eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

bende esimle nette tanistim 22 yasinda tanistim tanisma yildonumumuzde evlendik 6 ay nisanli kaldik toplam 2 yil sonra..6 yillik evliyim 3 aylik oglumuz var

Çoook tatlısınız Allahım bir ömürboyu mutlu etsin sizi...

Biz eşimle 1997 de lisede tanıştık. Sonra üniversiteyi beraber okuduk. 2007 de nişanladık.2009 da evlendik.2011 de bebeğimiz doğdu.
Hatta dün oğlumuzun ilk doğum gününü kutladık

Biz eşimle 1997 de lisede tanıştık. Sonra üniversiteyi beraber okuduk. 2007 de nişanladık.2009 da evlendik.2011 de bebeğimiz doğdu.
Hatta dün oğlumuzun ilk doğum gününü kutladık

maşallah.allah mutlu etsin canım.

bizde eşimle 2005 yılında tanıştık.ortak arkadaş vasıtasıyla...eşim istanbulda bense çorluda özel bir hastanede acil tıp teknisyeni olarak çalışıyorduk.okumaya karar verdik.1 sene ünv ve kpss hazırlık 2 sene aynı ünv aynı sınıfta okul.2009 14 şubatta nişan,2009 24 nisan resmi nikah,2009 14 haziran düğünümüz.herşeyi birlikte yaptık hatta tüm hayatımızı tırnaklarımızla kazıya kazıya aldık elimize.şu güne kadar değil ayrılmak ayrılık kelimesini bile anmadık.2010 ağustos'unda kızımız dünyaya geldi ve tüm hayatımız değişti.olmaz denen tayinimiz oldu.evimiz arabamızı aldık.kızımızı büyütmekle uğraşıyoruz.adının anlamı gibi şansımız oldu kızımız.hergün daha mutlulukla uyanıp,hergü onla olduğum ve bana hayatımın en büyük hediyesini verdiği için rabbime dualar ediyorum.seni çok seviyorum aşkım...bu arada tanıştığımzda ben 20 ,eşim 19 yaşındaydı.şimdi ben 27 eşim 26 yaşında....eee kadın büyük olunca zengin olunurmuş bakalım yaşayıp gürücez :)))

eşimle akrabayız annem beni eşimin annesinin odasında doğurmuş oda yan odada uyuyormuş yani onunla doğar doğmaz tanışmışım sevgili durumumuz hiç olmadı......evlenme isteğini görümcemle göndermişti ve 1 saat içindede karar vermemi istemişti.................sonra söz nişan derken 2 ay içinde evlendik şu anda 6 yıllık evliyiz 2 yaşında bir kızımız var ve ben 20 yaşında evlendim

arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız?ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz? eşinizle yaş farkınız kaç?

eşimle aynı iş terinde çalışıyoduk
1 sene normal arkadaştık
6 ay nişanlı kaldık
26 yaşında evlendim
eşim benden 1 yaş küçük
anlıcanız bende çıtır aldım
hep ünlülermi alcak çıtırları
şimdi 5 senelik evliyiz
4 yaşında bi oğluşumuz var
evli mutlu çocukluyum

Son düzenleme:
bende 27 yaşındayım umarım bu yaşımda o boyu posu devrilmeyesicce ruh-ikizim karşıma çıkarda evlenirim:) eşimle aramda da 5 yaş olsun :) beni görür görmez aşık olmuş olsun.. aylarca peşimden koşmuş olsun iş yerime filan çiçekler gönderip:) huheuheu bende kabul etmiş olayım0:) bende hayallerimi yazayım dedim... gerçekleşsin diye:) hayırlısıyla ....:):):)

Son düzenleme:

inşş en kısa zamanda bulursun gönlünce birini canım hakkımızda hayırlısı olsun:) sende yazarsın inşş buraya evlendim şu gün felan diye

Son düzenleme:
eşimle annesi sayesinde tanıştık annesi görmüş beğenmiş.. sonra da eşim görmüş..tanışdık söz düğün nişan hepsi iki ay içinde oldu...aceleci çıktı bizim ki..1 yıl 3 ay önce evlendik 21 yaşında evlendim aramzda 8 yaş var...

