- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
Kavgasiz gunumuz sayilidir. Enson birsaat once tartistik. Beni hic anlamadi ve anlamayacakta zaten. Tartisma konumuz 2015 te tatile gidip gidemeyecegimiz ve neresi olacak: )) ve tatile gitmekten vazgecis, evde kocaman sesizlik hakim suan: ))
Dün yine maddiyat yüzünden..
1 saat once tartistik evi terketti suan aksam paşa paşa gelir. sebep bebegin hasta olmasi ve benim dedemin cenazesine gitmek istemem
bugun tam 4 aylik oldubebek çok mu küçük
Yaz tatili plani. Simdiden ayarlamamiz gerekiyor. Hem daha ucuz oluyor hemde onun iznini simdiden belirlemesi gerekiyor. Esimle beraber tatile cikmamiz hep problem olur. Bir umut gudebiliriz diye dusundum ama birlikte gidemeyecegimize karar verdik. Zevklerimiz hic uymuyordaha varya tatile tabi bu yaz tatili planıysa
yaz tatiliyse yaza kadar fikri degişir
Yaz
Yaz tatili plani. Simdiden ayarlamamiz gerekiyor. Hem daha ucuz oluyor hemde onun iznini simdiden belirlemesi gerekiyor. Esimle beraber tatile cikmamiz hep problem olur. Bir umut gudebiliriz diye dusundum ama birlikte gidemeyecegimize karar verdik. Zevklerimiz hic uymuyor(
bugun tam 4 aylik oldu
amannn narçiçeği evli olup da tartışmayan var mı ki???
bizde 15 gündür tartışıyorduk dün barıştık
sebep:ben çok iş kolik olmuşum,artık onunla daha az hatta hiç ilgilenmiyormuşum,varsa yoksa çocugum ve kendimmiş miş miş ler hiç bitmes
eşimle tartışmadıgım tek konu
bu demek degilki bizim maddi sorunumuz yok var ama
gündeme gelmez
cenaze dedemin ve yan apartmanimizdaydi ne yaptim ettim gittimm inatciyim sanirim4 aylık bebekle cenazeye gitmek nasıl olur bilemedim ki
belkide eşin bebegin küçük oldugu için istememiştir
Evet herzamanki gibi ayri gidecegiz galiba. Yirmi yili askin evliligimizde iki kere tatile gidebildik birlikte. Simdi yine kavgaliyiz baska konuda konusmuyoruz. Bizim evliligin civisi cikmis artik: ((neden birlikte gidemeyeceksiniz ki
ayrı gitmeyimi düşünüyorsunuz
canım belki kendiliğinden olur? nedense mesajını okuyunca içimi öyle bi his kapladıiş düzeni son 2 aydır bozulmaya başladı.karı koca çalışıyoruz.4 yıllık evliyim.artık bebek istiorum tüpe karar kıldı doktorlar ama hala istemiyor.sinir krizi geçirince zorla kabul etti tedaviyi.hala daha aynı hiç bebek konusunu açmamı istemiyo.mutusuzm yani her yönden
canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama yumurtalıklarım tembel bide eşim gece çalışıyor ben gündüz işteyim.yani eşimle karşılaşamıyoruz bile...biraz zor ama Allahtan umut kesilmez tabicanım belki kendiliğinden olur? nedense mesajını okuyunca içimi öyle bi his kapladı
hayırlısı inşallah
Evet herzamanki gibi ayri gidecegiz galiba. Yirmi yili askin evliligimizde iki kere tatile gidebildik birlikte. Simdi yine kavgaliyiz baska konuda konusmuyoruz. Bizim evliligin civisi cikmis artik: ((
cenaze dedemin ve yan apartmanimizdaydi ne yaptim ettim gittimm inatciyim sanirim
Her seyi ayagina istedigi icin tartistik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?