Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

bu konuda benim de kafam karisiyo bazen, burda okuyorum haftada 4 5 kere falan yaziyolar hep mi boyle acaba. ilk evlendigimizde bizde de oyleydi ama artik olmuyo hele bir de cocuk gece ona kalkiyorum uykusuzluk cok zor yani. bizde haftada 1 2 kere hafta sonlari ust uste oluyo genelde, ama oldumu tam oluyo (burayi acamiycam) neler yaziyorum ben bole yaa :asigim:

hamile kalmadan önce 2günde 1falandı.şuan haftada 2...ben gelemem öyle gecede 4falan.yeni evli iken oluyorduda şuan 1kafi

.............................................................................................................

ya gecede 4-5 defa oluyo diyenler bunu ayda veya yılda 1-2 kezmi yapıyo inanın çok merak ettim normalde en fazla haftada 4 kez yapılabilecek (oda tadıyla tabi) bişiyi gecede 5 defa yaparsan haftada 20 yapar buda insanı mahveder yani bence ister kadın ol ister erkek haftada 20 ne bu ya abartı bence. ayrıca bu gecede 5defa olanlar ki olduğunada pek içim yatmıyo ya ölesine oluyodur heralde diye düşünüyorum bi insanın gecede ki bu en fazla 6-7 saat yapar maksimum 5 defa orgazm olabileceği bana pek inandırıcı gelmiyo ne yalan söyliyeyim

yalan zaten:) hele çocuk varsa külliyen yalan:))) bi kere erkeğin doğasına aykırı bu.bir ay boyunca günde 4-5 yapan bi erkeğin şeyi mendile döner be.

yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi... gecede 4-5 olur ama bu her gece olmaz....
tatildir yeni evlenilmiştir yeni tadlar alınacaktır olur... ama bunu hergece yada hergün yapamaz kimse..
hem erkek için hem kadın için zordur.. tahriş olur... o 4 -5 diyenler bir kaç defa öyle olmuştur sürekli aynı şeyden bahsederler..
ama yok asla olamaz demeyin olur... tabi çok nadiren olur.. ama diğe zamanlarda ise herşey normaldir...
gecede 1 de fiziki olarak normaldir ama arada 1-2 gün boş geçerse daha keyifli ve kıymetli olur...

valla iki gün geçse eşim kavga çıkarıyor
ben sekiz senelik evliyim
eşimde problem mi var acaba?

cinsellik sayı olayı değil doyum olayıdır...önemli olan kaç kere yaptığın değil...ne kadar zevk aldığındır..bizim belli bi kriterimiz yok aklıma her düştüğünde eşimi baştan çıkartıp işin tadını çıkarıyorum...

haftada birmi one ya biz ancak ayda bir yapiyoruz, cok zamndir hatirlamiyorum haftada yaptigimizi ,bazen ayi bilene geciyo:roflol:

yazık aramızda bekarlar var hevesleniyor gariplerhihoyyyt

bence de. dilerim hayal kırıklığı yaşamazlar. gecede 4-5 bunlar abartılı. belki hayatı boyunca 2-3 kez olmuştur ama diğer bir arkadaşımızın belirttiği gibi genel olarak hep o anlatılır.

Son Osmanlı Yandım Ali olsa gecede 5 defa yapamaz.
Bir arkadaş demişti yarıldım gülmekten, şeyi mendile döner diye...
Ben de inanmıyorum bu dört beş hikayesine.
herşey tadında güzel, alet edavat makine değiliz. ne erkekler, ne biz.

hiç beli olmuyor...iş olarak yoğun haftamız geçiyor..hiç olmuyor
bazen haftanın hergünü oluyor...
kocişime de bağlı...ona ne zaman isterse...

bu işler sayıya değil istek ve arzuya bağlıdır bence ....:asigim: birde biz şu kadar yaptık yok bu gece şu sayıda oldu gibi övünmelerede bir anlam veremedim bana saçma geliyor:roflol:

burası +18 topiği...rahatsız olan ne girsin,ne de yorum yazsın.
daha ne kadar anlaşılır yazılabilir acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…