şu an baya bildiğin ağlıyorum!!!
Mükemmel bir hikaye bu :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim.
Ben de bu ara o kadar karışık durumlar içindeyim ki insanların 'kaderci' yaklaşıp 'kafanı boşa yorma kısmetten öte hiçbir şey olmaz zaten. Kendini üzdüğünle kalırsın' demeleri ne kadar doğruymuş kısmet bi şekilde gelip seni buluyor demek ki.
hepsi birbirinden güzel , bende tanışma hikayemi paylaşayım istedim....
ben o zamanlar başka birisi ile nişanlıyım ...komşumuzun uzak bir akrabasına da etraftan eli yüzü düzgün sarı , saçlı mavi gözlü,uzun boylu bir kız aranıyor...annem oğlanı epey bir sevmiş ;efendi, evi,arabası,güzel bir işi,boyu posu varmış, iyi birisini bulmayı kendine görev addetti kız ... hafta içi kızlar bulunuyor ,hafta sonları ziyarete gidiliyor...ama bir türlü kimseleri beğenmiyor....gece annemle konuşuyoruz gittiği kızıda biliyorum onuda beğenmiyince anneme aynen şunu dedim:
-anne bırak Allah aşkına böyleleri kimseyi beğenmezler sonunda da bulurlar belalarını,karışma artık sen...
neyse gel zaman git zaman ben nişanlı olduğum kişiden ayrılıyorum...bir akrabamın yanına kaçıyorum 1 aylığına ortamdan uzaklaşmak için...
döner dönmez komşumuz x kişi seninle tanışıp ,yemeğe çıkmak istiyor diyor.ben kısa bir şokun ardından olmaz! yeni kurtuldum birinden ,bu kadar çabuk düşünmem diyorum.annemle komşumuz iş birliği içinde bi tanışsan ,bir kere yemeğe çıksan ,dünyanın sonumu diye baskı yapıyorlar.bakıyorum kurtuluş yok neyse bi yemek yer hayır diyip gelirim diye düşünüp kabul ediyorum.yemeğe çıkıyoruz ..... eleştirecek ,bahane edicek tek bir şey bulamıyorum.hatta ilk yemeğe çıktığımızda yine bir ramazan gününün akşamı ;şık bir restorandayız iftar yogunluğu yüzünden çorbalar self servis....baktım domates çorbası almış ,gelmiş....kusura bakma unuttum, sormadım hangi çorbayı isrersiniz diye domates çorbası aldım ama emir vaki yapmış olmayayım başka bir çorba isterseniz hemen değiştireyim demişti...bu davranışı bile hoşuma gitmişti.demek dedim geri gelip tekrar sormadan bir karar verdiğine göre hislerine , kararlarına güveniyor.ama yinede nazikçe kararı bana bırakıyor.şimdi gülüyorum bir hareketten neler düşünmüşüm diye ama olsun o zamanlar daha 20 yaşındayım ...sohbet süper konuşmadık konu kalmıyor yemek,politika,sinema,kitaplar,gündem,iş vs. sanki karşımda 40 yıldır tanıdığım birisi neyse güzel bir yemekten sonra bir pastaneye girip sohbete devam ediyoruz ...o an düşünüyorum ..napıyorum ben yaaa :26:ne niyetle geldim napıyorum diye...durgunlaşıyorum.bunu fark eden x: benimle görüşmeye devam etmek istediğini,benimde olumsuz bir karar vermeden önce birbirimizi daha iyi tanımamız gerektiğini söyledi.neyse beni eve bıraktı.annem ve komşumuz ağzımdan çıkacak söze bakıyorlar bende tek kelime konuşmuyorum .en sonunda komşumuz eeee noldu diyor.konuyu geçiştiriyorum çünkü hayır niyetiyle gitmiştim ama evlenilecek birisi aslında düşüncesiyle geri döndüm.neyse bir kaç defa daha görüştük.söz - nişan - düğün derken 6-8 ay içersinde evlendik.12 senedir de çok şükür mutlu bir yuvamız var.
