- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
varlıktan yokluğa düşen her insan yapar bence kibir kolay değil sonuçta insanız ve nefsimiz var.Varlıktan yokluğa düşmenin acısı diyelim. Ne iş olsa kibir yapacağım kanaatine nerden vardınız. Bana en uygunu bu hafta sonu izni olduğundan.
Çok teşekkür ederim. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.Ağır gelecek bir durum değil bu.
Benim çevremde bir kac tanidigim kadin var bu sekilde bakicilik ,temizlik, meyve toplama vs. Her işi yapiyorlar ve cocuk okutuyorlar.
Ben bu kadar guclu olduklari icin her zaman onlari takdir ediyorum. Cunku iş ayrimi yapmadan namusuyla helal para kazanan kadin, kadin gibi kadindir. Güclüdür. Ne mutlu ki o işi yapamam degil yapabilirim diyorsunuz. İş ayrimi yapmadan çalisabilen insan her zaman kazanir. Sadece maddi olarak da degil kendini güçlü hisseder. Ben diger konularinizda gorudugum kadariyla siz de masallah cok guclu bir kadinsiniz.
Mesleğim yok bir çok iş buldum tezgahtarlık falan ya da ofis temizliği gibi bu işin hafta sonu tatili var.peki bir mesleğiniz var mı?daha önce çalıştığınız bir iş ?
Allah kimseyi gördüğü günden geri koymasın çok zor ama inşallah çalışıp tekrar dönersiniz varlıklı günlerinize.
Haftanın 5 günü tam gün ücreti henüz konuşmadık 1200 civarında olur sanırımYapcak bısey yok oyleyse
pekı ne kadar alacaksınız tam gun mu olacak
Canim ölüm yok ya ucunda.Eşime de cocuklarıma da değer acaba zorlanır mıyım korkuyorum
Daha azına sakın razı gelmeyın ve daha fazlası olabılırHaftanın 5 günü tam gün ücreti henüz konuşmadık 1200 civarında olur sanırım
Korktum şöyle ki azarlar mı ? Diye yoksa alasını yaparım kendime güveniyorumCanim ölüm yok ya ucunda.
Denersin olursa olur olmazsa başka bir iş bakarsın.
Doğru hatırlıyorsunuz bende bir daha haber alamadımArife Hanım sizin için hayırlısı olsun iyi olur İnşallah. Bu arada isminizi görünce aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorum umarım. Siz bir çocuğa bakmıştınız. Annesi sorunlu. Götürmüştü tekrar haber alamamıştınız sanırım. Ne oldu o durum? Çocuk? Merak ettim sadece
Korkularının karşılığı olup olmadığını ancak zamanla anlarsin.Korktum şöyle ki azarlar mı ? Diye yoksa alasını yaparım kendime güveniyorum
Ortalama ne kadar olabilir. Temizlik yemek çocuk bakımı bir süre anne yanımda olacak sonra bebekle birlikte onun iş yerinde bakılacak gekirse anne ile alışverişe spora gidilecek istenilenler bunlarDaha azına sakın razı gelmeyın ve daha fazlası olabılır
Sizin o zaman ki iyi niyetinizi ve çabanızı çok takdir etmiştim. İnşallah yanlış kişilere emanet etmemiştir çocuğu.Doğru hatırlıyorsunuz bende bir daha haber alamadım
Haklısınız her işin bir zorluğu varBu arada konu sahibi hanima belirtmek istedim.. bende işim gereği çoğu zaman haz etmediğim durumlarda kalıyorum. . Bu kere is ortamım yüzde doksan bes erkek.. Onların içinde çoğu zaman rahat edemiyorum ister istemez kufurlerini vs duyuyorum duymazliktan geliyorum. Tabi bunun gibi bu sürü hödük var. El mecbur eşime hiç anlatmadım bunları . Sıkıntı yok deyip geçiyorum . Görmüyorum duymuyorum çoğu zaman. Çoğumuz mecbur çalışıyor. Ne yapalım .
İş değiştirme çabam da var bakalım Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?