- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..