Eşinizle nasıl tanıştınız ?

çok etkilendim kadere bak..

çok güzel tanışma hikayeleriniz arkadaşlar valla özendim
ben nerde nasıl tanıscam acaba tanıstım da haberim mi yok hadi artık bul beni bul beni kaderim şu an benim hakkımı kim yiosa haram olsun

bende hala tanışamadım gitti eşimle :) ama zaten bunun için ayrı bir forum açtım kısmetim kapalıymış:S

hemen anlatayım.. ben stajerken eşimde staj yaptığım yerde çalışan biriydi.. sonradan bi baktık kendiliğinden gelişmiş herşey..

bundan yaklaşık 7 yıl önce okul yeni bittiği sıralar ev arkadaşım bir siteden bir çocukla tanışıp nişanlanmıştı. ben de istiyorum ki sevip evleneyim görücü fln istemiyorum. neyse kız bana dedi, gir bu siteye şurası çok iyi seviyeli insanlar var. ee girim dedim. o ece eşimle tANIŞTIK,MSN VERDİK BİRBİRİMİZDE. kamerayı ebn uzun süre açmamıştı, o açtı;anam aşık oldum adama tabio çatlıyor,ben açmıyorum kamerayı hadi sapıksan hadi katilsen falan. bu arada farklı ama yakın şehirlerdeydik. sabah 8de neti açıp gece 3te kapatıyoukd. tam üç hafta sonra kamerayı açyım,eşim de bana aşık oldu tabii ee, fıstık gibi kızı gördü! neyse 3 hafta daha yalvardı ve sonunda beni ikna etti yaşadığım şehire geldi, saçıma fön çektirip makyaj faln yapacaktım. saç baş darmadağın benim. eşim aradı nedersin, ben de evden çıktım kuaföre gidiyom tıngır mıngır heyceandan elim ayağım tutmuyro, deidm şurdayım. 5 dk sonra eşim ebn geldim buluşacağımız yere çabuk gel demez mi!!! ben de saf saf gittim bekle deyip de saçımı yaptırmak aklıma gelmedi herhalde heyecandan. eşim hala der, inanamıştım seni öle saç baş dağınık görünce der... tam 1 sene ayaklarım yere basmamıştı aşktan başım dönüyordu yemin ederim, deli gibi aşıktım ona şu anda 4 senelik evliyi, 20 aylık kızımız var. sıkıntılar oluymor değil ama çok şükür iyyiiz.

bende yazıyım bari daha evli değilim gerçi ama nişanlıyım az kaldı evliliğe :) bizde lisedeyken tanıştık nefesimle.o gün başka bir sınıftaki yakın arkadaşım öğle arasında yanıma geldi.bende o aralar zor bi tedavi sürecinden yeni çıkmıştım kendime güvenim moralim sıfırdı neyse arkadaşım yanıma gelip bi arkadaşım sana aşık olmuş aylardır uzaktan seni izliyormuş eğer senin içinde uygunsa tanışmak istiyo dedi asla kimseyle çıkmak istemiyordum ama hayır diyemedim nedense allah söyletmedi o an birden ağzımdan tamam lafı çıktı dedim göster bakalım çocuğu.oda gitti arkadaşını bana uzaktan göstermeye içimdende diyorum aman kesin beğenmem diye.arkadaşım işaret etti çocuğu aman allahım bu kadar mı yakışıklı olur bi erkek :) yanıma gelip nasıl dediğinde çabuuk tanıştır bizi demem bir olmuştu.o zaman daha anlamıştım doğru kişiyi bulduğumu çünkü ilk defa birini görüp bu kadar etkilenmiştim sanki yıllardır tanıyor gibi bi his vardı içimde.vay be 5 yıl geçti aradan askerliğini bile bekledim aşkımın şimdide nişanlım oldu kader diyorum hep o gün hayır desem belkide hayatımda olmucaktı çok seviyorum aşkımıı allah herkesi bi ömür mutlu etsin inşş

Şuan eşim değil ama oda olcak inşşşş :) Ben sevgilimle hikayemi yazmak istiyorum
sorun olmaz sanırım :)

Annem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)
Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.

Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım beni oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmştm
Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağım.

Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm
Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.
Buluştumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)

Veeee çıkmaya başladık. 3.5 senedir beraberiz.
Bu 3.5 sene için arada ayrılıklarımız tabi oldu ama en uzunu 10 gün sürdü, birbirimizden hiç kopmadık ve hiç kopmayacağız.

Rabbimden dileğim ömrümün sonuna kadar yanımda olman birtanemm..
İyi ki tanımışm iyi ki varsın iyi ki benimsin seni çok seviyoruuummmm ASK'erim herşeyimsin..
Hiç kimse daha önce canımdan öte can olmamıştı,
sadece hep seviyorum sanmışım çocukluk işte.
Ama hepsinin herkesin yalan olduğunu Emrem'de anladım ben..
Gerçekten küçük bir tebessümü beni mutlu etmeye yetiyor..
Elimi tuttuğunda içim ısınıyor..
Sarıldığında tüm dünya benim oluyor..
Hele o çekik gözlerine kurban oluruuum
Kavuşmamıza son 12 gün sevgilim bekliyorum gel artık çooook özlediiiiimmm..

17.o1.o9'dan sonsuza dek..
EmreNurayÖNER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…