Zaten ben ilk adımı atıyorum bir erkek olarak onunda atmasını bekliyorumRoka gibi cinsel isteği artırıcı besinler yedirin yiyin.
Yakınlaşmak öenmli eşler arasında. Yeni dönem istiorsanız hayatınızda bunu siz başlatın.
Hep erkekten değil ya taze bir sayfa aç evliliğine
Haklısınız ama Nasıl düzelicek bilmiyorumcinsellıgı evlılık hayatından ayrı tutamıyorum,normal zamanda sohbetınız,muhabbetınız bırbırınıze ılgınız azsa,yataga girince birdenbire birlikte olamazsınız..canınınz ıstemez,kırgınsınızdır,kızgınsınızdır..
oyuzden evlılık komple denge olayı,ıyı ıletışımı olan çiftin bu konuda da cok sıkıntısı olmuyor,çok tartışan çiftlerin ister istemez yatagınada yansıyor..
genelleme yaparsak böyle,istisnalar ıllakı vardır
Kırılma arkadaşım da soğumuş olabilir mi acaba?Zaten ben ilk adımı atıyorum bir erkek olarak onunda atmasını bekliyorum
Cinsellik bir yana birde ilgisizlik beni çok yordu
8 yıllık evlilikte monotonluk normal değil mi ?? Yanlış mı düşünüyorum??
Haklısınız ama Nasıl düzelicek bilmiyorum
Bahsederiz konuşuruz da hiç bana ilgili davranışı yok mesela hafta içi akşam o bir koltukta ben bir koltukta çekirdek yiyoruzNiye ki?
İşten,bebeden,gündemden hiç bahsetmez misiniz?
Ya tmm cinsellikte monotonluk olmaz istekle alakalı daha çok ben bu günlük yaşamdan bahsediyorumI ıh normal değil kız :)
Biz de 8 senelik evliyiz hiç monotonlaşmadık :)
Nasıl başarıyorsunuzI ıh normal değil kız :)
Biz de 8 senelik evliyiz hiç monotonlaşmadık :)
Senden soğumuş olabilir...Bahsederiz konuşuruz da hiç bana ilgili davranışı yok mesela hafta içi akşam o bir koltukta ben bir koltukta çekirdek yiyoruz
Gel yanıma beraber yiyelim dese yada sarılsa olmaz mı yani
Sıkıldım her akşamımız aynı
Ya tmm cinsellikte monotonluk olmaz istekle alakalı daha çok ben bu günlük yaşamdan bahsediyorum
8 yıllık evlilikte monotonluk normal değil mi ?? Yanlış mı düşünüyorum??
Nasıl başarıyorsunuz
Hmm o zaman biz de monotonlaşmışız bak yeni farkettimCanım ben de onu diyorum :)
Hmm o zaman biz de monotonlaşmışız bak yeni farkettim
Erkekler icine kapanik varliklar, her seyi konusarak cozemiyorlar, siz onu itmissiniz resmen, korunmak yerine ayda 3-4 kez siz istediginizde cinsellik!, kadinlar neden cinselligi tekelinde tutmaya calisir anlamam, sadece sizin degil esinizin de ne istedigi onemli, erkekler genelde cinsel problemler sebebiyle uzaklasir, eee simdi daha sık istiyorum ama yapmiyoruz, bencillik ediyorsunuz, siz istediginiz zaman, istediginiz sıklıkta degil olmasi gereken makul zamanlara makul sıklıkta iki tarafin da istegi ile olmali, bir kadin olarak hemcinslerimi bencil buluyorum bu konuda, ben istersem olur, istedigimi yaparsa olur vs... Yok oyle bencillik, eslerin birbirine karsi sorumlulugudur bu, sartlara baglayamazsiniz. Ayrica hamile kalirim korkusu ile cinsellik istemedim bahanesini sadece esiniz yer, onlarca korunma yolu varken bu devirde boyle bir bahane!!!Ben 8yıllık evliyim ve 5 yaşında çocuğum var.eşimin ilgisizliğinden şikayetçiyim
Başkasında görüyorum eşinin gözünün içine bakıyor bizde böyle durum yok.gece yatarken öper,aşkım Can'ım der,yolda elimi tutar o kadar.
Televizyon yokken evde yapıcak birşey bulamıyoruz Can'ımız sıkılıyor,tartışma yapıyoruz kafasına fazla takmıyor yani benimle küskünde gayet normal
Cinselliğimiz çok fazla değil ayda 3-4 defa bu aslında birazda benim suçum hamile kalma korkusuyla çok istekli değildim oda artık eskisi gibi değil ben ilk adımı atarsam oluyor yada kendisi bazen yapmak istiyor ama devamlı yapayım demiyor yapmadan durabiliyor
Şimdi çocuğum büyüdü ben yapmak istiyorum zaten çalışıyorum hafta içi erken yatıyorum hafta sonu yapmak istiyorum ama nedense eskisi gibi değil
Bunu kaç kez konuştum ama yinede aynı
Çok mu şey istiyorum ilgi ve cinsellik olarak?evliliğim çok monoton
Anladım canım yok öyle sorunlar allaha şükür evet monotonluğu rutin aynı olarak bildiğim için xderine bile monotonlaşmışız dedim ama neyseki böyle değilizYanlış düşünüyorsun.
Monotonluktan anladığımız şeye bağlı aslında.
Ne bileyim evlilikte rutinlerin olması, genelde aynı şeyleri yapmak bence monotonluk değil. O normal herevlilikte her yaşanmışlıkta olan şeyler. Rutinler güzeldir, güven verir.
Ama monotonluktan kasıt bu konuda gibi iletişim problemleri, ilgi eksikliği,cinsel hayatta sıkıntılar falansa ı ıh o normal değil işte.
Ama nasıl ???:)))Hemen biraz renk katmalı :)
sen adım atmalısın sen güleryüz göstermelisin alttan almalısın...Ayrıca isteklerini de söylemelisnBen 8yıllık evliyim ve 5 yaşında çocuğum var.eşimin ilgisizliğinden şikayetçiyim
Başkasında görüyorum eşinin gözünün içine bakıyor bizde böyle durum yok.gece yatarken öper,aşkım Can'ım der,yolda elimi tutar o kadar.
Televizyon yokken evde yapıcak birşey bulamıyoruz Can'ımız sıkılıyor,tartışma yapıyoruz kafasına fazla takmıyor yani benimle küskünde gayet normal
Cinselliğimiz çok fazla değil ayda 3-4 defa bu aslında birazda benim suçum hamile kalma korkusuyla çok istekli değildim oda artık eskisi gibi değil ben ilk adımı atarsam oluyor yada kendisi bazen yapmak istiyor ama devamlı yapayım demiyor yapmadan durabiliyor
Şimdi çocuğum büyüdü ben yapmak istiyorum zaten çalışıyorum hafta içi erken yatıyorum hafta sonu yapmak istiyorum ama nedense eskisi gibi değil
Bunu kaç kez konuştum ama yinede aynı
Çok mu şey istiyorum ilgi ve cinsellik olarak?evliliğim çok monoton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?