• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle misafirlikteyken birlikte yatarmisiniz??

Hiç utanmıyorum:KK76::KK8:
Gittiğimiz her evde beraber yatarız.

Yeni evliydik annemlerde kalmamız gerekiyordu. Annem bize iki farklı odada yatak hazırlamıştı. Halbuki bir odada baza ve çekyat vardı. Aynı yatakta yatmasak bile aynı odada yatabilirsikz Eşim bayağı bozulmuştu. :KK48: Annemin bayağı bir acemiliğine gelmişti. Neyse sonraki kalmalarımızda zaten kızım vardı artık. Ben bazada onlar birlikte çekyatta yatıyor.

Neyse şöyle anılarımı paylştıktan sonra fikrimi söyleyeyim. Tabi ki eşinle birlikte yat. Bir kere geceyi öyle geçirdin mi daha da sorun etmezsin. Sonuçta ailen sana kalmaya gelse eşinle yatakları ayırır mısın?

• Beğen
Reactions: KV_
hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu

Kalabalık ise bayan erkek ayrı ise tabi ayrılırız fakat onun haricinde birlikte yatarız nesi ayıp bunun hatta eşim kalabalık bir ortamda ben karımdan ayrılmam dedi bize yatakodasını verdiler millet zorlandı

Çekinmeniz doğal bende ilk evlendiğim sıralarda ayıp olur, yanlış düşünürler diye endişe duyuyordum hatta eşime kapıyı aralık bırak yanlış anlamasınlar diyordum. Hatta bizde bi babane var tonton sabah uyanınca duş alcaksanız alın çocuklar diyordu ben yerin dibine giriyordum utancımdan.
Ama sonra alıştım normal doğal bir durum herkes eşiyle uyuyor sonuçta ki yeni evliyseniz öyle ulu orta değil oda veriyor genelde akrabalar :confused:

Hoş annemlerde hala aynı yatakta uyuyamam babamdan çekindiğim için ama diğer yerlerde uyunur, çekinmeyin :)

Yok artık yaaaa

Bunu ciddi ciddi düşünüp, merak edip sordun mu?

Ayıpsa yatmak, sormak da ayıp olmalı. Mahrem mi mahrem??!!@“&

Saçmalıyorlar iyice, bayramda yatak odası, yatak oda banyosu, bu konu

Yer varsa beraber yatilir yoksa o kanepe ben cocuklarla yerde.. yatiya gitmeyi sevmem.

Ben; eşimin ailesine gittiğimiz zaman malesef eşim :işsiz:hep ayrı yattı benden...:KK61:
...
Artık birlikte hiç gitmiyoruz ailesine...:21:

O sebep konu sahibi doğru olan birlikte yatmanız...:KK19:

En uzuldugum şeyde gorumcelerim :işsiz:eşleri ile yatarken ayrı odada... Sadece bakışlarımla üzüntümü dile getirmekti eşime...:cry::cry::cry:

Artık üzülmem için bir önemi kalmadı:işsiz::KK5:
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Annemlere yatmaya gittigimizde annem iki yatak birden acardi "kanepeye sigamazsaniz rahat yatin" derdi, ben cok deli yatarim cunku. :D

Ben de yoo derdim esim illa yanimda yatacak :D tabi sonra bakiyorum adamcagiz ne uyuyabiliyor ne dönebiliyor :p yolluyordum oteki kanepeye :D

Kv ise aksine tek yatak acardi hatta carsafin altina battaniye sererdi kanepe rahatsiz etmesin diye :D kadincagiz ne bilsin sorun kanepede degil bende :deli:

Simdi cocuk oldu evde bile ayni yatakta yatmiyoruz :63:

Sonuc: eger benim gibi uyuma probleminiz yoksa ayni yatakta yatilmali:KK200:

Hiç annemlerde yatmadık 4 yıllık evliliğimde. Ama kv ve elti evinde yanyana yattık hep. Bir kere de teyzemlerde kalmıştık, orda da bize yatak odası vermişlerdi yeni evliydik.
Bu akşam da eşimin dayısının yazlığına davetliyiz. İlk defa gideceğim bakalım nasıl yatak verecekler

Abim diyordu evlenirsem babamın evinde karımla yatmam diye ama sonra noldu çatır çatır karısını babamın yanında sarıp sarmaladı hahahahha :KK70: sonuçta eş yani.

Back
X