İyimisin canımİlk karşılaşmanız nasıl oldu?Bazı kişiler hissediyormuş evleneceklerini ilk anda sizde bu durum yasandı mı?
Ben henüz karşılaşmadım malesef ama karşılaşacağım vakit yakın bence hissediyorum.Filmlerde filan ağır çekime alıyorlar o an rüzgar esiyor erkege dogru.benim de beklentim bu açıkçası
İnşallah öyle olur şip diye anlarız birbirimizi. Benim korkum hayatımın aşkını görünce tanıyamamakİlk karşılaşmanız nasıl oldu?Bazı kişiler hissediyormuş evleneceklerini ilk anda sizde bu durum yasandı mı?
Ben henüz karşılaşmadım malesef ama karşılaşacağım vakit yakın bence hissediyorum.Filmlerde filan ağır çekime alıyorlar o an rüzgar esiyor erkege dogru.benim de beklentim bu açıkçası
Sizin için hayırlı kişi o olsaydı zaten şans vermiş olurdunuz bence.İnşallah öyle olur şip diye anlarız birbirimizi. Benim korkum hayatımın aşkını görünce tanıyamamakyani belki ruh eşimle çoktan tanıştım ama şans vermedim o kişiye bu düşünce beni çok korkutuyor
Ben valla hissetmedim eşim beni biz birlikte olmadan 1 sene önce görmüş ve demiş bu benim eşim olacak ama ben inanmıyorum salliyo kesinİlk karşılaşmanız nasıl oldu?Bazı kişiler hissediyormuş evleneceklerini ilk anda sizde bu durum yasandı mı?
+ çevremde herkes eşime hayrandi evli ablalar vs , ben ise hiç hoslanmazdim baby face erkeklerden diyeBen valla hissetmedim eşim beni biz birlikte olmadan 1 sene önce görmüş ve demiş bu benim eşim olacak ama ben inanmıyorum salliyo kesinama peşimden 1 sene koştu . Ben zaten başkasını seviyodum kendi de biliyo . 5 seneye de zorla evlendik
Amin.teşekkürler+ çevremde herkes eşime hayrandi evli ablalar vs , ben ise hiç hoslanmazdim baby face erkeklerden diyeerkekler bile asılıdı arkadaslarimdan bende dalga geçerdim şunlara bak ne ayak vs diye .
Kader kısmet kendisi koştu koştu istemedim uzunca süre karşılaşmadık 4 ,5 ay sonra biryerde ortak arkadaşımız yanımızda iken "merhaba" diyen ilk ben oldumsonra yine 3 ,4 ay bı haber olduk sonradan gelişti herşey. Ben onun bana olan ilgisi dikkatimi çekmişti en çok birde yalan olmasın popülerdi baktım benim kalbim de olandan birşey olmayacak çünkü birlikte değildik kalbimdeki kişi ile uzatma arkadaş ayağında bana umut veriyodu vs ... Eşim hayatıma girdi sonrası 8 senedir birlikteyiz. Darısı en güzel olanindan başınıza
Tamda bu oldu diyebilirim eşim bana instgramdan yazdı tanışalım ciddiyim falan diye bende ana bacı küfür ettim sende dışardaki o hep .... Erkeklerdensin falan neler neler o kadar küfür hiç birşey demedi bana o an farklı olduğunu anladım instgramdan bir ay peşimden koştu sonra sadcee bir kere buluşalım 1 saat bile yeter bana dedi söz veriyorum hiç benden hoşlanmazsan bir daha mesaj atmam dedi tamam dedim bende buluşma günü geldi tam evden çıktım yağmur yağmasın mı buluşacağımız kafenin önüne yaklaştım baktım ki kapıda beni bekliyor bana doğru geliyordu o an hissettim evleneceğimizi ayakların yerden kesilmesi diye birşey var ya tam olarak öyle oldu içim kıpır kıpır çocuktan gözümü alamıyorum ağzımı açıp izliyorum öylece hani öyle aman aman yakışıklı da değil neden öyle oldum bilmiyorumİlk karşılaşmanız nasıl oldu?Bazı kişiler hissediyormuş evleneceklerini ilk anda sizde bu durum yasandı mı?
