Eşinizle iletişiminiz Nasıl?

cinsellıgı evlılık hayatından ayrı tutamıyorum,normal zamanda sohbetınız,muhabbetınız bırbırınıze ılgınız azsa,yataga girince birdenbire birlikte olamazsınız..canınınz ıstemez,kırgınsınızdır,kızgınsınızdır..
oyuzden evlılık komple denge olayı,ıyı ıletışımı olan çiftin bu konuda da cok sıkıntısı olmuyor,çok tartışan çiftlerin ister istemez yatagınada yansıyor..
genelleme yaparsak böyle,istisnalar ıllakı vardır

Roka gibi cinsel isteği artırıcı besinler yedirin yiyin.
Yakınlaşmak öenmli eşler arasında. Yeni dönem istiorsanız hayatınızda bunu siz başlatın.
Hep erkekten değil ya taze bir sayfa aç evliliğine
Zaten ben ilk adımı atıyorum bir erkek olarak onunda atmasını bekliyorum
Cinsellik bir yana birde ilgisizlik beni çok yordu

Haklısınız ama Nasıl düzelicek bilmiyorum

Haklısınız ama Nasıl düzelicek bilmiyorum

valla bunu bende bılmıyorum
tartıstıysak ve bana yanaşıyosa kovalıyorum hiçte umrumda olmuyo acıkcası tüm yanaşmaları ve yalakalıkları..
kendımı kullanılmış hissediyorum hele ki kızmışsam ve benı kırmışsa özür dilemeyip sadece gece yaklaştıgında..
elimin tersiyle çarpasım geliyo

Niye ki?
İşten,bebeden,gündemden hiç bahsetmez misiniz?
Bahsederiz konuşuruz da hiç bana ilgili davranışı yok mesela hafta içi akşam o bir koltukta ben bir koltukta çekirdek yiyoruz
Gel yanıma beraber yiyelim dese yada sarılsa olmaz mı yani
Sıkıldım her akşamımız aynı

Senden soğumuş olabilir...

adamları itekle itekle ondan sonra bana neden soguk

bütün kadınlar aynı hataya düşüyoruz,

8 yıllık evlilikte monotonluk normal değil mi ?? Yanlış mı düşünüyorum??

Yanlış düşünüyorsun.
Monotonluktan anladığımız şeye bağlı aslında.
Ne bileyim evlilikte rutinlerin olması, genelde aynı şeyleri yapmak bence monotonluk değil. O normal herevlilikte her yaşanmışlıkta olan şeyler. Rutinler güzeldir, güven verir.
Ama monotonluktan kasıt bu konuda gibi iletişim problemleri, ilgi eksikliği,cinsel hayatta sıkıntılar falansa ı ıh o normal değil işte.

Erkekler icine kapanik varliklar, her seyi konusarak cozemiyorlar, siz onu itmissiniz resmen, korunmak yerine ayda 3-4 kez siz istediginizde cinsellik!, kadinlar neden cinselligi tekelinde tutmaya calisir anlamam, sadece sizin degil esinizin de ne istedigi onemli, erkekler genelde cinsel problemler sebebiyle uzaklasir, eee simdi daha sık istiyorum ama yapmiyoruz, bencillik ediyorsunuz, siz istediginiz zaman, istediginiz sıklıkta degil olmasi gereken makul zamanlara makul sıklıkta iki tarafin da istegi ile olmali, bir kadin olarak hemcinslerimi bencil buluyorum bu konuda, ben istersem olur, istedigimi yaparsa olur vs... Yok oyle bencillik, eslerin birbirine karsi sorumlulugudur bu, sartlara baglayamazsiniz. Ayrica hamile kalirim korkusu ile cinsellik istemedim bahanesini sadece esiniz yer, onlarca korunma yolu varken bu devirde boyle bir bahane!!!

Anladım canım yok öyle sorunlar allaha şükür evet monotonluğu rutin aynı olarak bildiğim için xderine bile monotonlaşmışız dedim ama neyseki böyle değiliz

sen adım atmalısın sen güleryüz göstermelisin alttan almalısın...Ayrıca isteklerini de söylemelisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…