Eşinizle destek için ev yardımcısı olur musunuz?

Çok teşekkür ederim. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Yapcak bısey yok oyleyse
pekı ne kadar alacaksınız tam gun mu olacak

Mesleğim yok bir çok iş buldum tezgahtarlık falan ya da ofis temizliği gibi bu işin hafta sonu tatili var.

Ben lisedeyken bile pamuga capaya meyva toplamaya gitmisligim var bana git diyen yoktu ama kendi parami kazanip harcamanin tadi bi baska..hele ortaokuldayken a dan z ye bayramligimi kendim aldim hala aklimda herkese de anlatirim dunu.
Hele simdi es evin yuvan cocugun ve kendin icin daha istekli olmalisin.

Ya aslında bu bebek bakıcılığı düşük bir iş değil ki

Yurtdışında falan baya profesyonel yani.

Şu kadar dil bilsin, şu eğitimi olsun, kızıma fransızca öğretsin diye seçiyor insanlar

Au-pairlik denen bir sektör bile var.

İş sahibi olmayan üniversite öğrencisi amerikalı/ingiliz kızlar falan hem çocuk ingilizce öğrensin, hem başka bir kültürü görmüş olayım diyerek böyle ailelerin yanına yerleşiyorlar

Ben olsam yapardım yani

Tabikide.. bundan güzel şeymi var para kazanacaksın. Alın teriyle kazanılan paranın ayıbı olmaz. Eşinle omuz omuza olacKsın ki kolay atlatın sıkıntıları. Helal olsun diyorum böyle kadınlara,evde boş yatangillerden sonrada para yok diye ağlayangillerden olmadıkları için..

Arife Hanım sizin için hayırlısı olsun iyi olur İnşallah. Bu arada isminizi görünce aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorum umarım. Siz bir çocuğa bakmıştınız. Annesi sorunlu. Götürmüştü tekrar haber alamamıştınız sanırım. Ne oldu o durum? Çocuk? Merak ettim sadece

Doğru hatırlıyorsunuz bende bir daha haber alamadım

Korktum şöyle ki azarlar mı ? Diye yoksa alasını yaparım kendime güveniyorum
Korkularının karşılığı olup olmadığını ancak zamanla anlarsin.
Kendine güveniyorsan Allah yardımcın olsun.
En büyük şans ailedir. İşler geçici.

Daha azına sakın razı gelmeyın ve daha fazlası olabılır
Ortalama ne kadar olabilir. Temizlik yemek çocuk bakımı bir süre anne yanımda olacak sonra bebekle birlikte onun iş yerinde bakılacak gekirse anne ile alışverişe spora gidilecek istenilenler bunlar

Bu arada konu sahibi hanima belirtmek istedim.. bende işim gereği çoğu zaman haz etmediğim durumlarda kalıyorum. . Bu kere is ortamım yüzde doksan bes erkek.. Onların içinde çoğu zaman rahat edemiyorum ister istemez kufurlerini vs duyuyorum duymazliktan geliyorum. Tabi bunun gibi bu sürü hödük var. El mecbur eşime hiç anlatmadım bunları . Sıkıntı yok deyip geçiyorum . Görmüyorum duymuyorum çoğu zaman. Çoğumuz mecbur çalışıyor. Ne yapalım .
İş değiştirme çabam da var bakalım Allah izin verirse.

Doğru hatırlıyorsunuz bende bir daha haber alamadım
Sizin o zaman ki iyi niyetinizi ve çabanızı çok takdir etmiştim. İnşallah yanlış kişilere emanet etmemiştir çocuğu.
Sizin için de hayırlısı olsun İnşallah. KK da takdir ettiğim insanlar içindesiniz

Gidin

Bakıcım vardı bu şekilde çalışan ve bakın burada bile iyi anıyorum diğer konularda yorumlarımda

İşinizî iyi yapınca her iş önemli ve saygındır

Şu an evime her hafta yarım gün temizliğe birisi gelîyor aylık geliri 3000 civarında

Eşi gece işe gidip gündüz çocuk baktı kadın da gelip benim evde temizlik yaptı 40 günlük bebeğini evde bırakıp mesela bu kadın saygın değil mi bence benden daha saygın

Benim tilt içeren mesleğim var ama bakın çocuğuma bakıcıya da evimde temizliğe de ihtiyacım var ama bu kişiler hem bende çalışıyorlar hem de kendi evlerinde de aynı işleri tekrar yapıyorlar esasen benden daha fazla emek veriyorlar yaşama

Haklısınız her işin bir zorluğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…