herkesin durumu farklıdır da bu gecede 4-5 bana fena halde palavra geliyor:icecream: nedir kardeşim bu boyacı küpü mü:roflol: fiziksel olarak kadınlar için mümkün de ya erkekler, ablalarımın beni bu konuda aydınlatmasını istiyorum
3 yada 4 ayda bir oluyo oda benim zorumla:)
işte bu son söz bu konuda erkek biyolojisinde ömrü boyunca sperm üretme oranı 17 ila 20 litre yani ortalam güm basına düşen 1-1,5 gram hesap edilip yapılan ve günde bir kere olmak kaydıyla 50 55 yasına kadar bir erkek cinsel hayatı saglıklı olarak sürermis fakat ortalama bu daha yüksek dozda (günde 3-4 birleşme olan erkekte) cinsel arzularının isteksizliğin baslamsına sebep olabilir der. uzmanlar.fakat gecede 2 den fazla cinsel hayatı olan erkekler kısa süren ask ve cinsel hayatın sonunda huzursuz ve gecimsizlikten aile içi gecimsizliklerden (bir sebebide cinsel isteksizlik bıkkınlık ) yuva dagılımlarına kadar varıyor.iktidarsız erkek herseyden vazgecebilir der uzmanlar benden söylemesi ,,,,,, şimdi yapsın o gecede 3-4 yapıyoz diyen kimse yapamaz. hiç bir erkek takviye almazsa(hap map)yani fiziksel olarak mümkün degil.yalan yalan yalan bana bu tür plavralar.inanmayın derim ben arastırp okudum çünkü...kaynak ,,,,,,,,,,,,,www.uzmantv.com ,,,,,,,,,bekarlar kormayın evlenmekten sade sevgi ve mutluluk olsun tek amacınız.eşini sev aileni sev yuvanı sev gerisi bos işler.....sevgiler hepinize
bir gecede nasil 4-5 kez ya yapmayin.insan zevk almazki.ne biliyim.hemde saglik acisindan iyi degldir.birde su var erkegin her zaman bosalmasi olmaz mis bu durumlarda cok yaptigin zaman artik kan gelmeye baslarmis.
biz 2 kereyi zor yapiyoruz bir gecede.ondada hal kalmityo yani
yaa bana da soyleyın nolur su 2,3 ve daha ustunu nasıl yapıyorsunuz be!:1shok:
ben evlendım evlenelı boyle bısey gormedım bacılarım???:1no2:
ayrıca ayda 3-4 hadı 5 olsun o kadarcık!!!!
sızın bır gecede yaptıgınızı bız bır ayda ancak yapabılıyoruz:roflol:
ya bunun caresı - cozumu neyse yapalım, alalım??kaydirigubbakcemile
Bunun sırrı nedır soyleyın de bız de mahrum kalmayalım dımı amagamyoncuiremsuŞeniz
yazık aramızda bekarlar var hevesleniyor gariplerhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?