Eşinizle En Uzun Ne Kadar Küs Kaldiniz

canım ben evleneli yakında iki sene olacak çokşükür pek küsmeyiz ama en uzun küsmem düğünümüze yakın birzamanda olmuştu oda birbuçuk gün yani pek küs kalamıyorum ya bana bekarken evlenince hiç küsemeyeceğimi söleseler inanmazdım herhalde ama ben bunu annemin nasihatlerinede bağlıyorum annem babamı ansızın (gece uykusunda) kaybetti allahaşükür çokiyi bir evlilikleri vardı aralarında çok saygı vardı sevgide vardı ama bilirsin kılasik türk ailesi o belli olmazdı ama yinede pişmanlık duyduğu okadar çok şey varki hep söler işe giderken küs gönderme akşam yatarken küs yatma çünkü BARIŞMAYA ZAMANIN OLMAYABİLİR bendede ondan kalan bir etki var herhalde

Canim öncelikle basin sagolsun Allah sabir versin.
Bende ayni senin gibiyim istesem bile yinede küs duramiyorum icimden bisey sanki beni dürtüyor yanina git konus onunla diye. Esimde küs duramaz kavga etsek ardinda birkac saat sonra barisiriz.:asigim:

yarım saat falan oda kendini dinlemek için

benim damarıma basarsa küs kalırım hatasını anlayana kadar..
övünülecek bir şey değil belki ama basit şeylerden küsüp kızma olayım zaten olmadığı için;kızdığımda da tam kızarım...
örnek bugün..ne zaman barışacağımı bilemiyorum..şakkıdı

Ben de hemen çabuk küsebilen bir kadın değilim..:smiley-cool:
Ama gerçekten içimi acıttıysa o kadar anlattıktan sonra anlamayı reddediyorsa susmayı tercih ederim.:1closedeyes:
Sanırım bir haftasonu boyunca(48 saat) hiç ama hiç konuşmadım. Yine olsaydı yine aynı şeyi yapardım.:dilcikar:
Pişman değilim.şakkıdı

pek küsmeyiz ama en fazla bi saat ne ben onsuz nede o bensiz yapamayız ayrı yataklarda bile yatamayız...

ben küs kalmyaı beceremem,bu beni huzursuz eder,ama eşim inat etmek de çok başarılıdır-en son küslüğümüz bayağı uzun oldu ve bir hiç uğruna belki 1ay sürdü sonuda barışan yıne kendi oldu.Eşim benim içimde anlamını yitirdi,o nedenle siz siz olun evlilikte küskünlükleri çok uzatmayın bu sözüm özellikle erkeklere,sevgiyi kaybedince yeniden kazanmak pek kolay olmuyor.

Ben çok güzel küserim, eşim de çok güzel susar. Ben konuşmazsam o da konuşmaz.
Çok seviyeli bir beraberliğimiz var, çoooook...

Ben çoook acimazsizdim. 1 hafta konusmadigimi biliyorum. Buda yetmiyormus gibi, 1 kisilik yemek pisirir kendim yerdim. Düsûnün artik! ama simdiki aklima olsaydi ölsem yeni yapmazdim, pismanim.
Simdi 2 dakika küs kalamiyorum

Ben çoook acimazsizdim. 1 hafta konusmadigimi biliyorum. Buda yetmiyormus gibi, 1 kisilik yemek pisirir kendim yerdim. Düsûnün artik! ama simdiki aklima olsaydi ölsem yeni yapmazdim, pismanim.

Güzelim sende cok acimasizmiszin kendin pisir kendin ye olmus seninki.
Biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar

yokya bende kusemem çünkü küsmeme eşim izin vermıyor hiç birsey yok gıbı normal sekılde konusmaya devam edıyor.ama şikayetçi degılım tabiki...

bende acımasızım biraz galiba bi keresinde tam 15 gün küs kaldık bende hep kendim yedim ona yemek falan da yapmadım ama oda çok güzel küsser şimdi pek küsmüyoruz alıştık galiba kavgalara hiç bişi yokmuş gibi davranııyoruz bu en güzeli ama
:içelim:

eger hata bendeyse 1 yada2 kuserim eger hata onunsa biraz inatim bir hafta kuserim bazen onu gormezlikden gelirim tanimam canima deysin bazen gicik ediyor beni

ben cabuk küsen biriydim esimse cabuk sinirlenen biridir. benim öfkem gecene kadar yanima gelmesin yeter ama esim cabuk sinirlendigi gibi cabuk ta unutur,hemen yanima gelir sirnasir,konusur, en sinir oldugum seydir. ayni seyi simdi esim yapiyor küsüyor en fazla 5 gün küs kaldik ben küsmedim o küstü:dilcikar:

ben küs kalmayı sevmiyorum.
en büyük tartışmamızda 2-3 gün küs kalmışızdır. özür dilemeyi bilse, o kadar da küsmem.
genelde akşam tartışırız, ertesi akşama kadar barışırız.

En son haftasonu küstüm bu da en uzun olanıydı.2 gün konuşmadım ama haketmişti.Tabii sadece ben küserim o hayatta küs durmaz ben onunla konuşmasam bile gelir öper şebeklik yapar öyle olunca da ben dayanamam barışırım

kus kalmayi sevmeyn biriyim kus kalmak beni huzursuz edeer..ben hic kusmedigim icin kendi kendine kuser ben kus gbi davranmadigimdan olee uzun kusluklerimiz olmadi yani esimin :icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…