Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Mutluluklar dilerim güzel bir bahane olmuş...:)

Eski iş arkadaşım...
Tekrar eski şirketimize işe başlayınca karşılaştık.
Onu 10 yıl sonra ilk kez gördüğümde gözlerinin mavisinde boğuluyorum sandım. (Tabi insan bi süre kabullenemiyor aşık olduğunu o an.)
Ama o kadar da gıcık oluyorduk ki birbirimize.
Şirkette patronumuz bile aramızdaki gerginlikten tırsar haldeydi o derece
Sonra bigün kahve içelim dedik.
İçiş o içiş

Bir acının üzerine ilaç gibi olmuş yani.. zaten olmuyorsa bir sebebi var belki de korunuyorum diye düşünüyorum ben...
Ben eşimin ağladığını görmek istemem sanırım hani onlar pek ağlamazya bir kere babamın gözleri dolmuştu aklıma geldiğinde çaresiz hissettirir o anı kafamda. Mutluluklar dilerim...

Bi bekar olarak tanistigim tek bi kisi icin bu dogru adam dedim onuda kaybettim..dogru adam???bu sorunun cvbini nezaman bulucam bilmiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9. sınıfa başladığımda gördüm onu ilk olarak.. Aynı sınıftaydık.
Ben cam kenarı 2. sıra koridor kısmında oturuyordum, o da orta 3. sıra soldaydı.. :) yeşile dönük ela gözleri, inci dişleri, bronz teni, halil sezai saçları ve fazladan 30 kilosuyla karşımda duruyordu.. Doğru ne ben diş tellerimle onun ilgisini çekiyordum ne de o +30 kilo fazlasıyla benim için çekiciydi..
Yine de gerek spor gerek siyaset, gerek ders notları hakkında çokça konuşurduk. Sevgili olmayı hiç düşünmedik, ben düşünmemiştim en azından..
Kafa yapımız uyuyordu, görüşlerimiz aynıydı çoğu konuda, ancak o benim için sadece iyi kalpli zengin çocuğuydu, kızdırdığında da şişko patates!
En son 9. sınıf yaz tatilinde msnde görüştük. Sonra da uzun yıllar haber alamadık birbirimizden.. (okulumu değiştirmek zorunda kalmıştım)
Geçen yaz nişan attıktan 1 ay kadar sonra dışarı çıkıp alışveriş yapmak istedim.. Onca büyük avm varken koca Ankara'da ben ..... avm'de Amazon ormanına dönmüş kaş- bıyık, dipboyası gelen saçlarımla arz-ı endam ediyordum.. Allahım bir de ne göreyim?? Akın!!! erkeğimm, ahiretliğim, mustakbel kocam, hayatımın anlamı, pehlivanım, ağam!!! Hemen atladım, konuştuk, gülüştük.. numarasını almayı akıl edemedim tabi.. O da istemedi.. ayaküstü bir sohbet sonrasında da bi kaç iltifat, iyi dilekler ve herkes kendi yoluna..
Ben hemen tanıdık ve ortak arkadaşları araya sokayım dedim ki, asosyal bir varlık olduğum gerçeği yüzüme çarptı.. Eski arkadaşlarımdan hiçbiriyle görüşmüyordum, tek bir kız arkadaşım, can dostum Bade vardı.. Tek o yardım edebilirdi, Allah razı olsun o da yapabildiği kadar Esra Erol'luk yaptı bana..
Faceini bulduk ama eklemeye cesaret edemedim.. Sonra bi gün faceime gelen arkadaşlık teklifiyle kader bana koskoca bir gülücük attı.. O da benden hoşlanmıştı... :) Bir kaç gün msjlaşıp buluştuk, ve bir daha da kopamadık.. 10.03.2014te de mükemmel bir evlilik teklifi akabinde birbirmize söz verip, aşkımızı ailelerimize ilan ettik.. Tanışma denmiş ama bütün hikayeyi yazayım dedim.. :) Çok aşığım KK, çokk :)

Mutluluklar dilerim.. ben de artık görücü usulüne karşı değilim..

merhaba ben şu internet evliliklerinin geleceği yok tezini çürütmek istedim tahmin edersinizki eşimle internet vasıtasıyla tanıştım.4 yıllık evliyim birde oğlumuz var :) hamdolsun rabbime diyorum daha ne diyim.. arkadaşlar internetten tanışanda boşanıyor görücü usulü evlenende.sonra yıllarca konuşup evlende ,öyle değilmi?.vel hasıl konu her durumdada karşınızdaki insanın doğruluğu bence.. Anacığımın lafı ile sözümü bitireyim:) Allah helal süt emmiş , içinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın..

