- 28 Ağustos 2014
- 55
- 103
- 43
- 32
- Konu Sahibi madamindahauz
-
Önceden de mi böyleydi
Anlıyorum canim aslında genel anlamda internet telefon bilgisayar tv bunlar iletişimsizlikte büyük rol5 yıl sevgililik+nişan dönemi sürdü. bu süre içinde farklı şehirlerdeydik. hiç bir zaman 2 günden fazla yanyana vakit geçiremedik. tlf ve internet üzerinden görüşür konuşurduk. o yüzden tabi anlayamıyosunuz durumun böyle olduğunu
canım her yolu denedim.. konuştum ''sıkılıyorum bak ailemi arkadaşlarımı bırakıp geldim yalnız hissediyorum'' dedim tamam bundan sonra farklı olacak diyo 2 gün sonra yine aynı. haftasonları gün boyu uyuyor. işte bazen çok yoruluyor ama herkes çalışıyor tek çalışan o değil ki. iş arkadaşlarına bakıyorum. hepsi geziyor eşleriyle sevgilileriyle bişeyler yapıyolar. ama benimkinde tık yokAnlıyorum canim aslında genel anlamda internet telefon bilgisayar tv bunlar iletişimsizlikte büyük rol
Yani 7 24 mü elinde telefon bilgisayar hiç sıkılmıyor mu onları bırakınca konusuncada mi böyle vurdumduymaz takılıyo bu durumun seni gerçekten uzdugugunden hosuna gitmediginden çözüm aramaniz gerektiginden bahsetsen yada buna benzer şeyler söyledin mi tepkisi ne oldu
Belkide yoruluyodur işte falan haftasonuda mi ayni
neyi niçin sorun yaptığımı çok iyi biliyor o da farkında. ilgisiz davranıyorum zaten. tamam haklısın bundan sonra herşey çok farklı olacak bıktıracam seni diyor. yine aynı. bi evlilik danışmanına-psikolağa gitmeyi teklif ettim ama onu da kesinlikle kabul etmiyor. ozaman tek gideyim dedim ona da yanaşmadı.Ilginizi, esiniz farkedene kadar biraz olsun azaltin..
Sizdeki sessizligi er yada gec farkedecek sonucta..
arkadaşlarıyla deli gibi sohbet ediyor bu adam ama benimle konuşacak bişey bulamıyomuşKendinizi geri çekin.
Günlük kısa cevaplar dışında konuşmayi azaltın durmadan da niye benimle konuşmuyorsun demeyin.
Kendi haline bırakın biraz.
Belki de adam konuşmayı sevmiyordur.
arkadaşlarıyla deli gibi sohbet ediyor bu adam ama benimle konuşacak bişey bulamıyomuş
yani durumu kabullenmeli miyim?İlgi alanlarıniz farklı olabilir birde olaya 1yıllık evliyim diye bakmayın uzun bir ilişki doneminiz olmuş.
Yeni konular bulamamnz normal
kavga çıkmasın diye bu yöntemi pek denemiyorum ama daha sık tekrarlayacağım artıkEşim bağımlı değildir öyle ama eline telefon yada bilgisayar aldığında çocuk gibi oyununu bozuyorum
Bilgisayarın tuşlarına basıyorum kapagını kapatıyorum falan
çok şanslısın bence.. ben hadi yürüyüşe çıkalım diyorum napcaz ne gerek var diyor. tembeliğe aşırı bir şekilde alışmış. ailesini bu konuda çok suçluyorum. bu adam 27 yaşında ve henüz 2 yıldır bir işi var. evlenmeden önce herşeyi onun adına birileri yapmış yani.. sorun içinde sebep, sebep içinde başka bir sebep çıkıyor. tek sorunumuz bu da değil aslında. nerden tutsam elimde kalıyor. ne yapacağımı bilmiyorum.Böyle bir dönem biz de yaşadık, uzun süre sevgili kalma durumu da etkili bence. ikimiz de işten geliyoruz yorgunuz halimiz kalmıyordu. Birimiz bir kanepeye, birimiz öbürüne uzanıp alıyorduk telefonları elimize hadi bakalım:) sonradan farkettim hemen iki günlük bi tatile çıktık haftasonu, dönüşte İkimiz de spora yazıldık, sezonluk diziler indirdik onları iLemeye başladık akşamları, evde durmadığımıZ zamanlarda da hiçbiyere gitmek istemiyorsak Yürüyüşe çıktık felan filan.. Evde boş boş oturacak vakit bırakmadık kendimize, kaliteli vakit geçirerek dinlendik. Şu an da bebeğimizin kırkı çıktı ve inanın evde durmuyoruz iki gündür kırk günlük bebekle:)
Allah ağzınızın tadını bozmasın, çözülmeyecek şeyler değil bunlar. Kadın olarak biraz çözüm sunmalıyız önlerine.. Canınızı sıkmayın. Maneviyatımızı da ihmal etmezsek inşallah mutluluk kaçınılmaz..
A.e.olun
kavga çıkmasın diye bu yöntemi pek denemiyorum ama daha sık tekrarlayacağım artık
daha çok tepki göstericem genelde trip atıyorum amaSizde hic konusnayin bakin o sizi fark edene kadr ilgilenmeyin konusnayin tepkinixi gösterin
bu yöntemde çok iyiymiş en fazla kavga ederiz amaaaanBakıyorum kızıyor ben dalgaya ve arsızlığa vurup devam ediyorumsonra pesimde koşmaya başlıyor. Ev 1+1 çabuk yakalanıyorum bide ayaklarını gıdıklamak işe yarıyor bazen. Maksak uyuzluk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?