Anket Esinizle nasil evlendiniz?

Esinizle nasil evlendiniz?

• Ankete Katılan
    66
rahmetli eşimle severek evlendim, birçok sıkıntıya beraber göğüs gerdik, 3,5 yıllık evliyken kaybettim onu, elim bir trafik kazasında. kızım 6 aylıktı. hayat bir şekilde devam ediyor... alışması her ne kadar uzun sürse de...

gorucu usulu evlendım:asigim::asigim::asigim::asigim:
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif

Son düzenleme:
rahmetli eşimle severek evlendim, birçok sıkıntıya beraber göğüs gerdik, 3,5 yıllık evliyken kaybettim onu, elim bir trafik kazasında. kızım 6 aylıktı. hayat bir şekilde devam ediyor... alışması her ne kadar uzun sürse de...

allah rahmet eğlesin. başınız sağolsun inanın çok üzüldüm. allah size ve kızınıza sağlık sıhat versin. eminim çok zordur.

görücü usulü sayılır çünki eşimi halamla eniştem tanıştırdı benle o evlenmek için kız arıyormuş
bende görüştüm ....ama çıkalım dedim tmm dedi ..ne oldu bilmem 2 hafta çıktık 3 hafta görmye geldiler

7 sene oldu beeeeeeeee çok mutluyumm çokkkk

5 ay içinde çıktık ,nişanlandık ve evlendik..bizimki jet hızıyla büyük bi aşk oldu..haftanın 2 günü onu öldürmeyi 3 günüde boşamayı da düşünsem:))iyikide onunla evlenmişim..
ne demiş ferhat göçer
dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulur yine seni severim..
işte bu şarkı bizim için yazılmış...

Aşık oldum ben....
Başka seçenek bırakmadı bana...

bende bu kervana katılsam izninizle
bizde sevdik ama çoçukluk aşkı ilk aşk ben gözümü eşimde eşimde bende actı ve 25. yılımızdayız şimdiki evlilikler diken üstünde
by kıslarrrrr nice mutlu yıllara canlarımmmm

bizdeee severek evlendikkk:)))görmüş beğenmiş çok koştu kıramadım:)))şaka bi yana bende çok sevdimm onuuu:))))allahda kimsenin yuvasından mutluluğu sevgiyi huzuru eksik etmesin:)

Bizde eşimle severek evlendik 6 yıllık bir beraberliğin sonunda evlendik. Allah sevenleri hiçbir zaman ayırmasın. eşimsiz bir hayatı bana asla göstermesin onu çok ama çok seviyorum herşeyden çok

severek evlendim isaretledim ama , tam olarak degil cünkü gercek bir sevgi degildi bu yan benimicin olmuycakta........

severek ve sevilerek.şimdilik bozulmadı.inşaAllah bir ömür böyle sürer

Back
X