Eşinizle nasıl tanıştınız ?

teşekkür ederim canım...evet canım nasipten öteye yol yok..inşallah senin anlatacağın daha güzel anıların olur.

Süper bir hikayeymisAnlatim tarzinada bayildim fistigim.Rabbim esinle ve cocuklarinla mutlulugunu daim etsin caniminici.

henüz eşim değil ama o yolda ilerliyoruz... gelelim hikayemize... üni. 1. sınıftayken part time marketlerde tanıtım hostesliği yapıyordum sadece can sıkıntısı için, her hafta başka bir market başka bir ürün falan, daha 2.işimdi ıslak mendil tanıtıyorum pembe t-shirtler içinde.. yanımda da temizlik malzemeleri tanıtan başka bir kız var.. saatler öyle akıp giderken temizlik malzemesi tanıtan kızın yanına aynı benim gibi tanıtım hostesi geldi kızla yer değiştirdiler.. ilk gördüğüm anda aşık oldum ama belli etmedim.. (sonradan öğrendim ki o da beni gördüğü için kızla yer değiştirip yanımda çalışmak istemiş ve pembeler içinde ilk görüşte bana aşık olmuş) o gün benim molalarım da beni hep takip etti hep peşimde dolandı kelimeler boğazına düğümlendi konuşamadı terledi kızardı bozardı =) ve bende 1 saat önce mesaisi bitti bir paket ıslak mendil alıp kararsız adımlarla oradan gitmek zorunda kaldı... günlerce aklımdan çıkmadı hep onu düşündüm ama adından başka hiçbir şeyini bilmiyordum... gel zaman git zaman aradan 2 hafta geçti yine aynı yere denk geldim gözlerim hep onu aradı görürüm umudu ile ama yoktu başka yüzler gördüm.. ve o gün öğlen yemeğine çıktığımda gözlerime inanamadım geldi o geldi aynı yere öğle yemeğine.. meğerse yan taraftaki marketteymiş o gün... ve o günden sonra birbirimizin kaderi olduğumuzu anladık ve hiç ayrılmamaya yemin ettik.. ilk aşkım o benim... allah herkese nasip etsin...

beni bi dügünde görmüs yanindaki arkadasida benim okulumdaydi.sormus bu kizi taniyonmu fln diye oda demis bizim okulda anlatmis beni.ertesi gün okuluma geldi öyle öyle basladi iste.cok siradan ama yinede anlatmak istedim

Bizim hikayemiz de kaderin cilvesi
Lise son sınıftayım nette bir chat sitesine girdim birisi hemen atladı slm yazdı,slm derken çok yüzeysel konuştuk msn adresini verdi ben de olur eklerim dedim,eklemedim ama msn adresini bir kağıda yazıp çalışma masamın kapağına yapıştırmışım bunu üzerinden 1 yıl falan geçti ve ben msn adresini unuttum bile ama hala orada duruyor,dershaneden çok yakın bir arkadaşım vardı,bir gün ders çıkışı dedi ki kuzenim geldi onu topkapı sarayına götüreceğim sende gelmek istermisin dedi bende bilmem kaçıncı defa gitmiş olmama rağmen kabul ettim,onu evden alıp gittik,gezdirdik falan derken akşam oldu evlerimize döndük.Gece arkadaşım aradı kuzenim sana aşık olmuş,görür görmez evleneceğim kızı buldum demiş görüşmek istermisin dedi.Ben de kesin bir dille reddettim.Eşim görev yaptığı yere döndü ama sürekli arkadaşımı arıyormuş,bir kere görüşelim başka birşey istemiyorum diye.2-3 ay bu ısrarlar devam etti ama olmaz diyorum çünkü öss zamanı...Sınava girdim bitti stresim ,ısrarlar devam ediyor tamam dedim en sonunda istanbula geldiğinde bir çay içelim ama o kadar sonrası yok...neyse eşim geldi buluştuk bir çay iki çay derken bir baktım akşam olmuş...sohbet sohbeti açıyor ve ben o her ağzını açışında bir kez daha hayran oluyorumo günün sonunda o kadar çok etkilenmiştim ki ondan inanamadım kendime...eşimin izni bitti 2 gün sonra geri döndü tlf la konuşuyoruz sürekli,dedim ki msn'den konuşalım daha rahat olur,tlfla konuşurken babam duyar diye korkuyorum...msn adresini verdi ve ben şokkkk 1 yıl önce chatte konuşup msn adresini aldığım fakat eklemediğim,masanın kapağında duran msn adresiyle aynıyıllar önce kaderimi bulmuşum ama farkında değilmişim,Rabbim bizi 2 defa karşılaştırmış ve böylece büyük bir aşkla başladık 5 yıllık mücadelemize,öyle zorlu yollardan geçtik ki...ikimizin ailesi de şiddetle karşı çıktı,bir sürü olay yaşadık,çok çıkmaza girdik,umutsuzluktan defalarca tlf da karşılıklı ağladık ama birbirimizin elini hiç bırakmadık...hiç yılmadık...biliyorduk ki bir gün kavuşacağız.Biliyorduk Rabbim birbirine delicesine aşık kullarını darda bırakmaz ve sonunda kavuştuk

