eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

Aşkımla plajda tanıştık üç ay sonra evlendik henüz 18 yaşında idim. 14 yıllık evliyiz o benden 8 yaş büyük bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim

polisolmak istiyorum diye bi yerde

2 yıl sonra evlendik 3 ay nişanlı kaldık

Eşim 4 yıl üniversitede bana uzaktan bakmış. KPSS'ye hazırlanma döneminde yakınlaştık, aynı yerde çalışıyoruz. 2011 Kasımda doğum günümde evlendik Ben 25 yaşındayım eşim de 24

eşimde bana 30 haziranda evlenme teklifi etti 2009 da
30 haziran 2010 da nikahımız oldu
çok mutluyum...

Son düzenleme:
eşimle 14 haziran 2011 tarihinde tanıştık beni çok beğenmiş çok hoşuna gitmişim ortak tanıdığımız bir kişi tarafından tanıştırıldık 23 temmuzda 2011 tarihinde de evlendik ben 24 yaşındayım eşim 34

Son düzenleme:
eşimle 2009 yılında bi arkadaşımın vasıtasıyla o yurt dışında olduğu için internet üzerinden konuşarak tanıştık. Sonra o türkiyeye döndü. 2011 yılında evlendik. ben 25 eşim 28 yaşında

2004 yılında tanıştık, 2011 yılında evlendik. Şuan ben 26 yaşındayım, o da 30. Hala bana geçen gün evlenmek için acelemi ettik, biraz daha maddi durumumuzu toplasaydık öyle evlenseydik dedi.

2008 de tanıştık 2010 da ewlendk...25 yaşımdaydım eşim 36 yaşındaydı... çalıştığımız yerde arkadaşlığımız aşka dönüştü ... iyi ki de dönüşmüş... yanılmadığımı görüyorum her geçen gün tercihimde...eşim şu saatlerde çalışıyor ve ben o olmadığı için yatak odasına gitmemek için uykumla cebelleşiyorum şu andaa.. romeomu bekliyorum

Son düzenleme:
2010 ekim ayında tanıştık
2011 eylül ayında da evlendik :123:

eşim 26 yaşında
ben ise 20 yaşındaydım:132:

bende eşimle 2008 de tanıstım 2010 da bırlıkte yasamaya basladık
2011 de evlendık ben 23 eşim 28 yasında 2012 temmuzda da kızımız olucak ıns.

maşallah:) herkes ne de güzel paylaşmış hatırları :) ALLAH bozmasın inşallah.... hayırlısıyla bana da nasip etsin evlenmeyi de bende buraya yazayım:) bu ramazan sonrası evlilik sayfası inşallah bana da açılır:) tüm bekarlara hayırlı evlilikler dileklerimle...:)

mayıs 2008 tanıştık, eşimin beni görüp beğenmesi ve uzun uğraşlar sonucu telefon numaramı bulmasıyla tanıştık.24 haziranda cıkmaya basladık, kısmet işte eşimin yüzünü doğru dürüst görmeden teklifini kabul ettim kendime hala inanamıyorum :) temmuz 2010da nişanlandık veeeeee ekim 2010da evlendik.evlendiğimizde ben 20, eşim 24 yaşındaydı. şimdi dünyanın en harika duygusunu yaşıyorum ekim 2012de oğlumu bekliyorum

2008 mart ayında internette tanıştım agustosta ailesiyle tanıştım ekimde nişanlandım ve 2009 da evlendim 2010 da oğlum oldu ve şimdi askerde 19 yaşındaydım ve eşim de 21 çookk mutluyuz Allah bozmasın (herşey ne çabuk ilerlemiş ve biz evlenmişiz şimdi farkettim:))

Bende 2004 te eşimle internnette tanıştım benim msni bulmuş. aslında ilginç bi hikayesi var birazda karışık vaktim olursa anlatırım..ve 7. senemizin sonunda yani Eylül 2011 de evlendik..
ben şuan 23 eşimse 28 yaşında..

