orta okuldaydım sınıflarımız karşı karşıya eşimin arkadaşı bizim sınıftaydı bizi o tanıştırdı aşık olduk (hoş ona aşk denirmi bilemiyorum) okul dışına çıkmayan tenefüslerde yakalamaca oynayan iki çocuktuk işte.orta okul bitti bizde bittik tabi. lisede de aynı okuldaydık ama hiç konuşmadık niye bilmiyorum.uzaktan bakışmalarla lisede bitti bidahada bi kaç kere karşılaştım ne selam ne sabah yıllar sonra facebookta ortak bi arkadaşımızın sayesinde birbirimizi tekrar bulduk ama öyle arkadaşça konuştuk ayrı şehirlerdeydik yanıma geldi bigün evlenme teklifi etti 2 ay sonra nişanlandık 6 ay sonra evlendik şimdi 1.5 yıllık evliyim.ilk aşkımla
ben de eşimle aylarca aynı dersanede çalıştım...sonra enteresan bi şekilde birden aşık olduk birbirimize:))iş aşkı yani bizimki...
Bu facebook kaç aşığı birleştirmiş valla helal olsunAllah mutluluğunuzu daim etsin
Nasıl yani bi süre sonra mı aşık oldunuz? :))
aynen öööle şeker.....bi gün saçlarımı kısacık kestirmiştim...herşey ogün oldu....meğer bayılıyormuş kısa saça kocişim:)):97::97:
Ben eşimle üniversitede tanıştım. ben 1. sınıftaydım, eşim de 2. sınıfta. İgilizce dersini alttan aldığı için bizim sınıfa geldi birgün. İlk gördüğüm anda etkilendim ondanYanıma oturdu, biraz sohbet etmiştik. Eşimin karakalem çizimi çok güzeldir, o gün derste ismimi yazmıştı ve bir resim çizmişti kağıda. O kağıdı hala saklarız hatta Sonra çıkmaya başladık bir süre sonra. Flört dönemimiz 4 yıl sürdü ve 1 Haziran 2008' de evlendik Allah' a şükür
Bu arada biz eşimle tesadüfen meğer daha önce de konuşmuşuz ama internettenbunu yıllar sonra farkettik, kader işte yine bulduk birbirimizi
Ben lisedeyken internette chat olayı yeni yeni başlamıştı ve bir nickle chat yapmıştım, o zamanlar biriyle tanışmıştım ama buluşmamaıştık hiç fotoğraf vs hiçbirşey yok. Telefonda bir-iki kez konuşmuştuk. Sonra annem yakaladı beni bigün kızdı tabiiben de telefonda eşime o zaman demiştim annem kızdı izin vermiyor diye eşimle flmrt dönemindeyken eski telefon rehberini kurcalarken benim adımın ve telefon numaramın yazdığını farketmiş sonra gelip bana bu olayı anlattı. Bi tabii şok geçirdik meğer lisedeyken chatte tanışıp telefonda görüştüğüm kişi eşimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?