eşinizle nasıl tanıştınız? ya da nişanlinizla?

evet arkadaşlar yeni nişanlanan evlenen sevgilisi ola ya da eni bir akı başayan yok mu? payllaşn lütfen çok seviyorum öğrenmeyi :)

Lisede sınıf arkadaşımdı canım, sonradan beraber olduk tabii, üniversite 2. sınıfta. 12 yıldır beraber, 2.5 yıldır evliyiz

Lisede sınıf arkadaşımdı canım, sonradan beraber olduk tabii, üniversite 2. sınıfta. 12 yıldır beraber, 2.5 yıldır evliyiz
Yaaa supermis yaa :)) evlilik nasil peki ? Sizin burcunuz nr onun burcu ne :)

evlilik mi, neden daha erken evlenmemişiz ki, başıma gelen en güzel şey hayatım :)

Benim burcum balık, eşim boğa.

Ben de baligim :) ay keske ya. ALLAH im bana da nasio et yarima kavusayim :)

Cok tesekkur ederim insallah insallah :) kariyer şu bu hicbisy gozmde degl. Hayorlisyla okulm bitsin hemen evlnmk istyorm. Kariyerimi de evliyken ilerletirim ke disi bana tamamn destk oluyor zatn :) cok sagol

Cok tesekkur ederim insallah insallah :) kariyer şu bu hicbisy gozmde degl. Hayorlisyla okulm bitsin hemen evlnmk istyorm. Kariyerimi de evliyken ilerletirim ke disi bana tamamn destk oluyor zatn :) cok sagol

hmm akrebine baya baya aşık bir balık gördüm sanki, bu arada avatarındaki yazıyı yeni fark ediyorum tabii neden olmasın, sen nasıl istersen, için nasıl rahat edecekse onu yap canım, destek olması da ayrıca çok hoş, aferin ona.

şu yazılanlar içinde en sevdiğim favori tanışma hikayesi oldu çok şeker ama yaa allah ayırmasın canım sizi darısıda başımıza diyelim

arkadaşıı tanıştırdııı ilk başş hiç beğenmedimm sonra sonraa aşıkk oldummm aşıkk etti kendinee köpekk zorlukk cektikk amaa parmağımdaa yüzüğüü varr hala cekiyozz ama geçecekk inşallahh allah sevenlerii ayırmasınn

Amun amin :) ay ne kadar kaldi? Evlendiniz mi nidanli misiniz?

Üniversitenin mentoring programında, ama o ara ben başkasıyla nişanlıydım :)

Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin. Çok keyif alarak okudum konuyı kızlar :)

onu ilk apartmanın asansorunde gormustum

aynı apartmanda komsuyduk aslında,ben yenı atanıp gelmıstım sehrımıze, apartmana da yenı tasınmıstım ,ılk kez yalnız kalacagım ıcın aılem bır sure benımle bırlıkte kaldı ...o da benı tasınırken gormus ama aılemle kalacagım zannetmıs ve hıc yanasmamıs yanıma...

sonra gel zama gıt zaman bır gun sabah ben servıse bınmek ıcın yuruyordum yolda durdu gıdecegınız yere bırakayım ıstersenız dedı , bende arabasına bındım ve resmen tanıstık o sabah..

bu arada karsılaşmaya ayakustu muhabbet etmeye başladık, bır gun bana geldı fılm ızlemeyı ıkımızde severız mevzusu gecmıstı bende fılmler var gelıp alabılırsınız demıstım, kapıdan almak olmaz dedım buyur ettım kola falan ıkram ettım o da fılmlere baktı alacagını aldı gıttı. sonra bu benı sureklı aramaya basladı yok ben yemek soylucem sende yermesın, yok bısıler ıcelım , bende tepkı yok ama yolunu gozluyorum. bır akşam canım sıkıldı aradım teklıfın hala gecerlı ıse bır yemek yıyelım dedım o gun guzel bır yemek yedık basbasa...

bırkaç gun sonra fılm ızlemeye karar verdık , sende mı bende mı derken tv sı buyuktu bana gel daha rahat ızlerız dedı. ben o akşam gıttım ona yedık ıctık fılm ızledık derken o gece orda uyudum ve sabah ılk opucugumuz ıle ılışkımız basladı..

cok zorlu gunlerımız oldu ama 5 yılı devırdık ve yakında evlenıyoruz..

Cok gu
Cok guzeeeeeeeeelll :)))

bu gerçekten çok romantik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…