- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Merak etmiyor musun ya da kendisi arıyor muİhtiyaç olmadıkça aramam. gece alırım dedikoduları
Merak etmiyor musun ya da kendisi arıyor mu
İyiymiş :)İki soruya da hayır cevabım :)
Ben de bazen çekiniyorum aramaya kendisi arıyor bazen de sitem ediyor niye aramıyosun diyo çok arıyınca da işim oluyo diyo napcagımı şaşırdım :)Ben aramam,musait olamayacagi bir isi var cunku. Kendisi arar cani isterse.
Bizim de kısa sürer maksimum 2 dk :)3-4 defa konuşur, 5-6 defa yazışırız.
Konuşmalar genelde kısa sürüyor. :)
Şuan tatil canım evdeyimÖnemli bişe olmadıkça aramam
Akşam nasılsa birlikteyiz konuşacak bişe varsa konuşulur
Siz çalışmıyor musunuz
Aaa ben de pazar listesi atıyorum ona ya da gelirken bişey al diyorım liste yaparım :) ben mesaj atmayı da seviyorum WhatsApp sağolsun :)canım isterse ararım, o da öyle.
bazen günde 3-5 kez, bazen 1 kez.
mesaj sürekli atarım market listesi yapıyorum çünkü :)
Zaman geçtikçe daha az merak ediyor insan, sevgiliyken konuşmaların haddi hesabı yoktu, bi de silah ensesinde çalışıyor düşün yani.Bizim de kısa sürer maksimum 2 dk :)
Ustune dusmeyin.Ben de bazen çekiniyorum aramaya kendisi arıyor bazen de sitem ediyor niye aramıyosun diyo çok arıyınca da işim oluyo diyo napcagımı şaşırdım :)
Zaten en güzeli canım yüzyüze telefpn gibi olmuyor telefonda konusamacagımız seyler oluyorHergun olmasa da birbirimizi ararız hal hatır yaparız genelde .ama eve gelince çok konuşur sohbet ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?