Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde bekledigini söylese tanışmaya gidicem de soylemiyo vicdansizEşinizle nasıl tanıştiniz arkadaslar? Gercekten bir guc sizi birlestirdi mi yoksa siradan bir hayat duzeninde denk mi geldiniz? Dusunceleriniz nelerdir?
Nasıl oldugökten zembille indi diyebilirim
Aşk-ı memnu buBen birinden hoşlanıyordum. Eşimde başka bir kızdan. Eşimin hoşlandığı kızı eşime ayarlamak için telefon numarasını almıştım eşimin :) ben kızı ayarlamaya çalışıyorum sonra eşim yok işte boşver falan demeye başladı. Hoşlanır bile değilmiş falan demeler. Sonra bana açıldı :) ve tüm arkadaşlarımız siz evleneceksiniz bakın görün dediler. Eşim bana açıldığı zamanlar benim hoşlandığım çocuk da bana açıldı. İçimde bir ses eşimi seçmemi söyledi :) iyiki de onu seçtim. O da iyiki beni seçti.
Vala esımın kardesı arkadsımdı xd esımı hıc sevmezdım gıcık olrdum sole bı kasık suda bogmak ısderdım o pesımı bırkmazdı nolduysa tanıstıkdan 6 seme sona swvgılı olduk 3 yıl sona wvlendık yanı esımle 17 yasımda tanıatım o 20 yasındaydı esımle 23 yadundydım o26 yasındaydı evlendık sonra ben 26 yasındaydım oda 29 yasındaykwn evldık bınevı gokten zembıle ındı xd
uzun hikaye...Nasıl oldu
Göğün tam olarak neresinde oluyorlar![]()