Eşinizle nasıl tanıştınız ve ondan emin oldunuz ?

Daha tanışamadık ama tanışsam da emin olamassın kimseden, ne insanlar var şu hayatta kimin ne çıkacağı belli değil.

Ben netten tanistim. İnanılmaz faydasi var netin. Ne de olsa ciddi bir sey cikmaz diye maskesiz konusuyorsun. 2tarafta rahat oluyor. Sonra bi baktim 2 secenek vardi: ya sahtekarin teki ya da bulunmaz hint kumasi. ama sonra ciddi bisi dusunmeyince neden sahrekarlik yapsin diye dusunuyorsun. Hint kumasi cikti. Mutluyuz :))

Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Kadın Kulübüne üye olduktan Sonra kimsenin nasıl çıkacağının belli olmadığını anladım.Ben çok kısa sürede evlendim burda okuduğum hikayeleri önceden okusaydım çok korkardım herhalde.Mesela ben evlenmeden önce mutlaka bir insan belli eder diye düşünürdüm ama öle değilmiş.Tamamen şans çekecek çilen varsa çekersin yoksa mutlu mesut yaşarsın

Görücü usulü tanıştım.Eşim yıllarca evlenmemiş nasip olmamış bayağı umutsuzken üzüldüm o sebepten evet dedim evet derken aman kim memnun ki eşinden iyi çıkarsa ne ala kötü çıkarsa imtihan diye düşündüm...

Sosyal medyada tanıştık, hızlı gelişti birbirimizi yıllardır tanıyo gibiydik biz baya, aşırı emindik zaten alnımızda yazılan olduğumuzu hissediyoduk sanki, büyük aşıktık ki hala öyle, bi sene dolmadan nişan söz evlilik falan, 6 aylık evliyiz şimdi çok şükür hala ilk gün ki gibiyiz, darısı başına:KK200::KK15:

İnternet aracılığı ile tanıştım. Ama yakın arkadasının ilkokul arkdasıydı. Şöyle emin oldum. Açıkçası başka biri için onu terkedecektim, çok saçma bahanelerle ayrılmaya çalıştım ama üzüldü agladı. Bu ayrılmam da bile sebebin kendisi oldugunu sanıp özür diledi. Bu kadar temiz kalpli bir erkek için digerini tercih etmemem gerektiğini anladım ve devam ettim,evlendim.

Sevdigim sandığım kişiyi tercih etseydim üzülecektim büyük ihtimal ama ben sonradan sevdim ve hala aynı şekilde devam ediyor.

Az çok anlarsın yeter ki senin için birşeyler yapıyor mu, fedakarlık ediyor mu ona bak.

Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Bu konuda eşimden sonra iyice kaderci oldum
Cünkü görücü usulu oldu
Hayır demek için eşimle buluşmaya gittim,kesinlikle istemiyodum ewlenmeyi
Kırk yıllık arkadas gibi güldük eglendik sohbet etttik
Ne zaman istemeye gelelim dedi
Bende ne zaman istersen gel dedim
Peki yarın geliyoruz dedi
Benimki bu sekilde oldu
Bazen iyiki ewlenmişim diyorum bazende bu benim sınavım diyorum

hic bir cikar ve karsilik beklemeden , "ben yaptim sen de ayni fedakarligi yapacaksin"demeden senin icin birseyler yapiyorsa, zahmetlere giriyorsa, seni senden cok dusunuyorsa, ufacik bir zorluktan bile seni korumak istiyorsa, senin hassasiyetlerine saygiliysa, o adama guvenebilirsin. Hayatini emanet edebilirsin. Simdilerde bircok guzel kiz maddiyata bakiyor ama oyle ortalama maddiyat degil daha fazlasi olsun diyorlar. Ama hayatta cok ince noktalar var. Allah tum.bekarlara temiz kalpli insanlar nasip etsin.

Görücü usulüyle tanıştık dışarıda da buluştuk o her konuştuğunda tam benim görüş ve düşüncelerime uyuyordu zamanla sevmeye başladım Evet dedim evleneceğim kişi bu dedim.çok ısındık birbirimize ilk seni seviyorum dediğinde o kadar mutlu hissettim ki çok güzel bi duygu sevmek sevilmek..isteme nişan düğün 6 ay içerisinde oldu hepsi.biraz hızlı oldu ama uzatmaya gerek duymadım çünkü eşime çok güvendiğim için iyiki tanımışım onu.

bu işlerde taktik yok. kader. o insanın kaderin olduğunu anlıyorsun. bir an içine bir ferahlık geliyor. ben öyle oldum.

24 yaşına yeni girmiş kendini hala hayır 23üm ben daha diye teselli eden bir kız iken, kuzenim aradı ve bıktım senin bu kimseyi beğenmeyişinden yeter artık ben sana birini buldum numaranı verdim birazdan arayacak dedi:KK53::KK53: ben şok:KK57::KK57: asla olmaz dedim. kızdım. sana şimdi sosyal medyadan istek attı çabuk kabul et dedi. sosyal medya hesabımı açtım ve evet istek göndermişti. fena değilmiş dedim. sonra bir anda konuşmaya başladık. o gün saatlerce konuşmuşuz:KK54::KK54:

beni en çok etkileyen şu oldu: "babanla tanışacağım ve seninle evlenmek istediğimi babana söyleyeceğim" dedi:KK36:
işte tam o anda artık gözümde bir kahramandı:KK36::KK36:
babamla çok efendi bir şekilde konuştu ve babamdan onayı aldı.

3 ay içinde sözlendik. 1 buçuk yıl nişanlı kaldık ve 2 buçuk yıldır evliyiz.

Back
X