- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
Eşim şehir dışındayken iş programına göre 2-3 kez arar (huzursuz karakterdir herşey yolunda mı çocukların sağlığı iyi mi ben 3 çocukla cinnet geçirdim mine yedik ne içtik) sonra çocuklar uyuyunca tekrar konuşuruz bu sefer ben nasıl bir gün geçirdim , o nasıl bir gün geçirdi ne zaman dönecek döndüğünde yapmamız gerekenler gün içinde alınan başarı becerilen iş vs. Son konuşmamız 15-20 dk sürer geç uyuduğumuz İçin o günden fotoğraflar yollarız birbirimize.Ama gün içinde acil bişey yoksa yada özellikle merak ettiğim bişey yoksa ben aramam.
Evde olduğu günler Aslında sıradan herkes gibi ben kahvaltı hazırlarım keyfi iyiyse yardım eder değilse haberlerle ilgilenir mutlaka bir çocuk ondadır. Kahvaltı sonrası yarım saat sohbet ederiz bazen çocuklarla ilgili bazen iş ile ilgili bazen sadece ikimiz ile ilgili hatta bazen başkalarının dedikodusunu yaparız
Sonra çocuklarla takılırız onların bize ve bizi birlikte görmeye ihtiyacı var. Hepimizin sevdiği bir aktiviteyi yaparız.
Akşam çocuklar iyiyse biz başbaşa dışarı çıkarız( bu bazen akşam yemeği bazen alış veriş bazen yürüyüş olur)
Bu anlattığım programda eşim başka bir şehirde çalışıyordu 6-7 ay böyle sürdü. Yakın zamanda çalıştığı şehirde yaşamaya başlayacağız. Bu iletişimimizi nasıl etkileyecek göreceğiz.
Cok sevimlisiniz. Umarim ilgi alakası hic eksilmez hep mutlu olursunuz ❤
Onun harici evden işe işden eve.Arkadaşları çağırıyor git dememe rağmen imkanı yok gitmiyor.Bende çok bunalıyorum bazen Allah var.İzinli günlerinde de hep beraberiz.Sen nereye ben oraya modundyız sürekli.Haliyle çok yanyana olunca tartışma da oluyor zaman zaman.