Esinizle nasil tanistiniz arkadaslar?

filpro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
5
2
1
35
Eşinizle nasıl tanıştiniz arkadaslar? Gercekten bir guc sizi birlestirdi mi yoksa siradan bir hayat duzeninde denk mi geldiniz? Dusunceleriniz nelerdir?

Vala esımın kardesı arkadsımdı xd esımı hıc sevmezdım gıcık olrdum sole bı kasık suda bogmak ısderdım o pesımı bırkmazdı nolduysa tanıstıkdan 6 seme sona swvgılı olduk 3 yıl sona wvlendık yanı esımle 17 yasımda tanıatım o 20 yasındaydı esımle 23 yadundydım o26 yasındaydı evlendık sonra ben 26 yasındaydım oda 29 yasındaykwn evldık bınevı gokten zembıle ındı xd

Ben birinden hoşlanıyordum. Eşimde başka bir kızdan. Eşimin hoşlandığı kızı eşime ayarlamak için telefon numarasını almıştım eşimin :) ben kızı ayarlamaya çalışıyorum sonra eşim yok işte boşver falan demeye başladı. Hoşlanır bile değilmiş falan demeler. Sonra bana açıldı :) ve tüm arkadaşlarımız siz evleneceksiniz bakın görün dediler. Eşim bana açıldığı zamanlar benim hoşlandığım çocuk da bana açıldı. İçimde bir ses eşimi seçmemi söyledi :) iyiki de onu seçtim. O da iyiki beni seçti.

Ünv tanıştık ben ilk başta pek elektrik alamadım. Ancak 6 ay peşimde koştu. Durmandan usanmadan, Bende bu kadar peşimden koşmasına rağmen en azından üzülmesin diye bir yemek yiyeyim dedim 7 ayda. Sonra iş buraya kadar geldi.

Bu tarz konulara belki 5 kere yazdım daha yazamicam neden bu tarz şeyleri merak ediyor insanlar pek anlamıyorum aslında :işsiz:

:KK48:
Ben birinden hoşlanıyordum. Eşimde başka bir kızdan. Eşimin hoşlandığı kızı eşime ayarlamak için telefon numarasını almıştım eşimin :) ben kızı ayarlamaya çalışıyorum sonra eşim yok işte boşver falan demeye başladı. Hoşlanır bile değilmiş falan demeler. Sonra bana açıldı :) ve tüm arkadaşlarımız siz evleneceksiniz bakın görün dediler. Eşim bana açıldığı zamanlar benim hoşlandığım çocuk da bana açıldı. İçimde bir ses eşimi seçmemi söyledi :) iyiki de onu seçtim. O da iyiki beni seçti.
Aşk-ı memnu bu

Vala desık hıkayeler ben wsıme bıldın cakal derdım xd kardesı kankamdı kardesı de erkekdı bu arada abıne gıcık oluom defdım o senı sevıo derdı nıtekım evlendık hala espırısı olur esım der bak cakal dıodun kocan oldum drr ıykıde kocam olmus en buyuk asklar nwfrtle baslr gercek bu

Vala esımın kardesı arkadsımdı xd esımı hıc sevmezdım gıcık olrdum sole bı kasık suda bogmak ısderdım o pesımı bırkmazdı nolduysa tanıstıkdan 6 seme sona swvgılı olduk 3 yıl sona wvlendık yanı esımle 17 yasımda tanıatım o 20 yasındaydı esımle 23 yadundydım o26 yasındaydı evlendık sonra ben 26 yasındaydım oda 29 yasındaykwn evldık bınevı gokten zembıle ındı xd

Konuyla alakası yok ama dikkatimi çekiyor iki gündür çok kötü yazıyorsunuz ne yazdığınız anlaşılmıyor. insanın okuyasi gelmiyor. Bir iki ufak imla hatası olsa dert değil ama yazdıklarımız okunmuyor bile. Biraz daha özenli davransaniz keşke. Ki forum kurallarında düzgün Türkçe yazmak da var. Kurallara da aykırı yaziminiz.

Ben ilk kez eşimi bir cafe de görmüştüm çoğu kızın gözleri üstündeydi taş gibi bir vücut dedim bu ne ya :super::super:kendisi cafe de kitap okuyordu bir kez başını kitaptan kaldırınca göz göze geldik iyiki de gelmişiz :KK59::KK59::KK59:

Back
X