Eşinizle En Uzun Ne Kadar Küs Kaldiniz

Tripler yaparım onlar sayılmaz şakkıdı
Ama küs kalmak kim biz kim :asigim:

pek küs kalmayı sevmem.5 yıllık evliyim şimdiye kadar iki kere küstüm eşime.
2 gün surdu küslüğüm.

ilk zamanlar herşeye küserdim ve uzun sürerdi. zamanla sonra (hele çocuktan sonra) üzerime bir rehavet geldi, gün içinde küslüğüm bitiyor,hatta kızgınlığım geçiyor, eskisi gibi uzatmıyorum. çok şükür ki öyle ciddi boyutlarda konular olmadığı sadece her erkeğin sinir ettiği durumlar olduğu için küslüğüm uzun sürmüyor....

Nişanlıyken bir keresinde 3 gün küs kalmıştık.Arama beni demişti bende aramadım.
Sanki çok bayıktım onatatlicadiarzu
Ama evlendiğimizden beri 1 günü geçmedi.

biz de yenı evlıyken yanı cıcım aylarında ben cok kuserdım 3 gun falan kus kaldıgımız olurdu ama sımdı kusmuyoruz hıc tabıı trıbım eksık olmaz hıcccc....................................

hayatta hiç birisini bu kadar sewebileceğim aklımın ucuna bile gelmezdi...
ilk aşka çok inanıyorum ilk görüşte aşık olduk deli gibi sewip nikah tarihimizi düğün tarihimizi olması gereken tarihten öne aldık ailelere söylemeden bir çılgınlık ettik o kadar ki sewiyorum bırak küs kalmayı eşim hakkın da kendi ailem veya onun ailesi bile hiç birşey diyemez o bende ruhum da tek...biz aynı ruh farklı bedenlerde yaşayan canlı olarak düşünüyoruz ve bu dünyayı değil de öldüğümüz de cennette birlikte olacakmıyız onu düşünüyorum:)

Ben yazin evlenecegim ama ben pek küs kalmiyorum bir gpn en fazla, uzakda oldugum icin pek barsima olanagimiz olmuyor ama nisanlim küs kaliyor uzun zaman kalabiliyor yani

Nisanliyiz ve canimi çok acitmisti iki kere, ve iki kez 4-5 gun kus kalmistim. yoksa aslinda ikimiz de pek sevmeyiz kus kalmayi. kizgin oldugum zaman en fazla 1 gun, oda gelir sirnasir zaten, evlenince de insallah kusluk musluk olmaz. hoslanmiyorum hiç bu durumdan.

Ben çoook acimazsizdim. 1 hafta konusmadigimi biliyorum. Buda yetmiyormus gibi, 1 kisilik yemek pisirir kendim yerdim. Düsûnün artik! ama simdiki aklima olsaydi ölsem yeni yapmazdim, pismanim.
Simdi 2 dakika küs kalamiyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Tartışınca ben biraz fala yükseltirim sesimi, eşiminse buna asla tahammülü yok, sonra barış barışabilirsen :) Ama sanırım en fazla 2 gün küs kaldık. Üff çok kötüydü bidaha istemem.

selam kışlar ben küsmeyi pek beceremiyorum enfazla yarımsaat konuşmuyorum sonra unutuyorum küs olduğumu eşim hatırlatıyor(hani sen bana küsmüştün) unuttum diyorum.

aynen bizde hiç küs kalamayız. ben konuşmasam bile eşim küsmez. mutlaka yanıma gelir konuşmak için..zaten hiç küsmeyelim kızlar..

bir hafta sürdü en uzunu biz küsünce çok kötü oluyor geneldede aileler gitme gelme davaları oluyor inş. bi daha hiç ama hiç küsmeyiz....

ben bunu yapamıyorum..benneyaptımki
kus kalamıyorum yanı...:asigim:
en uzun kuslugum yarım saattır olsa olsa fisfisfis

Ben küserim eşim konuşmadan duramaz devamlı laf atar suçunu bilince espriler yapar ya yemek hazırlar bana yada mutlaka bişeyler alır.Bedavaya barışmama biraz burnunu sürttürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…