Eşinizle en çok ne için tartışıyorsunuz

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
1,5 yıllık evliyim
Ve hala evliliğe alışmaya çalışıyorum
Gerçekten inanılmaz zormus
Yada benim için öyle
Eşimle durmadan ailesi yüzünden tartışıyorz daha doğrusu abisi yüzünden
Abisi yaklaşık 6 yıldır işsiz ve çok geniş bir adam karısı çalışıyor o yiyor birde oğulları var 5 yaşında
Benim eşimden sürekli arabamızı bazende para istiyor inanın bıktım artık(

Ooohhhh valla ne guzel alismis abisi,6yildir boyleyse daha adam olmaz
Abisinin iyiligi icin esiniz yardim etmekten vazgecsin..
Bu arada bizde hep gezmek yuzunden tartisiriz :/

Ooohhhh valla ne guzel alismis abisi,6yildir boyleyse daha adam olmaz
Abisinin iyiligi icin esiniz yardim etmekten vazgecsin..
Bu arada bizde hep gezmek yuzunden tartisiriz :/

Bende diyorum ikimizde eşşek gibi çalışıyoruz banane ondan diyorum
Yok ezik kalmasın o kadının yanında falan diyip yardım ediyor
Ve üstelik bu abisi hep çok pahalı markalardan giyiniyor ne yapıcamı şaşırdım

biz de benim ailem ve onun ailesi yüzünden.

keşke abisine biraz uzak durabilse eşiniz.

biz de benim ailem ve onun ailesi yüzünden.

keşke abisine biraz uzak durabilse eşiniz.

Biz kaçıyoruz ama o rahat durmuyor ki(

Bak şimdi tatildeler bizim arabayı alıp gittiler kendi bozuk arabasınıda bize bıraktılar ve arabaya bakım bile yaptrmamıs 500tl masrafı var eşimde yaptırıcam diyip duruyor

Iyide boyle daha cok ezik olmuyor mu?eve karisi bakiyor,harcligin"i kardesi"veriyor.bence bunun sonu yok eger esin abisine bir iyilik yapmak istiyorsa onu calismaya ikna etsin gerekirse birde is bulsun
Senin icinde zor bir durum bir sekilde esini ikna et abusine yardim etmekten vazgecsin.zatem bunun adi yardim degil adam sizin iyi niyetinizi kullaniyor

Ah arkadaşım neler söyledim iş te bulduk ama en aşşa 5000 olcak maaşım diyor kendisi yurt dışlarınma mastır yapmıs birisi(

Ah arkadaşım neler söyledim iş te bulduk ama en aşşa 5000 olcak maaşım diyor kendisi yurt dışlarınma mastır yapmıs birisi(

E canim yurtdisinda mastir yapinca hemen ust bir seviyeden calismaya baslanmaz ki, iyi bir sirkette kucuk bir pozisyonda baslarsin sonra ilerleyip maasini da yukseltirsin, pat diye oyle maas istemek biraz nankorluk, hem de siz is bulmussunuz ve hala issiz, siz bu adama para vererek kotuluk yapiyorsunuz esinizi hemen guzellikle ikna edin, para kaynagini kessin, o zaman bakalim napiyor..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Anlattıkların bir yerden tanıdık geliyor canım.. Eğer samimiyetine güveniyorsan sorun yok ama yine de bir süre sonra insanın zoruna gider..

Biz eşimle hep babası yüzünden tartışırız,

bide kılık kıyafetime karışması yüzünden

bız tartısmıyoruz kendımı durduruyorum uzatmıyorum hıc bıseyı hıc kımse ıcın uzmek ıstemıyorum ne onu ne kendımı. yenı kayınvalıdem geldı tartışma konusu olacak o kadar şey vardı kı hıc bısey soylemedım zaten eşimde goruyor ben sakin olunca oda dinliyor benı ama kavga edıcek olsam ters teper sevgılılık donemınden bılıyorum. Sevgılıyken cok kavga ederdık ama akıllandım artık cok kısa sanıyelık oluyor oda ya uyumuyorum onu beklıyorum dıye kızıyor o kadar haksızsam ozur dılıyorum kapanıyor orda kin kesınlıkle yok

biz eşimle tartışmayız o yapar söyler ben içime atarım
şiştim şiştim patlıycam yakında

5000 tl maasi kim kime verir bu ulkede. Kafayi mi yemis bu adam. Butun gun evde oturuyor oylemi?
Calismaya niyeti yok desene.
Esinle konus. Madem iyilik yapmak istiyor hazir para vermeyecek. Kendi ezikligini adam dusunmuyor, esin neden bu kadar dert etti ki:26:

Ben de cok tartisirdim esimle. İkimizin ailesi de dugunden beri gorusmuyor. Bu bizi cok etkilemisti. Simdi hic umurumda degil. Baktim benim adam da arkamda duruyor herkese karsi, ne gerek var dedim bos yere kalp kirmaya.
Tabi her evde ufak tefek kavgalar olur, onemli olan hem bedenen hem ruhen yara almamak.

Bizde problem eşimin karakteri..
Keşke bukadar uçurum olmasaydı aramızda.....

..aalizvell..;-)

Evi otel niyetine kullanması ve hayatinin 1 numarasında arkadaslarinin olmasi yüzünden şuan tartisiyoruz.en sık bu konudan tartisiriz hep zaten

Allahım neden her ailede bi arıza oluyor? Kimin kaynana kimin görümce kimin kayınpeder hadi bunlara alıştım da iki gündür erkek kardeş problemleri okuyorum forumda bu da yeni bela herhalde...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla istediği kadar samimi olsun resmen bela oldu inan nefret ettim birde bir eltim var anlatsam sayfalara sığmaz inanılmaz cibiliyetsiz dısarı cıkarız mesla bi yere gideriz 2 tl ile gelir düşünün...

artık çoğunlukta tartışmamaya çalışıyorum

7 seneyi devirdik

ama oooooooooooooooooooooooooooo ne tartışmalar yaşadık

en son leptobu kırdık bi o attı bi ben harddiski bile kurtarılamadı tamirci dozermi geçti üstünden demiş ben bardakları

o değilde bi yandan kavga edip bi yandan onun çayını çöpe döküp bi yandan bardak kırıyodum bide svmediğim yada takım olmayanları

acayip bi kavga anıyydı

ama sizin durum farklı biraz eşin memnunmu bu durumdan değildir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…