- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Yaaa supermis yaa :)) evlilik nasil peki ? Sizin burcunuz nr onun burcu ne :)Lisede sınıf arkadaşımdı canım, sonradan beraber olduk tabii, üniversite 2. sınıfta. 12 yıldır beraber, 2.5 yıldır evliyiz
Ben de baligim :) ay keske ya. ALLAH im bana da nasio et yarima kavusayim :)
Cok tesekkur ederim insallah insallah :) kariyer şu bu hicbisy gozmde degl. Hayorlisyla okulm bitsin hemen evlnmk istyorm. Kariyerimi de evliyken ilerletirim ke disi bana tamamn destk oluyor zatn :) cok sagol
şu yazılanlar içinde en sevdiğim favori tanışma hikayesi olduBen yıllar önce bankada çalışıyordum. Öğle arasında iş yerinin arka tarafında ev yemekleri yapan bir bayanın restaurantı vardı. Biz arkadaşımla hep oraya giderdik. Orda ki mekanın sahibi bayanla da gide gele çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Artık bize bile soruyordu ne yemek isterseniz ondan yapayım yemekleri diye.
Bizde dedik ki yarın bize irmik tatlısı yap bizde dondurma alırız gelirken dondurmalı irmik tatlısı yeriz yemek üstüne falan diye konuşmuştuk.
Ertesi gün yine öğle yemeğini yerken yan masamıza 4 kişilik bir erkek grubu oturmuştu. Biz yemeği yedik sonra mekan sahibi bayan yani arkadaşımız bize irmik helvalarımızı getirdi o da oturdu masamıza beraber dondurmalı irmik helvamızı yiyorduk.
Bu yan tarafımıza oturan beylerden biri (yani eşim) bizden görüp o da '' Bizde dondurmalı irmik helvası'' istiyoruz yemeğin üstüne dedi. Mekanın sahibi arkadaşım ''irmik helvasını sadece bu bayanlara özel yapmıştım hepinize yetecek kadar olmayabilir'' dedi zaten olsa bile ben sanki hepsini yiyecekmişim gibi tencereyi yanıma koymuşum ve kimseye bi kaşık vermiyorum arkadaşlarıma bile azıcık koymuşum tabaklarına düşünün artık :)
Eşimde kalktı geldi gayet rahat bir şekilde yanıma oturdu tatlı kaşığı aldı ve benim tabağımdan irmik helvamı yemeğe başladı. Nasıl sinirlendim ben normalde ailemden kimseyle ne aynı kaşıktan ne aynı tabaktan asla yemem yani bir de tanımadığım biri gelecek ve benim tabağımdan yemeğe başlayacak.
Bende hemen ne yaptığını sordum sevgili eşime ''Eee bütün tencereyi yemişsin bi bu tabak kalmış ne yapayım o kadar güzel yiyordun ki canım çekti benim de'' dedi. Ben de sinirle kalktım iş yerime gittim.
Sonra yine ertesi gün yine yemekte karşılaştık normalde bizim bulunduğumuz ilçede çalışmıyormuş orda ilçe emniyet müdürlüğünde bir eğitim varmış iki haftalık polis kendisi onun için gelmişler. Eğitim bitip gidene kadar zaten peşimden ayrılmadı.
Ben o kadar sinir olmuştum ki yaptığı harekete hiç yüz vermedim ama yemek yedikten sonra iş yerime kadar arkamdan geldi nerde çalıştığımı falan öğrendi. Tabi iki üç ayy uğraştırdım ama sonunda tabii kısa sürede evlendik beş yıldır da evliyiz.
Hala yemesini en sevdiğimiz tatlı dondurmalı irmik helvasıdır :)))
Aynen cok sevimli bir hikayeeşu yazılanlar içinde en sevdiğim favori tanışma hikayesi olduçok şeker ama yaa allah ayırmasın canım sizi darısıda başımıza diyelim
Amun amin :) ay ne kadar kaldi? Evlendiniz mi nidanli misiniz?arkadaşıı tanıştırdııı ilk başş hiç beğenmedimm sonra sonraa aşıkk oldummm aşıkk etti kendinee köpekk zorlukk cektikk amaa parmağımdaa yüzüğüü varr hala cekiyozz ama geçecekk inşallahh allah sevenlerii ayırmasınn
Amin amin :) aynen cok guzel.Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin. Çok keyif alarak okudum konuyı kızlar :)
Cok guzeeeeeeeeelll :)))onu ilk apartmanın asansorunde gormustum
aynı apartmanda komsuyduk aslında,ben yenı atanıp gelmıstım sehrımıze, apartmana da yenı tasınmıstım ,ılk kez yalnız kalacagım ıcın aılem bır sure benımle bırlıkte kaldı ...o da benı tasınırken gormus ama aılemle kalacagım zannetmıs ve hıc yanasmamıs yanıma...
