Eşinizle ilk sarılmak nasıl bir duygu yardım edın?

Valla kokusu guzelse o arada baya bi cekim oluyo sonra asik oluyosun bende böyle olmustu

merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım
ilk sarilmamda heyecan kalp carpintisi ask kipirtisi ile dolup tasmistim sonrasnda hep boyle hissettm.su an huzur dinginlik sevgi sahiplenme duygusu aitlik.duygusu ile sariliyorum.tabi bazen sabahtan geceye kadar goremeyince yine o kalp carpintisi ve heyecan duygusyla yanina sivisip sariliyorum kocacigima insallah bekarsan evlenip bu duygulari yasarsin sende

Gulum bi konu daha acmistin
hatta yazdik unut bunlari isine gucune bak

yok olmuyorsa
diger hatunlar kizacak ama
aileninde uygun buldugu biriyle evlen
en azindan yasamak istediklerin helal dairede kalir
belliki hormonlarin cok yuksek veya
yaninda bir erkek istiyorsun.
ve aklin surekli bu modda

Ben nasil hissetmistim iiiiii
ya cok uzun sene oldu ama bi dusundum
sicak basmisti utanmistim ve hic ayrilmak istememistim

Ya işte buralara konular açmadam önce mutlu olduğumuz zamanlar geldi aklıma sabaha kadar sarılıp saçlarını okşayarak uyuduğumu kokusuyla uyandığımı bilirim ona kahvaltı hazırlamak birlikte film izlemek ahhh ahhhhhhhh
•Gururum aşkıma öyle düşman ki geri dön beni sev dön diyemem ki•
Benden ona gitsin

Yavrum ben evlilik hayalini ilk kurduğumda 26 yaşındaydım 28de cesaret edebildim evlenmeye. 17 yaşında çocuktuk biz be evlilik denince aklıma annem babam gelirdi benim biz gitar çalalım paten kayalım film izleyelim ders çalışalımdık yani sizin nesilde ki bu hıza anlam vermem mümkün değil

Bulusmaya kalan saniyeleri sayardik ah ahh kocam cok daha romantik, askini sevgisini haykiran, is yerinde bana mektuplar yazan bir adamdi. Ayaklarim yerden kesilirdi boynuna sarildigimda.. simdi tam bir öküz en katiksizindan!

haha evlendiginin ilk 2 ayi hep sarilmak istiyorsun daha sonralarda yok sicakladim yok horladin yok osurdun, oyle genc yasinda cok ozenilcek bi olay degil sen hayatini yasa okulunu oku, herseyin zamani var

Bende sizin gibiydim. ilk sevgilim 22 yaşındayken olmuştu.
Aynen sevgilim olmadığı zamanlar çok daha mutluydum.

merak edıyoruım
onunla sarılıp yatmak onun gozlerının ıcıne bakmak
o ılk an fılan nasıl bırsey?
ben dogru kısıyı buldugumda bunu yapmak ısterım
açelya :) hayalleri kur kur geç:)
evlilik için epey bir erken 17sin daha ve en güzeli bir kadın için önce kendi ayaklarının üstünde durabilmek,birey olabilmek:)
okulları bitirip ,düzgün işe de girip sonra evlilik düşünmeni öneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…