eveeettttt onun başının belası:) benmişim meğersem... 1.61 boyunda,kara kaşlı, kara gözlü belası ...onun değişiyle tatlı belası:))
uzun bir aradan sonra onun renkli gözlü ,sarışın birisini istediğini hatırlıyıp ,telefon açıyorum ...sohbet esnasında ya ben saçımı sarıya boyatıp,lens mi alsam diyorum ...gülüyor ve akşam konuşuruz deyip kapatıyor telefonu...akşam elinde bir zarf uzatıyor bana;açıyorum içinde kendi yazmış olduğu güzel bir şiir...şiiri burada yazmıyacağım tabi ki ama en çok hoşuma giden satırını da paylaşmadan edemiyeceğim :
''SÖYLE BANA GECE GÖZLÜM BU RENGİ SEN Mİ ALDIN GECEDEN,YOKSA GECELER Mİ ÇALDI SENDEN''
evet ben cevabımı almıştım ve bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünürken.... gece gözlerimden yağmurlar sel oldu ona bakarken....
Bizim hikayemiz de kaderin cilvesi
Lise son sınıftayım nette bir chat sitesine girdim birisi hemen atladı slm yazdı,slm derken çok yüzeysel konuştuk msn adresini verdi ben de olur eklerim dedim,eklemedim ama msn adresini bir kağıda yazıp çalışma masamın kapağına yapıştırmışım bunu üzerinden 1 yıl falan geçti ve ben msn adresini unuttum bile ama hala orada duruyor,dershaneden çok yakın bir arkadaşım vardı,bir gün ders çıkışı dedi ki kuzenim geldi onu topkapı sarayına götüreceğim sende gelmek istermisin dedi bende bilmem kaçıncı defa gitmiş olmama rağmen kabul ettim,onu evden alıp gittik,gezdirdik falan derken akşam oldu evlerimize döndük.Gece arkadaşım aradı kuzenim sana aşık olmuş,görür görmez evleneceğim kızı buldum demiş görüşmek istermisin dedi.Ben de kesin bir dille reddettim.Eşim görev yaptığı yere döndü ama sürekli arkadaşımı arıyormuş,bir kere görüşelim başka birşey istemiyorum diye.2-3 ay bu ısrarlar devam etti ama olmaz diyorum çünkü öss zamanı...Sınava girdim bitti stresim ,ısrarlar devam ediyor tamam dedim en sonunda istanbula geldiğinde bir çay içelim ama o kadar sonrası yok...neyse eşim geldi buluştuk bir çay iki çay derken bir baktım akşam olmuş...sohbet sohbeti açıyor ve ben o her ağzını açışında bir kez daha hayran oluyorumo günün sonunda o kadar çok etkilenmiştim ki ondan inanamadım kendime...eşimin izni bitti 2 gün sonra geri döndü tlf la konuşuyoruz sürekli,dedim ki msn'den konuşalım daha rahat olur,tlfla konuşurken babam duyar diye korkuyorum...msn adresini verdi ve ben şokkkk 1 yıl önce chatte konuşup msn adresini aldığım fakat eklemediğim,masanın kapağında duran msn adresiyle aynı yıllar önce kaderimi bulmuşum ama farkında değilmişim,Rabbim bizi 2 defa karşılaştırmış ve böylece büyük bir aşkla başladık 5 yıllık mücadelemize,öyle zorlu yollardan geçtik ki...ikimizin ailesi de şiddetle karşı çıktı,bir sürü olay yaşadık,çok çıkmaza girdik,umutsuzluktan defalarca tlf da karşılıklı ağladık ama birbirimizin elini hiç bırakmadık...hiç yılmadık...biliyorduk ki bir gün kavuşacağız.Biliyorduk Rabbim birbirine delicesine aşık kullarını darda bırakmaz ve sonunda kavuştuk
şimdi 14 haftalık evliyiz ve 10 haftalık hamileyim
Ailemden sonra ki 2.şansım eşim
Allah eşimden bir değil bin kere razı olsun inşallah
aşkımız hala ilk gün ki gibi inşallah ömrümüzün sonuna kadar da böyle kalacak,o meşakkatli yolu atlattık ya alnımızın akıyla bundan sonra hep eleleyiz inşallah
hepsi birbirinden güzel , bende tanışma hikayemi paylaşayım istedim....