sonra gel zama gıt zaman bır gun sabah ben servıse bınmek ıcın yuruyordum yolda durdu gıdecegınız yere bırakayım ıstersenız dedı , bende arabasına bındım ve resmen tanıstık o sabah..
bu arada karsılaşmaya ayakustu muhabbet etmeye başladık, bır gun bana geldı fılm ızlemeyı ıkımızde severız mevzusu gecmıstı bende fılmler var gelıp alabılırsınız demıstım, kapıdan almak olmaz dedım buyur ettım kola falan ıkram ettım o da fılmlere baktı alacagını aldı gıttı. sonra bu benı sureklı aramaya basladı yok ben yemek soylucem sende yermesın, yok bısıler ıcelım , bende tepkı yok ama yolunu gozluyorum. bır akşam canım sıkıldı aradım teklıfın hala gecerlı ıse bır yemek yıyelım dedım o gun guzel bır yemek yedık basbasa...
bırkaç gun sonra fılm ızlemeye karar verdık , sende mı bende mı derken tv sı buyuktu bana gel daha rahat ızlerız dedı. ben o akşam gıttım ona yedık ıctık fılm ızledık derken o gece orda uyudum ve sabah ılk opucugumuz ıle ılışkımız basladı..
cok zorlu gunlerımız oldu ama 5 yılı devırdık ve yakında evlenıyoruz..
bu gerçekten çok romantik yaaBen yıllar önce bankada çalışıyordum. Öğle arasında iş yerinin arka tarafında ev yemekleri yapan bir bayanın restaurantı vardı. Biz arkadaşımla hep oraya giderdik. Orda ki mekanın sahibi bayanla da gide gele çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Artık bize bile soruyordu ne yemek isterseniz ondan yapayım yemekleri diye.
Bizde dedik ki yarın bize irmik tatlısı yap bizde dondurma alırız gelirken dondurmalı irmik tatlısı yeriz yemek üstüne falan diye konuşmuştuk.
Ertesi gün yine öğle yemeğini yerken yan masamıza 4 kişilik bir erkek grubu oturmuştu. Biz yemeği yedik sonra mekan sahibi bayan yani arkadaşımız bize irmik helvalarımızı getirdi o da oturdu masamıza beraber dondurmalı irmik helvamızı yiyorduk.
Bu yan tarafımıza oturan beylerden biri (yani eşim) bizden görüp o da '' Bizde dondurmalı irmik helvası'' istiyoruz yemeğin üstüne dedi. Mekanın sahibi arkadaşım ''irmik helvasını sadece bu bayanlara özel yapmıştım hepinize yetecek kadar olmayabilir'' dedi zaten olsa bile ben sanki hepsini yiyecekmişim gibi tencereyi yanıma koymuşum ve kimseye bi kaşık vermiyorum arkadaşlarıma bile azıcık koymuşum tabaklarına düşünün artık :)
Eşimde kalktı geldi gayet rahat bir şekilde yanıma oturdu tatlı kaşığı aldı ve benim tabağımdan irmik helvamı yemeğe başladı. Nasıl sinirlendim ben normalde ailemden kimseyle ne aynı kaşıktan ne aynı tabaktan asla yemem yani bir de tanımadığım biri gelecek ve benim tabağımdan yemeğe başlayacak.
Bende hemen ne yaptığını sordum sevgili eşime ''Eee bütün tencereyi yemişsin bi bu tabak kalmış ne yapayım o kadar güzel yiyordun ki canım çekti benim de'' dedi. Ben de sinirle kalktım iş yerime gittim.
Sonra yine ertesi gün yine yemekte karşılaştık normalde bizim bulunduğumuz ilçede çalışmıyormuş orda ilçe emniyet müdürlüğünde bir eğitim varmış iki haftalık polis kendisi onun için gelmişler. Eğitim bitip gidene kadar zaten peşimden ayrılmadı.
Ben o kadar sinir olmuştum ki yaptığı harekete hiç yüz vermedim ama yemek yedikten sonra iş yerime kadar arkamdan geldi nerde çalıştığımı falan öğrendi. Tabi iki üç ayy uğraştırdım ama sonunda tabii kısa sürede evlendik beş yıldır da evliyiz.
Hala yemesini en sevdiğimiz tatlı dondurmalı irmik helvasıdır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?