Ohaaa tanışmaya bak gel seni yemeğe çıkartayim deyip nikah masasına götürmüş adam resmenBiz benim doğum günüm sebebiyle tanıştıkFacebook’ta ekliymişiz ama ben farkında bile değildim kendisinin. O aralar HalDır haldır koca arıyorum havuz yapmışım, şu olur bu olmaz. Neşeli pozlar, havalı fotoğraflar, az biraz dekolteler O beni takibe almış. Doğum günümde tık bir mesaj. “Ee planın yok mu bu akşam”. “Yok” dedim. “Gel seni yemeğe çıkartayım.” dedi. Çıkış o çıkış. 5 ay sonra evlendik Eşim anlamış o gün aradığının ben olduğumu. Ben onun benim peşimden çok koşmasını sevdim. Travmatik bir boşanmadan sonra yeniden değer görülmek çok güzel geldi.
Benim sosyal medya hakkında makalem var. Bazısı çok önyargılı ama nasıl kullandığına bağlı. Eskiden bir cafede oturunca yan masadakine tanışalım mi desen sapık mu der di. Ama şimdi takibe alıyorsun, selam diye mesaj atıyorsun beğenilirsen tanışıyorsun. Sosyal olmak kolaylaştı. Ama İnstagram tanışıp evlenenlerin yaptığı ilk iş İnstagram yasaklamak oluyor. Sizde de mi böyleOhaaa tanışmaya bak gel seni yemeğe çıkartayim deyip nikah masasına götürmüş adam resmenbizde instgramdan tanıştık 6 ay sonra evlendik
Ben de ilk görüşte böyle olsun istiyorum insallah olurTamda bu oldu diyebilirim eşim bana instgramdan yazdı tanışalım ciddiyim falan diye bende ana bacı küfür ettim sende dışardaki o hep .... Erkeklerdensin falan neler neler o kadar küfür hiç birşey demedi bana o an farklı olduğunu anladım instgramdan bir ay peşimden koştu sonra sadcee bir kere buluşalım 1 saat bile yeter bana dedi söz veriyorum hiç benden hoşlanmazsan bir daha mesaj atmam dedi tamam dedim bende buluşma günü geldi tam evden çıktım yağmur yağmasın mı buluşacağımız kafenin önüne yaklaştım baktım ki kapıda beni bekliyor bana doğru geliyordu o an hissettim evleneceğimizi ayakların yerden kesilmesi diye birşey var ya tam olarak öyle oldu içim kıpır kıpır çocuktan gözümü alamıyorum ağzımı açıp izliyorum öylece hani öyle aman aman yakışıklı da değil neden öyle oldum bilmiyorum
Sizin adınıza çok sevindimBiz benim doğum günüm sebebiyle tanıştıkFacebook’ta ekliymişiz ama ben farkında bile değildim kendisinin. O aralar HalDır haldır koca arıyorum havuz yapmışım, şu olur bu olmaz. Neşeli pozlar, havalı fotoğraflar, az biraz dekolteler O beni takibe almış. Doğum günümde tık bir mesaj. “Ee planın yok mu bu akşam”. “Yok” dedim. “Gel seni yemeğe çıkartayım.” dedi. Çıkış o çıkış. 5 ay sonra evlendik Eşim anlamış o gün aradığının ben olduğumu. Ben onun benim peşimden çok koşmasını sevdim. Travmatik bir boşanmadan sonra yeniden değer görülmek çok güzel geldi.
Ben eşimle çocukken tanıştımİlk karşılaşmanız nasıl oldu?Bazı kişiler hissediyormuş evleneceklerini ilk anda sizde bu durum yasandı mı?
Benim sosyal medya hakkında makalem var. Bazısı çok önyargılı ama nasıl kullandığına bağlı. Eskiden bir cafede oturunca yan masadakine tanışalım mi desen sapık mu der di. Ama şimdi takibe alıyorsun, selam diye mesaj atıyorsun beğenilirsen tanışıyorsun. Sosyal olmak kolaylaştı. Ama İnstagram tanışıp evlenenlerin yaptığı ilk iş İnstagram yasaklamak oluyor. Sizde de mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?