- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.122
- 748
- Konu Sahibi MerveCey94
Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Çöpümüzü çattı ortak bir arkadaşımız(eşime bir kazık atmış zamanında bu ortak arkadaş, bak süper bi kız var tanıştırayım sizi,sen de benimle barışırsın hem diye harcamış beni su kabağı
) ,sonra da tanıştırdıktan sonra işler iyi gidip biz birbirimizden hoşlanınca sizin iş olmaz bence o çocuk seni beğenmez diye yemişti beni ruh hastası,ben de herşeyi anlatmıştım eşime,bu kız bana böyle şeyler söylüyor deli midir nedir diye,ikimizde hatunu çıkardık hayatımızdan,baktık çok eğleniyoruz,devam ettik,tabi arada başka ekşınlı ergence şeyler de oldu. Beş yıl geçti.Beş yıl sevgili kaldık üniversite döneminde,sonra beş yılın sonunda 'Beş yıldır takılıyoruz ee bi zahmet evlenelim,bi de ben kpssden kallavi bi puan aldım,tercih yapmam lazım,karar vermemiz gerekiyor' dedim, '' Ayy o hazır değil bu hazır değil işim yok askerim ben,beş kuruşum yok bekleme madem beni,ne önemliymiş memuriyet iki ayağımı bir pabuca sokuyorsun,özelde çalışsan beklesen ne olur,madem ya memuriyet ya ben diyorsun bekleme o zaman beni,bitsin' dedi, ben de ''olur napalım sen sağ ben selamet o zaman '' dedim. Vayy be terkedildim galiba diye evde pinekliyordum ki iki gün sonra aradı beni '' Askerliğimin bitmesini bekle bari o kadar beklersin di mi' dedi ' Hehehe o kadar bekleriz canım sen yabancı değilsin'' dedim,askerden dönünce iki ayda evlendik