evetttt ılk ben baslıyım ben esımle tanısmadan once bı cafede garsonluk yapıyordum esımde hıc o cafeye gelmezdı sevmezmıs calıstıgım yerı tam carsımızda bı bılgısayar magzasında arada sırada orda takılırmıs onu ordada hıc gormemıstım bı gun yıgenın ısrarıyla cafeye gelıyolar ve benı gormus ılksoyledıgı cumlede ben bu kızla evlenıcem olmus o gunden sonra cok sık gelmeye basladı hatta ben bıle sabah gelmeden o gelır otururdu bende sabah sabah ne ıslerı var dıye soylenırdım calısan oldugum ıcın orda neyse bı gun masasına cayı doktu ve masayı sılmeye gıttıgımde goz gozegeldık ve bende o anda asık oldum ama bırbırımıze soyleyemedık daha sonra kıskanmalar basladı tabı cıkmıyorduk ama ben cok kıskanıyodum oda benı erkek olan musterılere baktırmıyo arkadasım vardı yanımda calısan erekek o benı sevdını bılıyomus esımın bana baktırmıyolardı ve sonra cafenın sahıbı ıkımızınde arkadasıydı (allah rahmet eylesın) esım ben arkadasımız ve evlı bı cıft arkadasım vardı onlar beraber dısarı cıktık ve sevgılılımız oyle basladı 3 ay sonrada kactık ve gızlıce evledık cunku aılem benı vermedı sonra barıstık 27 ocak nıkahımız 7 subat dugunum ama bugunden nefret etmısımdır bu dugun gunu o bızı bırbırımıze baglayan ardasımız semıhı bız orda eglenırken bıcaklamıslar bıze telefon geldı ama ınanmadık saka yapmayın bole sakamı olur dedık ve yanında olamadık onun ve duugun evı bızım ıcın cenaze olmustu ertesı gunu cenaze falan fılan ıste benım hıkayem bıraz uzucu olsada bole sımdı 2.5 senelık evlı mutlu ve cocukluyum:))
ben 3 yıl beraber okudum eşimle lise arkadaşıydık ama birbirimize bakmazdık yani ben ona bakmazdım hiç aklımın ucundan bile geçirmedim onu ama eşim beni hep beğenirmiş hiç açılamamış. 11 yıl sonra facede beni eklemişti bende kabul ettim sonra buluşalım diye ısrar etti bi süre msn face konuştuk sonra buluştuğumuz ilk an birbirimize aşık oldum hatta onu uzaktan görünce işte bu benim kaderim dedim. şimdide evliyiz.
eşim bana iş teklifi ettikten 20 dakika sonra evlenme teklifi etti ve ben onu sadece yarım saat tanıyordum..benimle alay ettiğini düşünüp kızdım terkettim orayı sonra telefonumu bulup beni kaç aydır takip ettiğini beğendiğini ve benim birçok şeyimi bildiğini söyleedi sıraladı benle ilgili bildiklerini bende şokk oldum...bende bir hafta sonra kabul erriğimi söyledim..iki yıl sonra evlendik...
eşimi internet sayesinde tanıdım (iyiki tanımışım)ilk olarak demeliyimki hiçbirşeyden yana şansı olmayan ben şimdi diyorumki dünyanın en şanslı insanı benim çünkü eşimi tanıdım..arkadaşımla nette oturuyorduk o arkadaşlarıyla görüşüyo bende yanında oturmuş onu izliyordum ve sıkıldım bana sana bi site açayım oradan yazışır vakit geçirirsin dedi tamamdedim siteye girdim ilk olarak eşim slm yazdı birsürü kişi yazdı ama ben kimseye yazmadım sadece eşime slm verdim ve saatlerce konuştuk aradan haftalar aylar derken deliler gibi aşık olduk nasıl güvendik internet ortamında bilmiyorum birbirimize ..benim ailem vermedi gece gündüz 2sene boyunca hergün ağladık telofanda ve karar verdik 1martta kaçaçaktık ve nasıl olduysa 28şubatta ailem dediki tamam gelsin tanışalım böylelikle kaçmadan 2sene gözyaşı dökerek evlendik .zamanında çok ağladık ama şimdi bizden mutlusu yok 1aylıkda bebişimizzzz varrr:81:
Ben eşimle üniversitede tanıştım. ben 1. sınıftaydım, eşim de 2. sınıfta. İgilizce dersini alttan aldığı için bizim sınıfa geldi birgün. İlk gördüğüm anda etkilendim ondanYanıma oturdu, biraz sohbet etmiştik. Eşimin karakalem çizimi çok güzeldir, o gün derste ismimi yazmıştı ve bir resim çizmişti kağıda. O kağıdı hala saklarız hatta Sonra çıkmaya başladık bir süre sonra. Flört dönemimiz 4 yıl sürdü ve 1 Haziran 2008' de evlendik Allah' a şükür
Bu arada biz eşimle tesadüfen meğer daha önce de konuşmuşuz ama internettenbunu yıllar sonra farkettik, kader işte yine bulduk birbirimizi
Ben lisedeyken internette chat olayı yeni yeni başlamıştı ve bir nickle chat yapmıştım, o zamanlar biriyle tanışmıştım ama buluşmamaıştık hiç fotoğraf vs hiçbirşey yok. Telefonda bir-iki kez konuşmuştuk. Sonra annem yakaladı beni bigün kızdı tabiiben de telefonda eşime o zaman demiştim annem kızdı izin vermiyor diye eşimle flmrt dönemindeyken eski telefon rehberini kurcalarken benim adımın ve telefon numaramın yazdığını farketmiş sonra gelip bana bu olayı anlattı. Bi tabii şok geçirdik meğer lisedeyken chatte tanışıp telefonda görüştüğüm kişi eşimmiş
eğer o insan gerçekten senin kaderinse eninde sonunda seni buluyor.. çok güzel bir yaşanmışlık canımmm... allah mutluluğunu ve huzurunu daim etsin.. minik bir bebişle de taçlandırsın inş...