şimdi 14 haftalık evliyiz ve 10 haftalık hamileyim
Ailemden sonra ki 2.şansım eşim
Allah eşimden bir değil bin kere razı olsun inşallah
aşkımız hala ilk gün ki gibi inşallah ömrümüzün sonuna kadar da böyle kalacak,o meşakkatli yolu atlattık ya alnımızın akıyla bundan sonra hep eleleyiz inşallah

Eşin gerçekten kaderinmiş.2 defa karşılaştırdı sizi Yüce Rabb'im..Muttluluğunuz hiç bitmesin.

liseyi aynı sınıfta okuduk ama ne hikmetse okuldan mezun olduktan 5 yıl sonra arkadaşlığımız sevgili olma yolunda ilerledi

tanışıma hikayenize bayıldım canım ya mükemmel o kadar duygulandım ki, kader kısmet işte herşey sizin hikayeniz bunun kanıtı gibi, sen de şiir gibi yazmışsın wowwww süpper
mutluluğunuz daim olsun

Eşimle Tekirdağ'da deizde tanıştık Kuzeni gelip benimle tanışmıştı laf atıolar die tam tanışırken suyun dibinden ayaklarımın ucuna biri geldi pat die birden önüme çıktı nerdeyse burun burunaydık hemen kavga tabii napıosun sen bee sende kimsin dikkat etsene hemen tanıştırıldım tabi eşimle..Sonra kumsala çıkarkn boğuldum ve eşimin kuzeni kurtardı..Beni kurtardıkları için borçlu olduğumu söyleyip çay içmek istediler kabul etmemiştm..Msnleri verdik arkadaş olalım die..Sonra eşimle konuşmaya başladık msnde bir gece sabaha kadr muhabbet ettik birbirimii tanıyalım die bütün hayatımızı anlattık başımızdan geçenleri herşeyi..Sonra sabah ezanından sonra bir ilişkiye başladık..Dolu dolu 3 yılım oldu onunla..İlişkimiz bir hafta olmuştu sadece tlf. ve msnde görüştük ama..Haftasonu buluşacaktık..Buluştuk sahile gittik gezmeye ilk buluşmamızda diz çöküp İLAN-I AŞK EDİYORUM şarkısını söyleyip evlilik teklifi etti.Ve bir ay sonrasözlendik..Nişan derken 2009da evlendik çok şükür..

eşimle lise arkadaşıydık.ama lisede başlmadı ilişkimiz.lise bitti,ünv kazandık o sene başladık daha öncesinde birbirimize o gözle bakmamıştık bile.ilişkimiz başladı 7 buçuk sene üstüne temmuz 2011 de evlendik:) hala birbirimze deli gibi aşığız:) aşk bitiyor diyenlere inat:)

vay anasını be hikayeler bak hikayelere
ben daha tanışmadım görünüyor mğstakbel eşimle kim ki acep
sevgili eşim kisin acaba nerdesin bilemiyorum tabi ki:)

Son düzenleme:
ya gözlerm doldu okuyunca benm de olur mu kiii( olsun ilk gelip burda anlatcam belki de tanıorum şu an fark etmiyorum kim bilir=/

