eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

2009 yılında ilk çalıştığım iş yerin de tanıştık bizim müşterimizdi süreklı hatta hergun 3-4 kere gelıyodu ama ben ona abı dıyordum.. hatta oturup herseyımı anlatıyordum .. sonra işten çıkmaya karar verdım ozamanlar çıkmamam için dirensede ben kararlıydım son haftalar masamda seni seviyorum notları .. hayır olmaz!! derkenn hiç anlamadım sevgili oluverdık şubat 2011 de sonra baktım aşık oluyorumm :)))

2011 haziranda yüzüklerimizi taktık .. şimdi de ev almasını beklıyoruz eşyalarımızı çeyizimizi almaya başladıkk .. her şey çook güzell .. iyi ki yanımdasınn inş.. resmiyette de karı koca olacağızzzzzz .. <3

bu arada nişanlımm .. 30 ben 21 yaşındayım

2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi başlayan ilişkimiz hala devam ediyo, dersanede tanıştık,çok hasret çektik çok gelgitler yaşadık ama hiç ayrılmadık, yılbaşında 9.senemize giricez 16 Temmuzdada evleniyoruz kısmetse, Allahım onun yokluğunu göstermesin bana onun yemyeşil gözlerine hep bakabileyim bana hep bahar olsun...

Biz eşimle lise 2. sınıfta tanıştık bir sene sonra çıkmaya başladık.Ayrılıklar barışmalar derken 2000 yılında evlendik 11 yıllık evliyiz (iyiki de evliyiz hala ona aşığım)evlendiğimizde ben 22 eşim 23 yaşındaydı aramızda 8 ay varr::))

Ben nerde tanışacağım ki..iş ev..
İşyerinin göndermeyi düşündüğü bir aylık sertifika kursu için şehir dışına gitmeyi düşünmüştüm;değişiklik olur;belki yeni insanlarla tanışırım diye; ama bir nedenden dolayı vazgeçtim.
Hani başka nerde tanışılır ki..Nereye gidilir ki yeni insanlarla tanışmak için:)Ben de ne kadar şeffaf oldum ya:)Ama hani başka bir yere de gitmiyorum..Nerelerde tanışıyorlar insanlar hayret ediyorum..:)Bir fikir verin arkadaşlar bu garibe:)

Son düzenleme:
bı cafe bar tarzı mekanda benı gorup daha sonra pesıme dusmesı sonucu mecburen tanıstım
sonrasında bende onu gorunce asık oldum.
2,haftada evlenme teklıfı aldım
9ay sonra ewlendık.
7 aydır evlıyız
24 yasımda (dogum gunumde) evlendık.
ıykı evlenmısım
ilk askım... benı ılk gorste aska ınandıran adam...canım kocam...
hayalımdekı ask ...hayal bıle edemeyecegım bır kısılık...

Eşim de ben de muhasebeciyiz ve iş dolayısıyla oldu tanışmamız. ben 25 eşim 28 yaşında. 2010 da evlendik bu arada :)

eşimle bir seminerde tanıştık o beni öce görmüş seminerde ortam yapmaya çalışmış:44::44:

ilk semıner gunu benı çaya çağırdı seminer çıkışı.

bende yok işim var dedım ve eve geldım ev arkadsıma manyak mı bu ılk tanıstıgım bırıyle cay mı içicem delı mi bu gıbı yorumlar yaptım

sonra heryerde karsıma cıkıp havadan sudan muhabbet etmeye calıştı. işler nasıl okul, öğrenciler vs.

tam 4 ay sonrasında 2007 de telefonumu bır arkadsımdan almış o arkadsım sakın benım verdığımı sölyleme falan dıye sıkıstırmıs:18:

mesaj attı ben kerem gecen yılkı çay içme teklıfımı yınelıyourum lütfen bi çay içelim. ben ev arkadsıma okudum kım bu kerem ya allala hıc hatırlamdım. arkadsım kız su olmasın aa evt o sonra msj attımhiç vaktım yok kusura bakmayın ukalılalık ve kabalık etmek istemem dedım.

o aradı bende ben suan sehır dısındayım ve hafta sonu genelde böle oluyor dedım oda oraya gelıyım dedı kafaya koymus benı 3 ay sonra bulustuk mükemmeldı arkadslarıma yorumum yanında olmak isteyecegım zevklı bırı.
:103:
gunlerce telde konuştuk gunde 5 saat bıle konusabılıyordun 2007 de 357 tl ben- 654 tl de o fatura ödedık ilk ay tarıfeye dıkkat etmeyınce şok şok olmuştuk.

