Eşinizle nasıl tanıştınız ve ondan emin oldunuz ?

MerveCey94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
60
13
3
31
Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.

Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.

İnternetten download ettim :D

İstediğin kadar incele tamamen piyango iki tarafta flört döneminde en iyi yüzünü göstermeye çalışır ve kimseyle tüm kriterler tutmaz ama kişinin kendince belirlediği en önemli noktalar tutuyorsa denenebilir

İstediğin kadar incele tamamen piyango iki tarafta flört döneminde en iyi yüzünü göstermeye çalışır ve kimseyle tüm kriterler tutmaz ama kişinin kendince belirlediği en önemli noktalar tutuyorsa denenebilir
İşte bana çok ters davranıyorlar rekabete giriyorlar anlasam bi.

Evlendiğim gün bile bi halt yiyoruz ama işalla doğrudur diye diye evlendim. Hala %100 doğru insanı buldum diyemem. Ben de öyle değilimdir muhtemelen çünkü.

O taktik denen şeyden uzak dur bence. Anlık işe yarasa da uzun vadede ilişkiyi sarsan şeyler bunlar. Ömür boyu taktik yapamazsın öyle değil mi? Kendin ol.

Benimki çok kolay oldu bacım, biz aynı lisedeydik. O zamanlar çıkma teklifi vardı meşhur çocuk perişan olmuştu iki dağ yan yana gelsin olmaz diyordum. Evlendik yıllar yıllar sonra:nazar:

Evlenmeden önce aynı sizin gibiydim, kiminle tanışırsam olmuyor, beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiklerim benimle bel altı düşünüyor koşarak uzaklaşıyorum falan.. neyse bir sevgilim vardı ben buna nasıl aşığım ölüp bitiyorum, bu şeref yoksunu arkadaş baktı ki ben aşkım ölüyorum"gelinlerce mafya peşimde 5000 tl borcum var zordayım yetiş " dedi ben salak tam kredi çekecem bir baktım adam tatilde arkadaşlarıyla :işsiz::işsiz: x kusura bakma şehir dışındayım senin işini halledemycem dedim.. 1 ay geçti geçmedi sinemada eşimle tanıştım 3 ay sonra evlenme teklif etti, toplam 9 ay sonra evlendik..

bunları anlatma nedenim ne kadar kötüler çıkarsa çıksın sabret, umudunu kaybetme mutlaka en iyisi çıkacaktır :)

Evlenmeden önce aynı sizin gibiydim, kiminle tanışırsam olmuyor, beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiklerim benimle bel altı düşünüyor koşarak uzaklaşıyorum falan.. neyse bir sevgilim vardı ben buna nasıl aşığım ölüp bitiyorum, bu şeref yoksunu arkadaş baktı ki ben aşkım ölüyorum"gelinlerce mafya peşimde 5000 tl borcum var zordayım yetiş " dedi ben salak tam kredi çekecem bir baktım adam tatilde arkadaşlarıyla :işsiz::işsiz: x kusura bakma şehir dışındayım senin işini halledemycem dedim.. 1 ay geçti geçmedi sinemada eşimle tanıştım 3 ay sonra evlenme teklif etti, toplam 9 ay sonra evlendik..

bunları anlatma nedenim ne kadar kötüler çıkarsa çıksın sabret, umudunu kaybetme mutlaka en iyisi çıkacaktır :)
Çok haklısınız ne güzel ama yaş artıkça adamlar evlenmiş oluyor nasıl olacaksa :( umutsuzum kendi adıma .

Eşimle ilerde kızımıza anlatamayacağımız bir şekilde tanıştık ve kendisinden hiçbir noktada emin olmadım. Yeterince açık oldu mu :KK53:

Benim yapım bu. Kendim dahil kimsenin potansiyelinden emin olamam. Kimseye gözüm kapalı güvenmem ve bu güvenin eksikliğini de hissetmem. Emin olmayı beklesem hayatımın hiçbir noktasında tercih yapamaz ve evlenemezdim.

Neden evlendim çünkü aşık oldum :KK200: Aşkın biteceğini o zamandan biliyordum fakat ilerde bana teselli olur diye düşündüm :D tek kıstasım aşk ve bir miktar uyumdu, geri kalan hiçbir şey için emin olma ihtiyacı hissetmedim. Bu da benim hikayem.

Valla ben etrafımın dırdırından kurtulmak için gittim, adını bile bulusacağım sabah ögrendim sormamıştım. Ama bir önceki gece meraktan ortak tanıdık arkadaşlarına bakıp eşime yaa bu olur işte bunla evlenirim dedim, gördüğüm ilk an da emindim, eşimde ilk 1 saat içinde evet evlenicez galiba demiş :D :D

Back
X