bundan yaklaşık 7 yıl önce okul yeni bittiği sıralar ev arkadaşım bir siteden bir çocukla tanışıp nişanlanmıştı. ben de istiyorum ki sevip evleneyim görücü fln istemiyorum. neyse kız bana dedi, gir bu siteye şurası çok iyi seviyeli insanlar var. ee girim dedim. o ece eşimle tANIŞTIK,MSN VERDİK BİRBİRİMİZDE. kamerayı ebn uzun süre açmamıştı, o açtı;anam aşık oldum adama
tabio çatlıyor,ben açmıyorum kamerayı hadi sapıksan hadi katilsen falan. bu arada farklı ama yakın şehirlerdeydik. sabah 8de neti açıp gece 3te kapatıyoukd. tam üç hafta sonra kamerayı açyım,eşim de bana aşık oldu tabii
ee, fıstık gibi kızı gördü! neyse 3 hafta daha yalvardı ve sonunda beni ikna etti yaşadığım şehire geldi, saçıma fön çektirip makyaj faln yapacaktım. saç baş darmadağın benim. eşim aradı nedersin, ben de evden çıktım kuaföre gidiyom tıngır mıngır heyceandan elim ayağım tutmuyro, deidm şurdayım. 5 dk sonra eşim ebn geldim buluşacağımız yere çabuk gel demez mi!!! ben de saf saf gittim
bekle deyip de saçımı yaptırmak aklıma gelmedi herhalde heyecandan. eşim hala der, inanamıştım seni öle saç baş dağınık görünce der... tam 1 sene ayaklarım yere basmamıştı aşktan başım dönüyordu yemin ederim, deli gibi aşıktım ona
şu anda 4 senelik evliyi, 20 aylık kızımız var. sıkıntılar oluymor değil ama çok şükür iyyiiz.