üniversiteyi bitirdim ve bir turizm şirketinde işe başladım
şirket yönetiminde şirketin sahibi ve iki oğlu vardı.
patronumu,büyük oğlunu,iş arkadaşlarımı çok sevdim iyi anlaşmaya başladık
ama patronun küçük oğlunu hiç sevmedim çok suratsız asabi buldum
sabahları bir günaydın derdi o da zorla
neyse biz turizm şirketindeyiz kültür turlarımız oluyor ve çoğu zaman bizler o turlara rehberlik yapıyorduk
1 haftalık karadeniz turumuz vardı 2 otobüs,şirkette rehber olarak gidecek kimse yok herkesin bir işi çıktı
birinin sınavı birinin kardeşi evleniyor vs
kala kala kaldık bir ben birde patronun küçük sevimsiz oğlu
aman allahım dedim ben bu adamla 1 hafta boyunca nasıl anlaşırım dedim
biz bu tura gittik,bir hafta sonra o kişi hakkında bütün düşüncelerim değişti,
ay ne kadarda iyi kibar efendi biriymiş dedim
turdan döndük bana tlf açtı turdaki büyük sabrının insanlarla iletişiminiz vs vs vs çok teşekkür ederim dedi
patron edasıyla :)
allah allah dedim bu adam bir günaydın demezdi bana tşk ediyor

neyse ben N**** (Siyahi) büskiviyi çok severim,bayılırım bunu herkes bilir.
bir sabah bir geldim çekmecemde bir N**** (Siyahi) bir gül var
neyse sesimi çıkarmadım
ertesi gün bir daha günler böyle geçiyor
sonra bu patronun küçük sevimsiz oğlu :) 9 günlük kültür turuna gidecek neyse gitti
ertesi gün bir baktım çekmecemde 9 tane N**** (Siyahi) 9 tane gül vardı

bu adam turdan geldi bana bir mektup verdi
orda bana karşı duygularını felan yazmıştı
sonra bir iş çıkışı bir yerde oturduk konuştuk
benimle birliktelik istediğini ama bu ilişkinin iki günlük değil ömür boyu sürmesini istediğini söyledi

tabiki kabul ettim 4 yıl flört , yaklaşık 3,5 yıllık evliliğimiz,
dünyalar tatlısı 2 yaşında bir oğlumuz var
veee bir bebeğimizde yolda :)

allahım herkese mutlu sağlıklı yuvalar nasip etsin...

ba-yıl-dım! 9 gül 9 N**** (Siyahi)

Ilk görüşte aşk dmeyelimde etkilenmeeeeee işte:)
hoş aşık olmamda uzun sürmedi ya:))
kuzenimin söz gecesi vardı o gün pek gitmeyi düşünmüyordum açıkcası
başka bi kuzenim eşimin yakışıklılığını bana anlattı sen onu görsen aşık olursun oda seni görünce aşık olur dedi mutlaka akşam söze gelmelisin dedi,
ve o gece söze gittim hemen kuzenim yanıma gelip şu karşıda oturan dedi
ee her yer akraba dolu babam gözüme bakıyor imkanı var mı? Bakmanın
neyse tam söz yüzükleri takılırken eşimde kameraya alıyormuş.
Bende dışarda beklerken teyzem çağırdı sende gelsene resim çekilelim dedi
bende girdim o an bana birşeyler oldu resmim çekiyordu.
Okadar yakışıklıydı ki günlerce aklımdan çıkmadı.
Sadece o an net bir şekilde görebildim çünkü çok kalabalıktı
. Ama aklımdan çıkmayacak ya tel. Numarasını alıp aramak istedim
kuzenimin arkadaşı imiş zaten ama olmaz ben bayanım dedim
allah a o gece yalvardım bana teklif etmesi için çok etkilenmiştim
hem böyle dua ettim hemde amannnnn nerde göreceğim ki bir daha dedim olsa olsa kuzenin düğününde görürüm dedim o zamana kadarda benimi düşünecek sanki.
Bir yandan da allah ım sen yinede benim duamı kabul et diye yalvarmaya devam ettim..3 gün geçti veeeeeee sonunda beklediğim teklif geldi 5 yılın sonunda çok şükür allah ıma geçen yıl evlendik..

Lisedeyken bir hocam derdi ki dua ederkende beddua ederkende dikaktli olun çünkü o an dilek kapınız açık olur ve anında duanızda bedduanızda kabul olur geri dönüşü olmaz derdi
ve şuna inanıyorum ki benim anında kabul olan duam eşim için yaptığım duam oldu,,
allah herkesi sevdiğiyle birleştirsin..(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…