ben o zamanlar başka birisi ile nişanlıyım ...komşumuzun uzak bir akrabasına da etraftan eli yüzü düzgün sarı , saçlı mavi gözlü,uzun boylu bir kız aranıyor...annem oğlanı epey bir sevmiş ;efendi, evi,arabası,güzel bir işi,boyu posu varmış, iyi birisini bulmayı kendine görev addetti kız ... hafta içi kızlar bulunuyor ,hafta sonları ziyarete gidiliyor...ama bir türlü kimseleri beğenmiyor....gece annemle konuşuyoruz gittiği kızıda biliyorum onuda beğenmiyince anneme aynen şunu dedim:
-anne bırak Allah aşkına böyleleri kimseyi beğenmezler sonunda da bulurlar belalarını,karışma artık sen...
neyse gel zaman git zaman ben nişanlı olduğum kişiden ayrılıyorum...bir akrabamın yanına kaçıyorum 1 aylığına ortamdan uzaklaşmak için...
döner dönmez komşumuz x kişi seninle tanışıp ,yemeğe çıkmak istiyor diyor.ben kısa bir şokun ardından olmaz! yeni kurtuldum birinden ,bu kadar çabuk düşünmem diyorum.annemle komşumuz iş birliği içinde bi tanışsan ,bir kere yemeğe çıksan ,dünyanın sonumu diye baskı yapıyorlar.bakıyorum kurtuluş yok neyse bi yemek yer hayır diyip gelirim diye düşünüp kabul ediyorum.yemeğe çıkıyoruz ..... eleştirecek ,bahane edicek tek bir şey bulamıyorum.hatta ilk yemeğe çıktığımızda yine bir ramazan gününün akşamı ;şık bir restorandayız iftar yogunluğu yüzünden çorbalar self servis....baktım domates çorbası almış ,gelmiş....kusura bakma unuttum, sormadım hangi çorbayı isrersiniz diye domates çorbası aldım ama emir vaki yapmış olmayayım başka bir çorba isterseniz hemen değiştireyim demişti...bu davranışı bile hoşuma gitmişti.demek dedim geri gelip tekrar sormadan bir karar verdiğine göre hislerine , kararlarına güveniyor.ama yinede nazikçe kararı bana bırakıyor.şimdi gülüyorum bir hareketten neler düşünmüşüm diye ama olsun o zamanlar daha 20 yaşındayım ...sohbet süper konuşmadık konu kalmıyor yemek,politika,sinema,kitaplar,gündem,iş vs. sanki karşımda 40 yıldır tanıdığım birisi neyse güzel bir yemekten sonra bir pastaneye girip sohbete devam ediyoruz ...o an düşünüyorum ..napıyorum ben yaaa :26:ne niyetle geldim napıyorum diye...durgunlaşıyorum.bunu fark eden x: benimle görüşmeye devam etmek istediğini,benimde olumsuz bir karar vermeden önce birbirimizi daha iyi tanımamız gerektiğini söyledi.neyse beni eve bıraktı.annem ve komşumuz ağzımdan çıkacak söze bakıyorlar bende tek kelime konuşmuyorum .en sonunda komşumuz eeee noldu diyor.konuyu geçiştiriyorum çünkü hayır niyetiyle gitmiştim ama evlenilecek birisi aslında düşüncesiyle geri döndüm.neyse bir kaç defa daha görüştük.söz - nişan - düğün derken 6-8 ay içersinde evlendik.12 senedir de çok şükür mutlu bir yuvamız var.
