmek istedikleri için...
çocuk yokken zaten 2.5 yıl hiç görüşmedik...

Farklı şehirlerde olmamıza rağmen 1 hafta sonu evimizdeyiz 1 hafta sonu kayınvalidemlerde 2 gece kalmalı).kural bu biz de.ben çalışan bir kadınım dolayısıyla 1 tek hafta sonlarım var.benim o hafta işim mi var günüm mü var yine de gidilir ama kendi işi varsa gidilmeyebilir.bensiz asla gitmez her akşam annesiyle en az 1 saat telefonla konuşur.benim annem babam 14 saatlik bir mesafede 5-6ayda bir görüşüyoruz gurbetlik çok zormuş kızlar hala içinizde bekar varsa ve uzaktan biri ile görüşüyorsa 5 kere düşünsün...ben bu kısacık ömrümde kendi anne babama hasret gideceğim....gerçi eşinin memleketine giden de var ama benim ki buraları bırakıp asla gitmez.zaten annesi bırakmaz içgüveysine veremem ben oğlumu der.ama biz kadınların ailelerine çokok ihtiyacı var bunusakın unutmayın gür beylik çok zor çok !!!

Valla bu mesele benim elimde patladı kv acmis agzini gecenlerde kocamla tartışmas.neymis ben onun evinde bigun kocami beklememisim esim gecedeuken ammeme birakirdi bemi..saymis etmis koca adama sen erkek değilsin adam degilsin bike demis..ama kocam hukez konusmus bide bikac gun ayni ortama girdik kocam hic pas vermedi şimdi kiymete bindi..ille kalp kirmak mi gerekiyor anlamıyorum gerçekten. .insanlarla ugrasmak cok zor. .bekarlik sirf bu nedenden bile sultamlik bence :(

her günümüz annemlerde geçiyo..
oğluma annem bakıyo ben akşam işten çıkınca direk annemlere gidiyorum,eşimde aynı şekilde işten çıkıp oraya geliyo...
yemeğimizi birlikte yiyoruz annemlerle...
onun ailesine yılda bikaç kere fln o da çocuğu görmek istedikleri için...
çocuk yokken zaten 2.5 yıl hiç görüşmedik...
Hayalimdeki profil :))))))

Annecimle aynı binadayız
Esimin ailesiyle 4 yıldır görüşmüyorum
Az insan cok huzur

Back
X