Eşinizle iletişiminiz Nasıl?

Bana göre cinsellik sorunu eşler arasında bayağı bi soğukluğa sebep oluyor. Ayda 3-4 seferlik olanı sorun gibi duruyor. Sık ilişki de (örneğin haftada 3-4) eşleri birbirine daha da çok bağlıyor. Yani söylenecek çok şey var da sizin elinizde çok şey var evliliğinizi daha sıcak hale getirebilmeniz adına.

Tarzını degıstır. Ve hemeeen cınsel ıstegını gerı geıttırecek seyler yap.Kendını en ıyı sen tanırsın. ne bılım senı arzulaması ıcın bıseyler yap mesela.

Cinsellik önemli evet ama daha söylenicek çok şey var derken anlamadım

Zaten kondomla korunuyoruz ama yinede korkum oluyor

Hamile kalma korkusuyla sevişmemek ne allah aşkına?

Aranız açılmış, soğumuşsunuz birbirinizden. Şu an sadece ihtiyaç gideriyorsunuz. Düzelir mi bilmem.

Bir de sevişmek eylemine yapmak demeyin. Yapmak ne?

yapmak , yapmak, yapmak, icim sismisti benimde.
gundelik hayatta kullanamiyoruz mahalle baskisindan abri burda yazabilelim, sevmekten sevismek :)
konuya gelirsek, esin ortalama bir turk erkegi gordugum kadariyla, sen cabalayip arayi isitirsan istedigin kivama gelir bence.

Yapmak istemedim, yapmak istiyorum...
Eşinizede böyle ifade etmeyin bari.
Bence siz yapmak istemiyorsunuz:))

Çokta önemli değil yani yapmak yazmak sevişmek yazmak
Çünkü konu bu değil konu eşimin ilgisizliği ve cinsel Hayatımız

Ayni bizimde canim kelin ilaci olsa kendi basina surermis sabretcez yapcak birsey yok

1.5 aydır evli olsamda yapışık ikiz gibi dolaşmıyoruz aileler yanında samimi olmayız bile elele tutuşmak buna dahil zamanla düzelir inşallah yaklaşmayı deneyin.

Sizin baya olmuş tabii evliliğiniz yorum yapamam ama bizde çok iyi iletişim belki de birbirimizi daha çok tanımaya çalışıyoruz o yüzden. Birlikte vakit geçirmekten çok zevk alıyoruz öyle ki eşim işe gitmeyip benimle evde kalıyor bazen.

Bu durum biraz garip geldi bana yada bizler şanslıyız sanırım çift olarak iyi anlaşmamızda böyle sorunlar hiç yaşamadık 5 yıldır evliyim evlilik öncesinde bile bir iki öpücük icin yanımda pervane olurdu şuan bile değişiklik hiç yok haftada en az 4 gece birlikte oluyoruz bu hafta gecede calısıyor sabah gelince bile rahat durmuyor hormon seviyesimi yüksektir nedir

Çalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorum

Çokta önemli değil yani yapmak yazmak sevişmek yazmak
Çünkü konu bu değil konu eşimin ilgisizliği ve cinsel Hayatımız

Çokta önemli değil mi?
Sizin cinsel soguklugunuz konunuza öyle bir yansımış ki....
Bu eşler arasinda illaki soğukluğa yol acar. Şu an kaçınılmaz sonu yasiyorsunuz...
Cinsel hayatiniza renk katmaniz şart....
Yapmak yapmamak....
Bu işi yapmayı! sevmediginizi o kadar belli etmişsiniz ki.
Ben bunu ifade ettim tabi ama anlayamamışsınız...

Çalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorum
Calışmıyorum canım illaki gece olucak diye bi kural yok gün icindede bolca zaman herkez icin vardır yeterki ciftler uyumlu olsun yeter zamana mazeret bulunmaz o vakit
arında
Calışmıyorum illada gece gec
member: 247674"]Çalışıyor musun Nasıl vakit ayırıyorsun ilişkiye ben çocuğu yatırıyorum 1saat sonra uyuyakalıyorum Nasıl yapıcam bilmiyorum[/QUOTE]
Calışmıyorum bekarlık zamanlarımda

Cinsellik önemli evet ama daha söylenicek çok şey var derken anlamadım
Söylenecek çok şey var. Yani daha ılımlı, daha sıcak bir Aile ortamı için..mesela benim mutlu evliliklerde diklatimi çeken şeyler arasında
-günün belirli veya değişik saatlerinde eşle kahve molası
-isimli resimli bardaklar, yastıklar, saatler, hediyeler vs.
-cinsellik için sürpriz ve farklı yaklaşımlar: sadece yatak odasında değil, evin değişik köşelerinde falan..
- düzenli kitap okuma saati
-hediyeleşme vs.. Bunlardan ve bu tür şeylerden ne kadar denediniz örneğin..bu şekilde başkalarının söyleyeceği daha çok şey olabilir.. Umarım eskisinden de daha sıcak bir yuvanız olur. Mutlu günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…