- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Yaaa aklıma birşeyler geliyor ama dur bakem :))Accuk düşün eminim bulacaksın
Yaaa aklıma birşeyler geliyor ama dur bakem :))
Cinsellik önemli evet ama daha söylenicek çok şey var derken anlamadımBana göre cinsellik sorunu eşler arasında bayağı bi soğukluğa sebep oluyor. Ayda 3-4 seferlik olanı sorun gibi duruyor. Sık ilişki de (örneğin haftada 3-4) eşleri birbirine daha da çok bağlıyor. Yani söylenecek çok şey var da sizin elinizde çok şey var evliliğinizi daha sıcak hale getirebilmeniz adına.
Zaten kondomla korunuyoruz ama yinede korkum oluyorErkekler icine kapanik varliklar, her seyi konusarak cozemiyorlar, siz onu itmissiniz resmen, korunmak yerine ayda 3-4 kez siz istediginizde cinsellik!, kadinlar neden cinselligi tekelinde tutmaya calisir anlamam, sadece sizin degil esinizin de ne istedigi onemli, erkekler genelde cinsel problemler sebebiyle uzaklasir, eee simdi daha sık istiyorum ama yapmiyoruz, bencillik ediyorsunuz, siz istediginiz zaman, istediginiz sıklıkta degil olmasi gereken makul zamanlara makul sıklıkta iki tarafin da istegi ile olmali, bir kadin olarak hemcinslerimi bencil buluyorum bu konuda, ben istersem olur, istedigimi yaparsa olur vs... Yok oyle bencillik, eslerin birbirine karsi sorumlulugudur bu, sartlara baglayamazsiniz. Ayrica hamile kalirim korkusu ile cinsellik istemedim bahanesini sadece esiniz yer, onlarca korunma yolu varken bu devirde boyle bir bahane!!!
Hamile kalma korkusuyla sevişmemek ne allah aşkına?
Aranız açılmış, soğumuşsunuz birbirinizden. Şu an sadece ihtiyaç gideriyorsunuz. Düzelir mi bilmem.
Bir de sevişmek eylemine yapmak demeyin. Yapmak ne?
Çokta önemli değil yani yapmak yazmak sevişmek yazmakYapmak istemedim, yapmak istiyorum...
Eşinizede böyle ifade etmeyin bari.
Bence siz yapmak istemiyorsunuz:))
Ayni bizimde canim kelin ilaci olsa kendi basina surermis sabretcez yapcak birsey yokBen 8yıllık evliyim ve 5 yaşında çocuğum var.eşimin ilgisizliğinden şikayetçiyim
Başkasında görüyorum eşinin gözünün içine bakıyor bizde böyle durum yok.gece yatarken öper,aşkım Can'ım der,yolda elimi tutar o kadar.
Televizyon yokken evde yapıcak birşey bulamıyoruz Can'ımız sıkılıyor,tartışma yapıyoruz kafasına fazla takmıyor yani benimle küskünde gayet normal
Cinselliğimiz çok fazla değil ayda 3-4 defa bu aslında birazda benim suçum hamile kalma korkusuyla çok istekli değildim oda artık eskisi gibi değil ben ilk adımı atarsam oluyor yada kendisi bazen yapmak istiyor ama devamlı yapayım demiyor yapmadan durabiliyor
Şimdi çocuğum büyüdü ben yapmak istiyorum zaten çalışıyorum hafta içi erken yatıyorum hafta sonu yapmak istiyorum ama nedense eskisi gibi değil
Bunu kaç kez konuştum ama yinede aynı
Çok mu şey istiyorum ilgi ve cinsellik olarak?evliliğim çok monoton
1.5 aydır evli olsamda yapışık ikiz gibi dolaşmıyoruz aileler yanında samimi olmayız bile elele tutuşmak buna dahil zamanla düzelir inşallah yaklaşmayı deneyin.Ben 8yıllık evliyim ve 5 yaşında çocuğum var.eşimin ilgisizliğinden şikayetçiyim
Başkasında görüyorum eşinin gözünün içine bakıyor bizde böyle durum yok.gece yatarken öper,aşkım Can'ım der,yolda elimi tutar o kadar.
Televizyon yokken evde yapıcak birşey bulamıyoruz Can'ımız sıkılıyor,tartışma yapıyoruz kafasına fazla takmıyor yani benimle küskünde gayet normal
Cinselliğimiz çok fazla değil ayda 3-4 defa bu aslında birazda benim suçum hamile kalma korkusuyla çok istekli değildim oda artık eskisi gibi değil ben ilk adımı atarsam oluyor yada kendisi bazen yapmak istiyor ama devamlı yapayım demiyor yapmadan durabiliyor
Şimdi çocuğum büyüdü ben yapmak istiyorum zaten çalışıyorum hafta içi erken yatıyorum hafta sonu yapmak istiyorum ama nedense eskisi gibi değil
Bunu kaç kez konuştum ama yinede aynı
Çok mu şey istiyorum ilgi ve cinsellik olarak?evliliğim çok monoton
Çalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorumBu durum biraz garip geldi bana yada bizler şanslıyız sanırım çift olarak iyi anlaşmamızda böyle sorunlar hiç yaşamadık 5 yıldır evliyim evlilik öncesinde bile bir iki öpücük icin yanımda pervane olurdu şuan bile değişiklik hiç yok haftada en az 4 gece birlikte oluyoruz bu hafta gecede calısıyor sabah gelince bile rahat durmuyor hormon seviyesimi yüksektir nedir
Çokta önemli değil yani yapmak yazmak sevişmek yazmak
Çünkü konu bu değil konu eşimin ilgisizliği ve cinsel Hayatımız
Calışmıyorum canım illaki gece olucak diye bi kural yok gün icindede bolca zaman herkez icin vardır yeterki ciftler uyumlu olsun yeter zamana mazeret bulunmaz o vakitÇalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorum
Calışmıyorum illada gece gecÇalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorum
Söylenecek çok şey var. Yani daha ılımlı, daha sıcak bir Aile ortamı için..mesela benim mutlu evliliklerde diklatimi çeken şeyler arasındaCinsellik önemli evet ama daha söylenicek çok şey var derken anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?