Mutluluklar dilerim güzel bir bahane olmuş...:)Ben eşimle facebook'ta çanak okey oynarken tanıştım :)) Sonra facebook'ta ekledik birbirimizi, biraz sohbet muhabbet, köpeğim vardı onu bahane etti "köpeğin çok tatlı parka götürdüğün zaman beni de çağırır mısın severim ben de" ve sonrası geldi işte
İnşallah kızlar doğru zaman ve kişi gelince biz de yazarız... benim umudum var hala...
Bir acının üzerine ilaç gibi olmuş yani.. zaten olmuyorsa bir sebebi var belki de korunuyorum diye düşünüyorum ben...Arkadaşım sayesinde tanışmiştik daha önceki sevgilim beni aldatmisti depresyona girmiştim arkadaşım beni çağırdı yanlarına moralim duzelsin diyebhava çok soguktu eşim ceketini çıkartıp verdi o günden yaklaşık 5 , 6 ay sonra arkadaşımdan numaramı almış mesaj atti öyle başladı . Dogru kişi olduğunu karşımda beni bırakma diye ağladığında anladım :))
Mutluluklar dilerim.. ben de artık görücü usulüne karşı değilim..en güzeli böylesi
benide eşim seçti
o bişey söylüyosa doğrusu budurrrrr okadarrrrr
sen doğal halinle duruşunu sergilersin beğenen alır sonuçta onlarında hayatı ve yanlış karar vermezler bu konuda bayan olarak erkek tarafına güvenmeyi doğru buluyorum
onlar daha objektifler
:) Büyük aşklar büyük kavgalarla başlarmış gibi olmuş.. Mutluluklar..Eski iş arkadaşım...
Tekrar eski şirketimize işe başlayınca karşılaştık.
Onu 10 yıl sonra ilk kez gördüğümde gözlerinin mavisinde boğuluyorum sandım. (Tabi insan bi süre kabullenemiyor aşık olduğunu o an.)
Ama o kadar da gıcık oluyorduk ki birbirimize.
Şirkette patronumuz bile aramızdaki gerginlikten tırsar haldeydi o derece
Sonra bigün kahve içelim dedik.
İçiş o içiş
:) Büyük aşklar büyük kavgalarla başlarmış gibi olmuş.. Mutluluklar..
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
kızlar..özellikle daha önce tanımadığı halde bir görüşme içinde bulunanlar veya görücü usulüyle ilerleyenler..size sorum ilk görüşmede neler konuştunuz sıkıldınız mı gerildiniz mi rahat mıydınız ilk görüşmede hemen ısındınız mı ilk görüşme olayı beni çok geriyor şajsen..hani daha önceden tanısan ve sonra işler gelişse tamam ama hiç tanımadığın biriyle nasıl başlarsın
Bi bekar olarak tanistigim tek bi kisi icin bu dogru adam dedim onuda kaybettim..dogru adam???bu sorunun cvbini nezaman bulucam bilmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben tecrübemi anlatayım. Normal arkadaşınla sohbet et önce. Heyecan gitsin. Sonra birbirini tanımaya çalışan bir bayab arkadaşın var gibi düşün. sonra bakarsın ortak zevklerin var mı... beğenileri neler... müzik zevki.. siyasi görüşü.. bir olay anlatıp tepkisini bile ölçebilirsin... ben yaptım mesela. bir olay anlattım bakış açısını ölçtüm. ama bende dünya görüşü memleketi,ailesi bir bütün. Okuduğu kitap, seyrettiği film hatta seyrettiği kanal bile önemli...
Şimdi erkekler burç soruyor :) Eskiden ilk ben sorardım şimdi ilk onlar soruyor.
Kısaca birşey hissetsende- hissetmesende olaylar ve akış önemli... iki tarafda isterse bu iş olur. biri ister biri istemezse ne bileyim biri ısrarcı olursa olabilir...
bir arkadaşım anlattı. ilk görüşte beğenmemişler birbirlerini... ama sonra 1 sene sonra tekrar talip olmuşlar... oğlanın aklınd akalmış... kader işde...
Benim de merak ettiğim sorulardan biri bu.. bir diğeri de acaba daha önce evlilik kararı alanlar eşleri ile tanıştıklarında herşey istedikleri gibimiydi.. tam içlerine sinmeyen şeyler varmıydı bir de bunu merak ediyorum.Bi bekar olarak tanistigim tek bi kisi icin bu dogru adam dedim onuda kaybettim..dogru adam???bu sorunun cvbini nezaman bulucam bilmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende hep ailemin ısrarı nedeniyle görücü usulu olarak tanışmak zorunda kaldım.İstemiyorum görüşmeyecem dedim olmadı sadece sussunlar diye görüşürdüm eve dönünce yok bişey hissetmedim derdim bu seferde bir kez çıkmakla olmaz derlerdi yani bunun sonu yok. Ayrıca görüşmeye her gittiğimde sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimde gibi hissederdim. Ben kolay sevemeyen ve güvenemeyen biriyim. Hiç tanımadığın bir insanı sevmeye çalışmak bana çok zor gelirdi. En fazla yarım saat kalırdım sonra işim var derdim giderdim. Amaaa Aralık ayında yine birini bulmuşlar bana Ocak ayına kadar direndim ve sonunda tanışmak zorunda kaldım. Aslında en iyisi ben kendim telefonda söyleyim dedim görüşmek istemediğimi çünkü görüşmek benim için eziyet gibiydi. İlk aradı şimdi ben tam görüşmek istemediğimi söyleyecektim ki o da zaten anlamış görüşmek istemediğimi hemen beni tanıdığını söyledi. Nasıl yani dedim. Sınıf arkadaşıydık dedi. (faceden araştırmış) :)) Evet sınıf arkadaşım ve o halen bilmesede çocukluk aşkımdı. Birşey olacağından değil ama büyüdüğünü ve nasıl biri olduğunu merak ettiğim için buluşmaya gittim. 15 yıl sonra karşımdaydı. Çok yakışıklıydı. Ama ilk defa rahat konuştum. Nasılsa aramızda bişey olmaz dedim. Hayal kurmadım çünkü yıkılmak istemedim. Yıllarca ara ara aklıma gelirdi ve özlerdim onu ağlardım. Sonra günlüğüm aklıma geldi. Oraya da onu nasıl sevdiğimi yazmışım hersayfaya 15 yıl öncesine. Gelelim bugüne hayatım boyunca hep sevdiğim insanla sevdiğim için evlenmeyi nasip etsin istedim Rabbimden. Ve her seferinde bir nedenim olmadan tüm kısmetlerimi geri çevirdim (bu arada yaş 30) Ama içimden bir ses bigün gelecek dedim ansızın.Hiç arayış içersinde olmadım. Ama evet kimi beklediğimi bilmeden sadece sabırla bekledim. Allah nasip ederse Mayıs ayında sözleniyoruz çocukluk aşkımla..
ağlıycak gibi oldum çok güzel çocukluk aşkının karşına çıkması zaten bende bu çocukluk aşkı olayına bir ilgi var
mutluluğunuz daim olur umarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?