:) Büyük aşklar büyük kavgalarla başlarmış gibi olmuş.. Mutluluklar..

Sana bir tanışma hikayesi anlatmayı çok isterdim:)))). İnşallah anlatabilirim ilerleyen zamanlarda. Güzel bir hikaye. Sonundan da memnun kaldığım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BıZde sevgılımle ınternetden tanıstık bende bu sorudan bır tane alım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben tecrübemi anlatayım. Normal arkadaşınla sohbet et önce. Heyecan gitsin. Sonra birbirini tanımaya çalışan bir bayab arkadaşın var gibi düşün. sonra bakarsın ortak zevklerin var mı... beğenileri neler... müzik zevki.. siyasi görüşü.. bir olay anlatıp tepkisini bile ölçebilirsin... ben yaptım mesela. bir olay anlattım bakış açısını ölçtüm. ama bende dünya görüşü memleketi,ailesi bir bütün. Okuduğu kitap, seyrettiği film hatta seyrettiği kanal bile önemli...

Şimdi erkekler burç soruyor :) Eskiden ilk ben sorardım şimdi ilk onlar soruyor.

Kısaca birşey hissetsende- hissetmesende olaylar ve akış önemli... iki tarafda isterse bu iş olur. biri ister biri istemezse ne bileyim biri ısrarcı olursa olabilir...

bir arkadaşım anlattı. ilk görüşte beğenmemişler birbirlerini... ama sonra 1 sene sonra tekrar talip olmuşlar... oğlanın aklınd akalmış... kader işde...

Bi bekar olarak tanistigim tek bi kisi icin bu dogru adam dedim onuda kaybettim..dogru adam???bu sorunun cvbini nezaman bulucam bilmiyorum...

vardır bir zamanı emin ol ummadığın anda ummadığın yerde.. sabretmek lazım..yaradna hayırlısı olsun geç olsun diyebimlek lazım.

aynen öyle kader kısmet bu işte.. Rabbim yazdıysa seneler sonra tekrar karşılaşıyorsun da hisler farklı oluyor. vakit saat dolacak derler ya öle işte.. bence insanlar oldukları görünmüyorlar. sorun orda hep bir begendirme çabası karşındakine. sonra fikir ayrılıkları çıkıyorya temeli bu.

Canım bende hep ailemin ısrarı nedeniyle görücü usulu olarak tanışmak zorunda kaldım.İstemiyorum görüşmeyecem dedim olmadı sadece sussunlar diye görüşürdüm eve dönünce yok bişey hissetmedim derdim bu seferde bir kez çıkmakla olmaz derlerdi yani bunun sonu yok. Ayrıca görüşmeye her gittiğimde sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimde gibi hissederdim. Ben kolay sevemeyen ve güvenemeyen biriyim. Hiç tanımadığın bir insanı sevmeye çalışmak bana çok zor gelirdi. En fazla yarım saat kalırdım sonra işim var derdim giderdim. Amaaa Aralık ayında yine birini bulmuşlar bana Ocak ayına kadar direndim ve sonunda tanışmak zorunda kaldım. Aslında en iyisi ben kendim telefonda söyleyim dedim görüşmek istemediğimi çünkü görüşmek benim için eziyet gibiydi. İlk aradı şimdi ben tam görüşmek istemediğimi söyleyecektim ki o da zaten anlamış görüşmek istemediğimi hemen beni tanıdığını söyledi. Nasıl yani dedim. Sınıf arkadaşıydık dedi. (faceden araştırmış) :)) Evet sınıf arkadaşım ve o halen bilmesede çocukluk aşkımdı. Birşey olacağından değil ama büyüdüğünü ve nasıl biri olduğunu merak ettiğim için buluşmaya gittim. 15 yıl sonra karşımdaydı. Çok yakışıklıydı. Ama ilk defa rahat konuştum. Nasılsa aramızda bişey olmaz dedim. Hayal kurmadım çünkü yıkılmak istemedim. Yıllarca ara ara aklıma gelirdi ve özlerdim onu ağlardım. Sonra günlüğüm aklıma geldi. Oraya da onu nasıl sevdiğimi yazmışım hersayfaya 15 yıl öncesine. Gelelim bugüne hayatım boyunca hep sevdiğim insanla sevdiğim için evlenmeyi nasip etsin istedim Rabbimden. Ve her seferinde bir nedenim olmadan tüm kısmetlerimi geri çevirdim (bu arada yaş 30) Ama içimden bir ses bigün gelecek dedim ansızın.Hiç arayış içersinde olmadım. Ama evet kimi beklediğimi bilmeden sadece sabırla bekledim. Allah nasip ederse Mayıs ayında sözleniyoruz çocukluk aşkımla..