henüz 21 yaşında üniversiteyi yeni bitirmiştim
yıl 2005 Türkiyenin köklü kuruluşlarından birinde işe başlamıştım ve yaklaşık 1 ay sonra falan şirketin işe yeni başlayan personller için düzenlediği oryantasyon eğitimi vardı. Eğitime katılmıştım ve yakışıklı birisi bir bölümün sunumunu yapıyordu. Eşime görür görmez aşık oldum, çizgi film karakterleri gibi gözlerimden kalpler çıkıyordu. Evliliği düşünmüyordum ama karşımda ilk defa gördüğüm kişiye bakarak, ne kadar iyi bir eş olur, ne kadar iyi bir damat olur, ne kadar iyi bir baba olur vs... gibi düşünceler hızla geçiyordu
yalnız eşim beni o kalabalıkta farketmemiş
yaklaşık 10 ay boyunca eşime platonik aşk yaşıyordum, bu süre zarfında 6 kilo verdim, eridim bittim
çok şükür bi akşam bişeyler içelim mi diye teklif etti -2006-
hemen kabul etmedim, müsait değilim vs.
bi hafta sonra falan biyerlere gittik, ben zaten aşktan ölüyorum, o da bana karşı boş değilmiş
2008 de nişanlandık, 2009da evlendik
inişli, çıkışlı bir evliliğimiz olsada eşimi seviyorum,
onu ilk görüşüm, sonrasında hissettiğim duygular aklıma geldikçe hala dalar giderimmmmm....
Allah herkese mutlu evlilikler, mutlu yuvalar nasip etsin
şuanda ben 28 yaşındayım, eşim 34

yıl 1992 o yıllar bılgısayar kursuna gıdıyorum..
gıdış gelışlerde benı gormuş..
arkadaşım aracılıgıyla arkadaşına. benımle goruşmek ıstedıgını soylemış..
yuzunu bıle gormedıgım bırının teklıfını neden kabul edeyım duşuncesıyle reddettım..
ara ara haber gonderıyordu..
en son arkdaşım bır goruş begenmezsen cıkmazsın bır daha dedı..
2 ay sonunda buluşalım barı dedım:)
arkadaşım ve ben buluşma yerıne gıttık..
arabalarına bındık ıkı kışıydıler..
ben arkadaşıma hangısı demeye calışıyorum ama nafıle aynadan gorecekler dıyede bırşey ogrenemedım..
nıhayet arabadan ındık..
arkadaşım arkadaşıyla yollarını ayırdıktan sonra anladım kım oldugunu..
o gun evet hayır cevaplarımdan başka bırşey konuşmadım dıyebılırım..
o gun bır konuda bır daha cıkmayacagımı soyledım arkadaşıma ..
arkadaşım bana belkı bızler vardık bırkez daha cıktıgında anlarsın demıştı..
yıne ben arkadaşımı dınleyerek cıktım ve gercekten o gun oyle yapmamıştı benı şaşırtmıştı..
ve o gunden sonra kusumu ekmeye kacamaklar yapmaya başlamıştım..
ve bırgun kurs arkadaşımın annesını aradı kursa gelmedıgımı soyledı..
annesıde anneme soyledı..
olaylar buyudu..
babam dayım benı almaya geldıler..
allahtan cıkış saatlerınde otobus duragında oluyordum..
aa bır baktım dayım mınubus kapısında bana seslenıyor..
yanımda sevdıgım ve evının anahtarı ıle oynayan ben..
dayım bana gel dıyor ben o şaşkınlıkla parayı verdım dıyorum..
neyse ındım arabadan sevdıgımle hıc konuşmadan tabı:)
dayım bana gecıyorduk burdan alalım senıde dedık dedı..
babanda arabada senı beklıyor dedı..
bende tamamdeyıp gıttım babamın yanına..
oturdum arabanın arkasına ..
babam babana sorular soruyor..
bende atıyorum kurstayı ya..
en son dayım yalan soyleme kızım dogruyu soyle vs dedı.
sonra eve geldık annemden bır guzel azarları ışıttım vs..
babam buyuk bır hayal kırıklıgında..
o gun benı dayım evıne goturdu..
babam o gece sabaha kadar aglamış..
ben onun ılk goz agrısıydım cunku..
kerkese evlenmıycem ben babamı bakacagım derdım cunku..
neyse ogrenıldı..başladı annem sorgu suale..
eyy gıdı gunler ey..
anlatsam roman mısalı trajı komedı gulersınız kahkahalarla belkıde..
evlenme tarıhımız 1995.mayıs .15..
yanı ıkı gun onceydı:)
ben 20 bucukta:)
eşim 22 de evlendık 18 yılımız doldu halen beraberız hayret verıcı bırşey olsa gerek:)

