Yapabileceğime inanıyorum. Derler ya Allah gördüğünden geri koymasın. Düşmüş gibiyim ağır geliyorZor durumda olsam ve yapabilecegime inanirsam tabi ki de yaparim.
Amin.. Çok doğru diyorsunburada bir çok kadın çalışıyor
yalnızca eşimiz için değil kendimiz içinde tabiki
üzüleceğin bir durum yok bence
Rabbim helal rızık kazanmayı nasip etsin yeter
Kesinlikle ayıp olarak bakmiyorum. Çok farklı bir duygu bu.Benim kuzenim lise mezunu hatta ikinci defa liseyi okuyo sağlık diploması alabilmek için. Eşiyle sorunlu olduğu dönemde bahsettiğin gibi benzer bi işe girdi temizlik, yemek, okuldan çocuk gelince bakıyo falan çok memnun. Kocasıyla barıştı ama bırakmıyo işini seviyo rahatım diyo istese muhasebede falan çalışabilir daha önce çalıştı.
İhtiyacın varsa çalış canım ayıp değil ki emekçi kadın her zaman kazanır. Hiç çalışmadıysan alışık olmadığından zorlanabilirsin ama alışırsın zamanla.
Merhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız?
Hakkediyor.. En iyi bildiğim iş bu başka çözüm bulamadım.Namusla yapılan her iş kutsaldır benim için. Eşiniz de yardımı hak ediyorsa tabiki çalışın.
Ağır gelecek bir durum değil bu.Yapabileceğime inanıyorum. Derler ya Allah gördüğünden geri koymasın. Düşmüş gibiyim ağır geliyor
Varlıktan yokluğa düşmenin acısı diyelim. Ne iş olsa kibir yapacağım kanaatine nerden vardınız. Bana en uygunu bu hafta sonu izni olduğundan.size çalışmak zor geliyor sanırsam alışık olmadığınız için ne iş olsa zorunuza gidecek gibi bence kibir yapıyorsunuz sanki.
peki bir mesleğiniz var mı?daha önce çalıştığınız bir iş ?Varlıktan yokluğa düşmenin acısı diyelim. Ne iş olsa kibir yapacağım kanaatine nerden vardınız. Bana en uygunu bu hafta sonu izni olduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?