Eşinizle en çok ne için tartışıyorsunuz

Siz daha 1.5 yillik evlisinz bn 3 yila yakin oldu abisi calismiyor 1 cocugu var esim bakiyor ailesine abisine ben ne ypym susuyorum kelin ilaci olsa kendi basina surerdi ne yapalim ...

Pardon konuyla alakası yok ama merak ediyorum da abisinin eşi nasıl katlanıyor bu duruma ?

Eşiniz daha ne kadar böyle devam etmeyi planlıyor.. Benim de bakmam gereken bir ailem var diyemiyor mu git çalış da mı diyemiyor.. Allah sabır versin size..

Biz pek tartismayiz o soylenir durur ben cevap vrrmem yada tamam der gecerim sonra unutur neden kizdigini.her defigini kafaya takip tartismaya kalksam oooo kesin savaş cikardi aramizda bazen sabirli olmak gerekiyor

Ezik oldugu kadar ezilmis zaten , Esi calisiyor o yiyor ..
insan 5 yasindaki cocugundan utanir..

ben olsam senin yerinde asla vermezdim araba ve para felan .. gitsin calissin bi zahmet kendisi...

Hata eşinizin. Ihtiyaç sahibi yakinlara yardım edilmeli şüphesiz. Ama tatile yapacakları masraf ile arabalarını bakıma götürebilirlerdi.

böyle yüzsüz insan çok ya yazık valla

Biz esimle sadece ve sadece ailesi ve onlarin cikarmis olduğu sorunlar yüzünden tartışiriz
3.sahislar icin insanin kalbinin kirilmasi cok aci hele bir de yillar gectikce esler hep aileleri tarafina kayiyor politik olmadigimdan dolayi sonunda onlarin yaptığı tum kotulukler unutuldu.

Eltimin kendi aileside çok pisler onlara dönemktense kaynımı çekiyor. Ama ne küfürler ne hakaretler anlatamam... Yanı kaynım anasına avradına sürekli sövüyor he bu arada bunların ikiside çok iyi okullardan mevzunlar...

Ezik oldugu kadar ezilmis zaten , Esi calisiyor o yiyor ..
insan 5 yasindaki cocugundan utanir..

ben olsam senin yerinde asla vermezdim araba ve para felan .. gitsin calissin bi zahmet kendisi...

Valla bacım ben acık acık vermem dedim ama kaynım bizim cocuk arabanıZı cok sevio yoksa istmem dedi kocamda kıyamadı yigenine(

Ayyy vallahi hayrina goster bana sunlarida essek sudan gelene kadar doveyim.hem stresimi atiyim.esinin onlara yardimda bulunmasi sizin maddi durumunuzu cok etkiliyomu?eger etkilemiyosa sizin rizkiniz onlara gitmiyosa hic karisma elleme birak kendi kardesi ne yaparsa yapsin.biraz umursuz olmak lazim.benim tam bogazlamalik bi kayinvalidem ve kaynim var.inanin ruh hastalari bunu kime anlatsam ayni seyi soyledi bugune kadar.gorunce midem bulaniyo onlari o haldeyim ama tartismiyorum.cunku esimde benim ailem icin oyle soylese ya da dusunse nolursa olsun benim agrima gider.biraz politik olmak gerekli.

Nasıl etkilemesin tabiki etkiliyor
Biz eşimle kendimize çok harcıyorz e tabi böyle oluncada kazandığımız para gidiyor. Yani pardonda biz aşırı çalısıyorz oda kalksın calıssın gelmiş 40 yaşına hala cocuk gibi eşimle durmadan alay eder yok ayakkbısı dandık yok tsrtu yok bilmem ne😡

Canim zaten ben calismasin baksin demedim.durum degismiyosa senin akil sagligin icin en hayirlisi bosvermen.yuz bulmus bikere sen afedersin kendinide yirtsan esin tavrini koymadikca degismez bu.sen eve destegini cek eger oyle bi durum varsa ne biliyim faturadir markettir.sen abini doyurcaksin diye ben paramdan olamam falan debence.hani eli ayagi tutmaz bi hastaliktir bisey olur neyse yada zaruri bi yardim gerekir anlarim ama cok sacma bi durum yani bu.

Yok canm maalesef eşim maaşıma elini sürmez ben ihtiyaç krdesis cektim her ay sadece onu ödüyorum ama para benim hesapta duruyor cok şükür eşim iyi kazanıyor yani anlıcan benim param umrunda değil arada kart için cok nadir istiyor... Yani ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…