diyarbakırın bir ilçesinde göreve yeni başlamıştım. sıkıntıdan sokağın başındaki bakkala akşam alışveriş bahanesiyle gider bakkalla iki laf eder öyle gelirdik . bir akşam yine bakkala gitmiş bakkalda oturuyorduk eşim bir arkadaşıyla beraber bakkala girdi . biraz muhabbet ettikten sonra eve geldik ev arkadaşıma "esmer olanı hoş çocuk yaa, ama asker, hiç işim olmaz askerle" dedim ve güldüm :) şimdi o hiç işim olmayan askerle evliyim ve işim olmayan aynı askerle minik bir kuzumuz var :)))
lise bitti ve yazın çalışmak üzere bir işe girmek istedim. annemin arkadaşının eşi çalışmam için bir kaç iş tavsiyesinde bulundu ve ben hepsiyle görüşmeye gittim... ilk gittiğim yer özel bir radyo istasyonuydu...gittiğimde sekreter yayın yönetmenin orada olmadığını ve öğleden sonra gelmemi söyledi ve bende diğer yerlere gittim.. öğleden sonra radyoya gittiğimde yayın yönetmeni gelmişti ve deneme çekimi yapmamız gerektiğini söyledi stüdyoya girdiğimde heyecandan bayılacaktımm.. deneme çekiminden sonra yayın yönetmeninden öyle bir fırça yedimki bazen düşünürüm ben bu adamla sonra nasıl evlendiimm.. bana bu sesle mi haber spikeri olacaksın demişti... bende siz bu işe ilk başladığınızda çok mu mükemmeldiniz demiştim ama yaşlar çoktan süzülmüştü gözlerimden.. hatta bu lafı nasıl söledim hala hayret ederim kendime.. neyse ben çıktım gittim oradan bir diğer iş görüşmesine gittiğim yer de radyonun ortağının diğer şirketiymiş.. oraya gittiğimde yeni eleman aldıklarını söyledi ve beni tekrar radyoya yönlendirdi ve bende olanları anlattım.. radyonun ortağıda yayın yönetmenini arayarak diksiyonu bu kadar iyi birini neden beğenmediğini sordu.. tabi neler dedi bilmiyorum ama ben radyoda işe başladım ve iki sene sonra bu adamla evlendimm ...ve şimdi evli mutlu ve iki çocukluyummm...
bu arada eşime sonradan ilk tanıştığımızda neden beni fırçaladığını sordum tabii cevabı ise ; aslında beni çok beğenmişmiş de anlamayayım diye öle ters davranmışş.
kelebeğimmm süpermişş bayıldımmlise bitti ve yazın çalışmak üzere bir işe girmek istedim. annemin arkadaşının eşi çalışmam için bir kaç iş tavsiyesinde bulundu ve ben hepsiyle görüşmeye gittim... ilk gittiğim yer özel bir radyo istasyonuydu...gittiğimde sekreter yayın yönetmenin orada olmadığını ve öğleden sonra gelmemi söyledi ve bende diğer yerlere gittim.. öğleden sonra radyoya gittiğimde yayın yönetmeni gelmişti ve deneme çekimi yapmamız gerektiğini söyledi stüdyoya girdiğimde heyecandan bayılacaktımm.. deneme çekiminden sonra yayın yönetmeninden öyle bir fırça yedimki bazen düşünürüm ben bu adamla sonra nasıl evlendiimm.. bana bu sesle mi haber spikeri olacaksın demişti... bende siz bu işe ilk başladığınızda çok mu mükemmeldiniz demiştim ama yaşlar çoktan süzülmüştü gözlerimden.. hatta bu lafı nasıl söledim hala hayret ederim kendime.. neyse ben çıktım gittim oradan bir diğer iş görüşmesine gittiğim yer de radyonun ortağının diğer şirketiymiş.. oraya gittiğimde yeni eleman aldıklarını söyledi ve beni tekrar radyoya yönlendirdi ve bende olanları anlattım.. radyonun ortağıda yayın yönetmenini arayarak diksiyonu bu kadar iyi birini neden beğenmediğini sordu.. tabi neler dedi bilmiyorum ama ben radyoda işe başladım ve iki sene sonra bu adamla evlendimm ...ve şimdi evli mutlu ve iki çocukluyummm...
bu arada eşime sonradan ilk tanıştığımızda neden beni fırçaladığını sordum tabii cevabı ise ; aslında beni çok beğenmişmiş de anlamayayım diye öle ters davranmışş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?