• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle misafirlikteyken birlikte yatarmisiniz??

Neden ayrı yatalım ki :KK12: ilk defa gittiğimiz bir tanıdık ranzada yer hazırlamıştı ona bişey demem tabiki ama tek kişilik yatakta yattım yanına aynı evde kalacaksak ayrı olmamalı bence çok zaruri bir durum olmadıkça

Yok yav ekşın mekşın , insan kendi mahreminde zar zor adapte oluyo , köprü altlarında falan ı ı yani olmaz bana ters :KK70:
şaka bi yana bende yapmam ama işte yapan varmiş:halay:ben normalde ışıklar açıkken bile yapmama taraftarıyım

gece yatarken galiba tekme yumruk sallıyorsunuz:halay:

Bacak bacak ustune atarak uyudugumu goren esim şok olmustu sandalyede oturur gibi :D biraz deli yatiyorum evet:oops:

Evlenirsem sürekli eşimin yanında yatmak isterim :halay:Rabbim biz bekarlara da nasip Etsin böyle dert

Aminn ama her gece de pilav yenmiyor bacim inan :D insan arada elini kolunu kimseye carpmadan uyumak istiyor :D

Arabada olsun, denizde olsun.. hiç yapmadık ama insan merak ediyor

Aklima amir khan'in "pku" filmi geldi orda da dancing car diyordu icinde aşna fişna yapilan arabalara :halay::halay::halay::halay:

Çocuktan önce aynı yatakta yatardık. Şimdi odada geniş bir yatak yoksa, mesela 2 kanepe varsa ben oğlumla yatıyorum sık uyanacağı ve düşme tehlikesi için..

Aynı yatakta aynı odada yatmanın nesi tuhaf?

hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
yani ben babamlarda kalicaksam ayni yatakta yatmam cünki abim falan var utanirim ama kaynanamlarda kalacaksam inadina koynuna koynuna girerim kocamin catlada patla gaynana :KK76:

İlk sıralar aynı odada uyumadim utandım.ama artık kafamiza göre.bazen hep beraber klimalı odada uyuyoruz bazen de ayrı odalarda.ama sadece uyuyoruz

Back
X