eveeettttt onun başının belası:) benmişim meğersem... 1.61 boyunda,kara kaşlı, kara gözlü belası ...onun değişiyle tatlı belası:))
uzun bir aradan sonra onun renkli gözlü ,sarışın birisini istediğini hatırlıyıp ,telefon açıyorum ...sohbet esnasında ya ben saçımı sarıya boyatıp,lens mi alsam diyorum ...gülüyor ve akşam konuşuruz deyip kapatıyor telefonu...akşam elinde bir zarf uzatıyor bana;açıyorum içinde kendi yazmış olduğu güzel bir şiir...şiiri burada yazmıyacağım tabi ki ama en çok hoşuma giden satırını da paylaşmadan edemiyeceğim :
''SÖYLE BANA GECE GÖZLÜM BU RENGİ SEN Mİ ALDIN GECEDEN,YOKSA GECELER Mİ ÇALDI SENDEN''
evet ben cevabımı almıştım ve bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünürken.... gece gözlerimden yağmurlar sel oldu ona bakarken....
tanışıma hikayenize bayıldım canım ya mükemmel o kadar duygulandım ki, kader kısmet işte herşey sizin hikayeniz bunun kanıtı gibi, sen de şiir gibi yazmışsın wowwww süpper
mutluluğunuz daim olsun
üniversiteyi bitirdim ve bir turizm şirketinde işe başladım
şirket yönetiminde şirketin sahibi ve iki oğlu vardı.
Patronumu,büyük oğlunu,iş arkadaşlarımı çok sevdim iyi anlaşmaya başladık
ama patronun küçük oğlunu hiç sevmedim çok suratsız asabi buldum
sabahları bir günaydın derdi o da zorla
neyse biz turizm şirketindeyiz kültür turlarımız oluyor ve çoğu zaman bizler o turlara rehberlik yapıyorduk
1 haftalık karadeniz turumuz vardı 2 otobüs,şirkette rehber olarak gidecek kimse yok herkesin bir işi çıktı
birinin sınavı birinin kardeşi evleniyor vs
kala kala kaldık bir ben birde patronun küçük sevimsiz oğlu
aman allahım dedim ben bu adamla 1 hafta boyunca nasıl anlaşırım dedim
biz bu tura gittik,bir hafta sonra o kişi hakkında bütün düşüncelerim değişti,
ay ne kadarda iyi kibar efendi biriymiş dedim
turdan döndük bana tlf açtı turdaki büyük sabrının insanlarla iletişiminiz vs vs vs çok teşekkür ederim dedi
patron edasıyla :)
allah allah dedim bu adam bir günaydın demezdi bana tşk ediyor
neyse ben N**** (Siyahi) büskiviyi çok severim,bayılırım bunu herkes bilir.
Bir sabah bir geldim çekmecemde bir N**** (Siyahi) bir gül var
neyse sesimi çıkarmadım
ertesi gün bir daha günler böyle geçiyor
sonra bu patronun küçük sevimsiz oğlu :) 9 günlük kültür turuna gidecek neyse gitti
ertesi gün bir baktım çekmecemde 9 tane N**** (Siyahi) 9 tane gül vardı
bu adam turdan geldi bana bir mektup verdi
orda bana karşı duygularını felan yazmıştı
sonra bir iş çıkışı bir yerde oturduk konuştuk
benimle birliktelik istediğini ama bu ilişkinin iki günlük değil ömür boyu sürmesini istediğini söyledi
tabiki kabul ettim 4 yıl flört , yaklaşık 3,5 yıllık evliliğimiz,
dünyalar tatlısı 2 yaşında bir oğlumuz var
veee bir bebeğimizde yolda :)
allahım herkese mutlu sağlıklı yuvalar nasip etsin...
ba-yıl-dım! 9 gül 9 N**** (Siyahi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?