Eşinizle ilk karşılaşmanız nasıl oldu 😂 ?

Insallah denk gelirsiniz yine
Ben de yıllar önce lise 2'deyken okul servisiyle her sabah aynı saatte aynı otobüs durağından geçiyorduk. genel olarak haftanın 3 günü o durakta bekleyen biri vardı üniversiteye gidiyor gibiydi.
Ben de servisin camından hep ona bakıyordum geçtiğimizde

Esimle ilk karsilasmamda bu adamla evlenirim demistim 5 haftada evlendik halbuki daha 2 ay once sevgilimi evlenmek istiyor diye, ben evlenmeye hazir degilim diye terketmistim

Simdi bekarim, bi sevgilim var, twitterdan kestirdim gözüme. Evlenilir bunla dedim bakiym sonucu yazarim

Sosyal medyadan da çok tanışmalar oluyormuş onu anladım

bizim tanışmamız arkadaşım sayesinde oldu ilk görüşmede içimden yüzüne bakarak şunu dedi'ben bununla evlenirim bizimkilerde çok beğenir ' şuan nişanlıyız

Amin insallah. Size de bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Bende öyle rüzgarlar esmedi
Ama ilk gördüğümde bu çocukla ne olacak bilmiyorum ama bir şey kesin olacak demiştim.

Güzelmiş.Allah nazarlardan korusun

İlk kahvaltımızda eşim bak ben bu peynirden seviyorum evlenince bundan alırız demişti

Eşimle üniversite yıllarında akampüs diye bir öğrenci sitesinde tanıştık. Bir gün görüntülü konuşalım mı deyince söz vermiş bulundum. Sözümü tuttum ama hiç begenmemiştim oda anlamış herhalde bozuntuya vermedi, arkadaşça yazışmaya devam ettik. Sonrasında atandı, gece nöbetlerinde denk geldikçe geyik döndürdük. Ben sevgili yaptım, haliyle kopmuş olduk.

5 yıl sonra nişanlım tarafından aldatılıp terk edildim ve İngiltere'ye yerleştim. Eşimde birkaç ay sonra tesadüfen eski iş arkadaşlarımdan birisi ile tanışmış. Aklına gelmişim, Facebook'ta buldu beni. O dönem proje bazlı olarak Güney Afrikadaydım ve tehlikeli olabilir diye otelden iş dışında çıkmıyordum. Can sıkıntısından konuşmaya başladım, kırık kalbime ilgisi iyi gelmişti. Bir ara frekanslar tutmuyor falan dedik ama şimdi 4 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var.

Eşinizle biraz karmaşık ilerlemiş olsanız da sonu güzel olmuş

Hissetmiştim ben de o kişiyle evleneceğimi öyle de oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…