Eşinizle karşılıklı yükseldiğinizde!

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Salak dangalak gibi bir ifade icime oturdu .bende karşılık verdim ,dün geri yemeğe götürdü. çiçek falan ama içim çok kırıldı

Son düzenleme:
bir tartısma olur sesler yukselir ama asla hakaret olmamalı bazen insan gereksiz yere yukselebiliyor bunun icinde rencide edici bu tarz kelimeler kullanılmazsa unutulur bir cicekle yemekle tabiki affedilir ama hakaret affedilmiyor unutulmuyor

Tebrikler en kısa konu yarışmasını kazandınız.
Ee hakaret ettikten sonra yemeğe götürmesine neden izin veriyorsunuz?
Kavganın konusu nedir?
Bir saniye tahmin edip geliyorum.
Sebebi incir çekirdeğini doldurmaz bazen birşey yokken bunalirsinizya.oyle birşey oldu beni sıkıştırdı koltuğa kötü bir şekilde değil konuşmak için.ama ben yalnız kalmak istiyordum ittim git falan diye yükseldim.bilmiyorum iste

Noktalama işaretleri kullanın lütfen,anlam çıkartmak zorunda kalıyoruz bir de.
Yemeğe götürmüş işte,madem o kadar ciddi de niye kabul ettin yemeği,
Hem karşılık da vermişsin işte.
Bir daha söylememesi konusunda anlaştınız mı?

Tebrikler en kısa konu yarışmasını kazandınız.
Ee hakaret ettikten sonra yemeğe götürmesine neden izin veriyorsunuz?
Kavganın konusu nedir?
Bir saniye tahmin edip geliyorum.
2 gün hiçbişey yemedim küçük bir çocuğum vardı gittiğimiz yerde güzel oyun alanları var o güzel vakit geçirsin diye ve basım dönüyordu. Konuştum üzüldüğümü söyledim bilmiyorum iste

Şimdi birşey anlatacağım güleceksiniz

Eşimle bir keresinde kavga ettik Benim üstüme yürüdü kuşbeyinli gerizekalı dedi ve ben polise gidip şikayetçi oldum
Aslında bir nevi gözünü korkutmak istedim,
Bugün üstüme yürüyen yarın tokat atar diye düşündüm ve şikayette bulundum polisler aldılar eşimi :)
O zamandan beri ne üstüme yürümüştür kavgada ne de hakaret etmiştir
Karı koca arasında saygı olmalı ne ben eşime derim gerizekalı salak vs. Ne de kendime söylemesine izin veririm
Tabii ki evlilikte kavga oluyor bağırışma oluyor ama hakarete uğramayı kaldıramam.
Sende iZin verme canım konuş eşinle
O olaydan sonra eşim bana hakkını aradın helal olsun sana daha çok aşık oldum dedi

Bende içime sinmedigi için buraya yazıyorum. Yemeğe çocuğum ve sağlığım için gittim özel bir yemek olmadi

Yükselme dediğiniz atarlanma demi.

ne kadar kavga da etseniz öyle kelimeler kullanmamalısınız.

birbirinizle anlaşın kavga anında asla salak bile denmemeli birbirine. asla. çünkü unutulmuyor.

sevgiden önce saygı lazım.

eşinizle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…