2008 nısanda nişanlandık 2008 agustosta evlendık :123:10 ay yanı çıkmaya başladıktan sonra.

ben 26 eşim 36 yaşındaydı. suan 3.5 yıllık evlıyız 2.5 yasındada bır kızımz var. ona aşığım oda aynı seviyoruz :127:

ara ara kavgalı ara ara üzgün genelde mutlu bır cıftız insalh Allh hakkımızda hayırlısını versın.ayırmasın şeytana uydurmasın

eşim ortaokuldan okul arkadasımdı.sonra benim babamın tayini cıktı aradaki mesafeler arttı hiç görüşemedik.10 sene sonra tekrar bir araya geldik ve 3 aydır eviyiz.1998 te aynı okuldaydık hafiften asıktık ta hani 2008 de flört etmeye basladık3 ay öncede evlendik.eşimde ben de 27 yaşındayız

biz eşimle görücü usulu tanıştık ve birbirimizi çok sevdik kısa sürede nişanlandık 3 ay nişanlılıktan sonra evlendik.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin.evleneli 3 ay oluyor ben 29 eşim 35 yaşında.

üniversitede, 2003de bir fenerbahçe-6saray maçında tanıştık ikimiz de holigan seviyesinde fenerbahçeliyizdir! sonra okulun fernerbahçeliler birliğinde karşılaştık falan. Yakın bir arkadaşı bana aşıktı, benim ona ilgimi bilse de baştan yanaşmadı bana. meğerse o arkadaş yüzündenmiş 2088de söz,2009da nişan,2010 nisan da evlendik, 7 yıl sonra. Aynı yaştayız, sadece 8ay büyük benden...
oa hep söylediğim şeydi; ölene kadar peşindeyim, bırakmam...

Tatile gittim kibrisa, ortak arkadaslarimiz vardi, kendisinden sigara istedim. 1 ay sonra cikmaya basladik, 1 ay sonra yuzuk taktik 1 ay sonra dugun yaptik. 9 ay sonra ilk kizimizi kucagimiza aldik :)
3. senemize girdik 2 bebegimiz var ben 23 o 24 yasinda :)

eşimle yanlış bir numara çevirmesi sonucu 7 yıl önce tanıştık ben 16 yaşındaydım o askerden yeni gelmişti22 yaşındaydı.liseden yeni mezun olmuştum 2yıl sonra nişanlandık20 yaşındayken evlendik şuan 23 yaşındayım ve bir kızımız var çok çok mutluyuz

eşimle 16 yasında nette tanıştık ayrı şehirlerdeydik daha sonra yuz yuze görüştük aşık olduk 4 yıl flört ettik 20 yasında 3 aylık evliyim henüz eşimde 21 yasında

lisede tanisdik abi diyodum o zaman lar 17 yasinda asik oldum 20 yasinda evlendik su an ben 26 esim 28 yasinda

arkadaşlar ben 24 yaşındayım 3 senedir sevgilimle beraberiz askere gidecek gelecek nerden baksan 2 senemiz var daha. ben mi çok yavaşım yoksa başka bişi mi anlamadım. Rabbim herkesin yuvasına mutluluk versin

ablamla eniştem net vasıtasıyla tanıstırdı esımle ayrı sehırlerdeydık cunku 8 mart 2007 tanıstık 7 temmuz (dogumgunum)nısanlandık 19 eylul resmı nıkah 9 aralık düğün ben 26 esım 33 yasındaydı evlendıgımızde 4 yıl oldu 20 aylık bır oglumuz var

iş yerimdeki abla ve eşinin vesilesiyle tanıştık
2005 eylül ayında tanıştık
2007 aralık sözlendik
2008 nisan nişanlandık
ve artık yeter deyip 3 ay da nişanlı kaldık 2008 temmuzda evlendik

3,5 senelik evliyiz ben 22 eşim 23,5 du evlendiğimizde aramızda tam 18 ay varda :123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…