Son düzenleme:

Benim de merak ettiğim sorulardan biri bu.. bir diğeri de acaba daha önce evlilik kararı alanlar eşleri ile tanıştıklarında herşey istedikleri gibimiydi.. tam içlerine sinmeyen şeyler varmıydı bir de bunu merak ediyorum.

ağlıycak gibi oldum çok güzel çocukluk aşkının karşına çıkması zaten bende bu çocukluk aşkı olayına bir ilgi var
mutluluğunuz daim olur umarımmm

Daha 14 15 yaşında bir kızdim.. :) liseye yeni başlamıştım iyi bir anadolu Lisesini kazandığım için liseye dair planlarım çok farklıydı, kimseyle ilgilenmiycektim sözde.. onu gördüm :) ilk gördüğüm andan beri bu ilerde benim hayatımda olucak demiştim, fakat hiç oyle olmadı. Benden bi dönem büyüktü ve "çekil ayağımin altından çöm" dedi :)) ben de sen çekil asıl yer cucesi git bi danone ye de uza azcık demiştim.. birbirimizden nefret ediyorduk :) Ben sarışın bi kızdım aptal sarışın derdi her gördüğünde :) ergenlik işte.. derken derken yaz tatilinde karşılaştık bununla. Yanına gittim -neden gittim hala bilmiyorum-. Naber oğuzhan nasılsın dedim. Benim bu tavrıma şaşırdı ve o da güzel bi tepki verdi.. ertesi gün buluşma teklifi etti ve beni beğendiğini söyledi ikimiz de itiraflarda bulunduk. Aslında birbirimizi bu kafa terslememizin sebebi hoşlantiymis :) çocukken anlamak ve itiraf etmek zor böyle şeyleri :) o gün bu gündür sevgiliyiz :) iyi günlerimiz de çok oldu kötü günlerimiz de :) 5 senedir hayatımda. Hiç gitmesin istiyorum.. oğuzhani gerçekten çok seviyorum ve iyi ki karşılaştım dediğim birkaç insandan.. Her ne kadar odun olsa da onun varlığı beni mutlu ediyor :)

ağlıycak gibi oldum çok güzel çocukluk aşkının karşına çıkması zaten bende bu çocukluk aşkı olayına bir ilgi var
mutluluğunuz daim olur umarımmm

Amin inşallah Allah herkese nasip etsin. Ben aylarca inanamadım. Aklıma geldikçe halen inanamıyorum rüya gibi geliyor bazen. Onun gözlerinin içine bakınca o 14 yaşındaki küçük çocuğun gözlerini görüyorum bi an. çünkü aklımda sadece o hali vardı. Ona aşıkken çaktırmadan ona bakmaya çalışırdım. Aslında bakmamaya çalışırdım fakat dayanamazdım kendimi ona bakarken bulurdum :))) Ve her seferinde göz göze gelirdik. O zamanlar gizli gizli bakmaya çalıştığım gözlere şimdi korkmadan gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum.(Harika birşey) Bir diğer güzel yanıda 30 yaşındayım ama evlilik kararı aldığım ve hayalleri kurduğum tek erkek o. Ben çoğu zaman duygularımla hareket ederim ama mantığımla karar veririm. Onunla nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen onunla yaşlanmak istiyorum. Belki zor bir hayatım olacak. (Ben çok mutlu bir ailede sevgi ile büyüdüm. Mutlu ve huzurlu bir hayatım var çok şükür. Çok zengin değilim ama azla mutlu olmayı bilen biriyim.) Hep şunu derdim. Bu rahat hayatımı bırakıp evlenmem için gerçekten çok sevmem gerek. Yoksa neden kocanın, kaynanın ve olursa görümcenin kahrını çekeyim'' derdim. :))) Bu nedenlede herşeye rağmen onunla diyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…