Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

öyle haremlik selamlık değil de,çok samimi arkadaşlarım gelince nedense hep mutfakta oluruz,ben çay koyarken ikramları hazırlarken bi taraftan da laflarız,zamanın nasıl geçtiğini anlamayız...

ben hep beraber bir arada oturmayı seviyorum.. ama bazen eşimin kıskançlık krizi tutuyor yok onun kocası sana baktı, yok bunun kocası sana şunu dedi gibisinden.. o yüzden eşime uymak zorunda kalıyorum..

Amaaan ben nefret ederim öyle ayrı ayrı takılmaktan.Bazen kayınvalidemler yapar.Misafir geldiğinde erkekler başka odada kadınlar başka odada.Ne o öyle canım.Herkes otursun bi arada.Konuşulsun gülünsün eğlenilsin işte.Yok yok ben sevmem arkadaşlarımızla da hep bi arada takılırız.Ancak ben ikramları hazırlarken kızlar gelir bi kaç dakikalığına yanımda takılır hepsi bu...:dilcikar:

ayrı ayrı oturmak olmaz aılece toplandıysak bırlıkte otururuz.ayrı ayrı oturmaya gerek yok bence samı olsanda olmasanda

-ya zaten samimi olduğun ve sık görüştüğün insanlarla ayrı odalarda oturmana gerek kalmaz diye düşünüyorum....
-yaancı yok biz bizeyiz öle değilmi...

valla gittigim yere göre degişir bazı arkadaslarda ayrı oturmayı severim zira özel konular konusulur egleniriz :jeyyar:
bazen ise bayanla fazla uyusamam esinin sohbeti daha hostur

Bizde genelde bir arada otururuz ama bişeler hazırlama bahanesiyle mutfakta takılırız laflarız biraz herşeyde eşlerin yanında konuşulmuyor kii

Anca beraber kanca beraber, hiç öyle bir ortamda bulunmadım yani bayanların özellikle ayrı odalarda oturacağı..

Ayrı oturmayı hiç tercih etmem. O zaman ne anlamı kalıyor ailecek görüşmenin.
Ama ev sahibi bir şekilde bu yönde hareket ediyorsa mecburen ayak uydururum.
Bana gelindiğinde ise herkesi aynı ortamda ağırlamayı tercih ederim.

Gittiğimiz yere bağlı ,ev sahibi nerede oturmamızı isterse mecburen öyle olur ama ben kendi evimde toplu oturmayı tercih ederim ,hem ailemden hep öyle gördüm hem de bayan bayana ayrı odada oturunca kendimi günde gibi hissediyorum,aile ziyareti gibi olmuyo.

selam bizde eşimle arkadaşlara gittiğimizde beraber otururuz ama arda kacamak yapıp mutfakta sigara icerken biraz oturup tekrar beraber otururuz en doğru olanıda beraber oturmak

Tabiki beraber oturulur. Normalide bu bence. Diğeri bana saçma geliyo haremlik selamlık gibi :1rolleyes: Ama çay hazırlarken vs... kızlarla mutfakda bir iki dedikodu kaynatmakda iyi oluyoo. sengözlerimebaksanab

Yetiştiğim çevrede,ailemde herkes bir arada oturur.Ayrı oturulması bana çok garip geliyor.Bayanlar kocalarını arada mutfağa gittiklerinde de çekiştirebilir.Öyle değil mi?kaydirigubbakcemile3

Hep birlikte oturmayı tercih ediyoruz ama beyler biz gelince fazla konuşmazlar oyüzden biz dedikodularımzıı bir güzel mutfakta yaparız sonra onların yanına geçeriz .

valla benim eşim çok kıskanç benimde ondan aşagı kalır yanım yok ama daha çok rahat etmek açısından ayrı oturuyoruz bide ben arkadaşlarımı mutfakta agırlamayı çok seviyorum bir taraftan sohbet bi taraftan çaylar yoksa dedikodular yetişmiyor ne yapayım dimi amahihoyyythihoyyyt

valla bizde kahvelerimizi beraber iceriz... kaynasınca acıkcası mac iş sohbetlerinden kacar baska odada kaynatırız.....

şu haremlik- selamlık olayına ben de sinir oluyorum.
fakat arada mutfağa kaçıp iki fiskos yapmanın da keyfi başka:)
bir keresinde türkiye'de yaşayan yabancı bir çifte misafirliğe gitmiştim.
adam ingiliz karısı ise şili'liydi. yemeğimizi yedik, tabii gayet mesafeli herkes bu arada.
bende henüz tanışmışlığın verdiği çekingenlik de var.
yemek bitip, kahve faslına geçmeye yeni başlamıştık ki evin hanımı beni içeri çağırdı.
birlikte yatak odasına gittik. amacı da bana yeni aldığı el işi örtüleri göstermek:)
aldıklarını bayıla bayıla gösterdi "bunu kızkardeşime, bunu arkadaşıma hediye aldım vs. " diye:)
ben de daha rahatladım sonra baktık bir saat muhabbet etmişiz odada.
neler konuşmadık ki... türk gelenekleri, türkiye dış politikası, parfüm zevklerimiz, aşk hayatlarımız...
içeriye döndüğümüzde beyler ingiliz futbolu ile türk futbolunu karşılaştırıyordu. Tipik erkek muhabbeti:))
şimdi bizim yaptığımız haremlik-selamlık oturmak mıydı? elbette hayır.
demek istediğim bu iş belki dünyanın öbür ucunda bile böyle.
ne de olsa " kadınlar venüs'ten erkekler de mars'tan "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…