Eşinizle En Uzun Ne Kadar Küs Kaldiniz

10 sene bitti tanışalı en uzun herhalde yarım saati geçmemiştir........sık tartışırız kavga değil ama fikir ayrılıklarımız çok olur bu yüzdende küs kalamıyoruz çünkü biz tartışabiliyor ve bi şekilde sonuç bizi memnun etsin veya etmesin bi çözüm bulabiliyoruz.......karakter olarakta ikimizde küs kalamıyor vede ikimizde küsen insan kahrı çekemeyen bi yapımız var bulmuşuz birbirimizi yani......

ben dururumda o duramıyo hemen sırnaşıyo bir seferinde iki gün konuşmadım ha bire laf atıyo annesi geldi mecburiyetten konuştum artık kadını mutlumu ediyim yani :roflol:

eger beni çok kizdirdiysa çok fena küserimsengözlerimebaksanab
oda çok inatçidir ben küstüm konusmuyorum diye oda bana küser fisfisfis
en uzun küslügüm 5 gün falan sürmüstü

bizimkisi eşşek inadı anam ..ben annemin evine gittim şutarafagitti
40 gün 40 gece konuşmdık yahu...

hiç küs duramayız ki.tartışırız, ama tartışma susup bitmez sonunda bi ortaklık buluruz ve barışırız. buna da küsmek denmez herhalde

2 gün küs kaldık oda annesi yüzündendi.zaten o annesi olmasa hiç sorunumuz olmucaktıkiiiiiiiiiiiii

2 gün küs kaldık oda annesi yüzündendi.zaten o annesi olmasa hiç sorunumuz olmucaktıkiiiiiiiiiiiii

aynen annesi yuzunden hemde sankı o haklıymısKötü Kazen gıbı 2 gun benımle konumadı bende onunla en fazla o olmustur..........normalde en fazla 1 gun surerŞeniz

biz geçen sene önce önce 2 ay konuşmadık.bana bişey söylerkene buzdolabaındaki yapışkana yazıyordu.bende cvp yazmıyorum.kızımın eksiklerini yazıyordum sadece oda akşam alıp getiriyordu..
ben herşeye kolay kolay kızmama,küsmem ama eğer hakettiyse onu görmezden geliyorummm.küsken böyle yapmak daha güsel oluyordu........

ben çok kızarım sinirlenirim de küs kalmayı beceremiyorum.çünki unutuyorum.her sefer konuşmıcam diyom,yüzünü görünce unutuyorum.helal olsun 3-5 gün küs kalabilenlere

canım ben 10 senelik evliyim ve sadece bir hafta küs kaldık...ama o ne haftaydı biliyomusun:1no2: bir hafta boyunca mide ağrıları baş dönmeleri ile geçti ama hiç belli etmedim..:çok üzgünüm: takii eşim gelip benden özür dileyene kadar..işin kötüsü ikimizde çok inatçıyız..o benden bekliyo ben de ondan..a.s tabiiki kazanan ben oldum..jeyyar kadının fendi erkeği yendi..

Birkaç saatten fazla değil...
Yatağa asla küs girmeyiz, mutlaka barışırız.
Ben ailemden böyle öğrendim ve bence en güzeli de bu.Şeniz

ne kadar dogru,gercekden de elimizdekilerin kiymetini bilmeliyiz ve her seyi o ana gore yasamaliyiz,hic bir seyi ertelememeliyiz.ama cogu zaman bunu dusunemiyoruz bile.yasamak guzel ve onun her anini deyerlendirmeliyiz,cunki ne zaman bu hayatda olmayacagimizi bilmiyoruz.

soruyu cevaplamayi uuttum,ben hic kus kalamam o da oyle o yuzden en cok kus kaldigimiz yarim saatdir her halde,ama onu da soyleyim pek cok kavga etmeyiz hep ayni fikirde oluruz

aslında pekk küsmeyiz ve küs kalmayız.ama bu seferkii davamiz kendi ailesi ile ilgili oldugu için uzuycakk sanirim 3 gün olduu...bende sonunu merak ediyorum

10 gün kadar...kızına vakit ayırmaması,sevgi vermemesi yüzünden,en ihtiyacı olduğu zamanlarda..bebeklik ve çocuklukta.....haklıydım.anlaşmıştık küsmeyecektim ama şu anda da küstüm.sebep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…