- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
bu sabah eşim nam gıcıkla ailesiyle kısa da olsa aynı evde yaşamak istememem sebebiyle tartıştık
şu anda tartışmamak için kendimi çok zorrrrrrrr tutuyorum kızlar
çok sinirlendim kendisine
ama en son ailesi yüzünden tartıştık
en son kulağındaki ağrı sebebiyle ben doktora git.. canın bu kadar mı kıymetsiz dedim diye tartıştık adam nasıl korktuysa doktordan hiç önemsemiyor sağlığını ve bu beni deli ediyor....
Bebek istemiyor,işlerimiz bozuk bunlar yüzünden 1 haftadır soğuğuz
iş düzeni son 2 aydır bozulmaya başladı.karı koca çalışıyoruz.4 yıllık evliyim.artık bebek istiorum tüpe karar kıldı doktorlar ama hala istemiyor.sinir krizi geçirince zorla kabul etti tedaviyi.hala daha aynı hiç bebek konusunu açmamı istemiyo.mutusuzm yani her yöndenne kadarlık evlisiniz bebek istemiyorr
maddiyat erkekleri tahmin ettigimizden daha çok etkiliyor
iş düzeni son 2 aydır bozulmaya başladı.karı koca çalışıyoruz.4 yıllık evliyim.artık bebek istiorum tüpe karar kıldı doktorlar ama hala istemiyor.sinir krizi geçirince zorla kabul etti tedaviyi.hala daha aynı hiç bebek konusunu açmamı istemiyo.mutusuzm yani her yönden
bu konuda bana hiç açık değil.net bişey demiyor.sözde ben tartışmalarda çok bağırıyormuşum ona.duygusal bi erkek olduğu için etkileniyormuş o yüzden uzaklaşıyormuş ve çocuk yapmak istemiyormuş.elle tutulr bişey demiyor yaniistemem sebebi maddiyat mı
bu konuda bana hiç açık değil.net bişey demiyor.sözde ben tartışmalarda çok bağırıyormuşum ona.duygusal bi erkek olduğu için etkileniyormuş o yüzden uzaklaşıyormuş ve çocuk yapmak istemiyormuş.elle tutulr bişey demiyor yani
denedim onada gtmiyor bakalım neler olacak önmüzdeki günelrde göreceiz.çok garip
beraber aile terapistine gitseniz yada sen önce kendin git bi
uzman yardımı şart bence
çocuk istemeyen erkek de ilk defa gördüm
denedim onada gtmiyor bakalım neler olacak önmüzdeki günelrde göreceiz.
Kavgasiz gunumuz sayilidir. Enson birsaat once tartistik. Beni hic anlamadi ve anlamayacakta zaten. Tartisma konumuz 2015 te tatile gidip gidemeyecegimiz ve neresi olacak: )) ve tatile gitmekten vazgecis, evde kocaman sesizlik hakim suan: ))konuya ilk cevap benden olsun
sanırım popüler cevabımız olacak
en son eşimle annesi yüzünden tartıştık
Her zamanki gibi kardeşleri yüzünden. Birde toz kondurmuyorki.haklida olsam beni tutmadi hicbir zaman.Allah'ta onlara kendileri gibi versin.bunlar kadar bencilini nankorunu gormedim.yaranamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?