Eşinizle ne kadar konuşursunuz

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
kızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum

canım isterse ararım, o da öyle.
bazen günde 3-5 kez, bazen 1 kez.
mesaj sürekli atarım market listesi yapıyorum çünkü :)

canım isterse ararım, o da öyle.
bazen günde 3-5 kez, bazen 1 kez.
mesaj sürekli atarım market listesi yapıyorum çünkü :)
Aaa ben de pazar listesi atıyorum ona ya da gelirken bişey al diyorım liste yaparım :) ben mesaj atmayı da seviyorum WhatsApp sağolsun :)

Ben de bazen çekiniyorum aramaya kendisi arıyor bazen de sitem ediyor niye aramıyosun diyo çok arıyınca da işim oluyo diyo napcagımı şaşırdım :)
Ustune dusmeyin.
Niye aramadin dediginde isim vardi deyin ne isi derse uydurun birseyler. Ev hanimiysaniz ev isi,calisiyorsaniz toplanti,artik sallayin. O aradiginda bazen acmayin, acinca da ben seni sonra arayayim mi deyip kapatin ama aramayin o zaman da o sizi merak eder sizin istediginiz gibi

Öğlen yemeği zamanı konuşuruz. Sabah vakit bulursa mesaj atar. Akşamüstü kaç gibi çıkacaksın konuşması yaparız. Çıkınca ararız,ben çıktım sen nerdesin diye. Gün içi genelde böyle. Önemli bi iş falan varsa daha farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…