Aa noldukiii21 yaş bi erkek icin cok erken onlar geç olgunlaşır bilirsiniz.
Konu başlığına gelince uzun bi süre özelimi kimse ile paylaşmak istemiyorum kk.deki malum olaylardan ötürü
TamammDur ben sana link atiym kuzum konun dağ8lmasn
3 yillik iliskim var ve suan onu cok sevdigimi dusunuyorum ama aliskanlikmi bilmiyorum cunku eskisi gibi sohbet etmiyoruz evli insanlar gibi olduk. O 21 yasinda ve suan duzgun bi isi yok 1 yila lise kpsssine giricek ama ders calistigi bile yok. Haftanin 4 gunu aksamlari disarda bana diyorki evlenince cikmam ama ben bilmiyorum ya beni birakip birakip surwkli arkadaslaeinin yanina giderse ? Ya 1 yil sonraki sinavi kazanamazsa ? O ben surekli onu zorluyorum calis seni calistirim diye ama istemiyor ben bu kazanamazsa sen kazanamadin diye nasil cekip gidim ? Yani evli hanimlar bana yardim edin siz ne gibi zorluklar atlattiniz esiniz evlenmeden nasildi suan nasil ? Ilerde disari cikmam diyor buna inanmalimiyim ?
Dur ben sana link atiym kuzum konun dağ8lmasn
ben de merak ettim, ne oldu ki?
Siz şu anı düşünün yeter canım ileriyi Allah bilir. belkide gerçekten çok iyi bir eş olacaktır ama bunu zamana bırak şimdiden bunu düşünme öncelikleriniz şuan okumak,askere gitmek,işe girmek sonrası isteme,söz,nişan,kına,evlenmek, çoluk çocuga karısmak :)sırayı bozmadan giderseniz kafanız daha rahat olur :)3 yillik iliskim var ve suan onu cok sevdigimi dusunuyorum ama aliskanlikmi bilmiyorum cunku eskisi gibi sohbet etmiyoruz evli insanlar gibi olduk. O 21 yasinda ve suan duzgun bi isi yok 1 yila lise kpsssine giricek ama ders calistigi bile yok. Haftanin 4 gunu aksamlari disarda bana diyorki evlenince cikmam ama ben bilmiyorum ya beni birakip birakip surwkli arkadaslaeinin yanina giderse ? Ya 1 yil sonraki sinavi kazanamazsa ? O ben surekli onu zorluyorum calis seni calistirim diye ama istemiyor ben bu kazanamazsa sen kazanamadin diye nasil cekip gidim ? Yani evli hanimlar bana yardim edin siz ne gibi zorluklar atlattiniz esiniz evlenmeden nasildi suan nasil ? Ilerde disari cikmam diyor buna inanmalimiyim ?
Sütten ağzı yanmış hatun kişisi21 yaş bi erkek icin cok erken onlar geç olgunlaşır bilirsiniz.
Konu başlığına gelince uzun bi süre özelimi kimse ile paylaşmak istemiyorum kk.deki malum olaylardan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?