Biz eşimle Lise Arkadaşıydık...
4sene üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk, birbirimize hasret yaşadık...
Okul bitince nişanlandık vee askerden gelince evlendik...
Aramızda bir yaş var...
Uzunca bir süre birliktelik yaşamanın avantajı, eşimi okadar iyi tanıyorum ki, bu da evliliği kolaylaştırıyor...
Rabbim herkesin evliliğini nazarlardan korusun

Düğün fotoğraflarınızda çok hoş...Rabbim ayrılık göstermesin...Yuvanızda hep mutlu olun inşallahhh....

ahhh bizim eşimle tanışmamız uzun hikaye anlatıyımm
ben bi alışveriş mağazında çalışıyorum 12 ekim çarşamba ünüydü sabah erken kaltım işe gitmek için yemek yemedimm işyerne geldim kmse yok patron var beraber açmıştık dükkanı sonra kahvaltı yaptıkkk çalışıyodum orta yaşlarda bi çift geldi bişeyler sordular konuştuk
bizi tanıyorlarmış ama benm haberim yok neyse nereli olduğumu falan sordular cvpladım..
neyse içten 20:00 da çıktım eve geldim dayım bizde seni istemeye gelcekler fln diye takıldı bende kmmiş fln diye sordum tamam gelsinler dedim aama başan söyüyüm yakışıklıysa kabul ederim dedimm dayıma..neyse sabah oldu işe gittimm her zaman ki gibi aynı şeylerdi...
saatt 17:00 orta reyondaydım kafamı kaldırdığımda yakışıklı mannken gibi genç bana bakıyo yani eşim bakıştıkk 5.dk byunca hiç konuşmadıkk ya kızlar anlatamm okadar güzel bi duyguydu ki hala öle kmse yok yoktu sanki dükkanda sadece biz vardık içimden bişeyler aktı gitti aşıkk oldumm..sonra eşim çıkışa doğru gittiğinde peşinden gittim
karşı yola geçti hala birbirimize bakıyodukk snra patron gülerek beni içeri çağırdı gittimm...
patron dalga geçtii benmle..
neyse eve geldim hala aklımda oo nese ertesi akşam istemeye gelcklerdii 20:30 işten çıktım eve geldimm ev dolu..
o akşam iki tane dünr gelmişlerdi bn eşimi seçtimm...
neyse erkekler kadınlar ayrı ayrı oturuyorlardı ben süslediler erkeklerin olduğu yere kafamı uzattım h.geldinizz dedimmm baktımmm eşimm dükkanda aşık olduğum bakıştığım çocuk beni istemeye gemişti..ikmizde blmiyoduk beni istemeye gelceklerinden ailesinin yaa böle arkadaşlar toplam 4 seneden beri tanışıyoruz..
2.senelikde evliiyiz herşey çok yolunda birbirimize hala ilk gn ki gibi aşığızzz asla birbirimize sarılmadan uyuyamıyızzz

ben eski üyelerden oldugum icin sanirim bunu bikere yazmistim buraya ama olsun bidaha yazayimm

Tanisma: Aralik 2004
Nisan: Temmuz 2009
Dügün: Temmuz 2010
Nikah: 14. Subat 2011

yasim 26 esimde 33

Eşimle 2010 yılı temmuz ayında tanıştık
Aralık ayında konusmaya başladık 20 mart 2011 sözlendik
17 Eylül 2011 Evlendik:) Eşim 29 ben 26 yaşındayım :))) 6 aylık evliyiz:)

2004 martta yerel seçimlerde tanıştık eşimle:)
o sandık başında görevli bende bir partinin gözcüsüydüm hemen aşık olduk birbirimize
üniversite okuyorduk ozamanlar. okullar bitince
7/7/2007 de nişanlandık
22/8/2007 de evlendik
21 yaşındaydım eşimde 26
2 yaşında bir oğlumuz var
ve çookk mutluyuz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…