Evli değilim daha ama bende yazim..

Biz de lise 2.sınıfta tanıştık, aynı sınıf, aynı sırada oturuyorduk ve o sene çıkmaya başladık.. 6 senedir birlikteyiz. Ben 21 sözlüm 22 yaşında.. Nikahta kısmetse 3 sene sonra filan yani ben 24 sözlüm 25 yaşında evleneceğiz inşallah

2006'da internet üzerinden tanıştık,onun kurduğu bir siteye üye olmuştum çok fena kavga ederek tanıştık.2yıllık birliktelikten sonra 2008'de 1hafta içinde nişanlandık ve yıldırım nikahıyla evlendik ben 30 yaşındayım eşim 32.

Benim halam ve kayinvalidem 30 yillik arkadaslar.. Kayinvalidem ogluna kiz ariyormus halamin evinde benim resmimi görüp soruyor halam yegenim diyor evlimi bekarmi derken bizim oglanla bir tanisdiralim diyorlar... Beni ariyorlar ben kesinlikle olmaz ben evlenmek isdemiyorum tanimak dahi isdemiyorum diyordum surekli en son halamin bu aramalari bayagi bir artmaya baslayinca peki tanisalim dedim (amacim dalga gecmek) ayni sekilde esimde evlenmek isdemiyor ki Almanyada yasiyor ve asla Türkiyeden biriyle evlenmeyi düsünmüyor oda annesinin cenesinden kurtulmak icin amaci dalga gecmek kabul ediyor..

2004 subat tanisdik telefonlasmaya basladik yazin izine geldiginde görüsme karari aldik ama esim dayanamadi mart ayinda cikti geldi 1 hafta misafirimiz oldu ve geriye almanyaya döndü ilk telefon konusmamizda gelinligini hazirla dedi bana :) 11 haziran aileler tanisdi 10 dakika sonra istenildim , 10 dakika sonra söz nisan yapildi , 10 dakika sonra kinam yakildi ve ertesi gün 12 haziran evlendik :))

Evlendigimizde ben 24 esim 25 yasindaydi.. 8 yillik evliyiz. 7 haftalik ikiz anne adayiyim..

Allah kimsenin yuvasinda mutlulugunu huzurunu bozmasin , herkesin gönlüne göre nasip etsin herseyi insallah...

Son düzenleme:
Eşimle henüz 15 yaşındayken 2002 senesınde tanışmıstık...
Çocuk aklı ıste anneme gıdıp anlatmıstım ''anne bırı var benle cıkmak ıstıyormus ne dıyeyım '' dıye
Güldü annem, daha erken kızım, nasıbınızde varsa Allah yazmıssa bı gun bı yerde karsılasırsınız demıstı... Ben de gıttım esıme dedım bunları, tamam dedı kıyamam ama bız guya arkadas arkadas gorusuyoruz
Liseyi bitirdik, farklı sehırlerde unıversıteyı kazandık, sonra askerlık, sonra egıtım, sonra iş ayrılıgı derken suan 7 aylık evlıyız Allah a cok sukur...

2002 de tanıstık
2008 sonunda nısanlandık
2011 sonunda da evlendık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…